Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Šeit un tagad — glābiet bērnus!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
buzels
b
Vai sabiedrība var kaut ko darīt
buzels
b
maniaki ,izvarotāji ir slimi.Jāveido klīnikas,jāārstē, nevis jāatlaž brīvībā.
jaaks
j
Centīgi izlasīju rakstu, un nesapratu, kāpēc viņš ir uzrakstīts. Ko Pakalniņas kundze mums jaunu pavēstīja? Saprotu, ka tas ir uzrakstīts, tādēļ, ka bija jāaizpilda vieta priekš slejas.
Teodora
T
stipri vien Jums piekrītu.
micro
m
Nāves sods - mūsu korumpētā tiesu sistēmā, kurā likumu interpretācija ir atkarīga no jurista atalgojuma lieluma, ir bīstams kā tāds, jo vai variet garantēt, ka šis sods tiks piešķirts 100% gadījumu atbilstoši? Ka pēc soda izpildīšanas, pēkšņi neatklāsies neapstrīdami pierādījumi, ka to izdarījis cits ... vai šo citu tiesās par to pašu noziegumu ar tāpat - ar nāvessodu? Bezatbildīgi vecāki? Ikdienas iztikas līdzekļi ir jānopelna. Šeit, LV, tas nav tik triviāli. Vecāki cenšas audzināt savus bērnus, bet ne vienmēr varbūt ir izvēlēts pareizākais ceļš. Visi ir cilvēki, mēs mēdzam kļūdīites. Tikai vēcāks var saprast vecāku, nevis kāds jauns gurķis, kurš izlasījis pāris psiholoģijas grāmatas un māca dzīvot. Es nevaru būt vienmēr blakus savam bērnam, bet es gribētu paļauties uz citiem mūsu sabiedrības locekļiem, ka viņi uzvedīsies atbilstoši ētikas normāl. Tāpat es braucu ar auto, cerībā, ka arī pārējie satiksmes dalibnieki ievēros noteikumus. Problēma ir sabiedrības vienaldzība gan pret šiem noziedzniekiem, gan (jo īpaši) pret mūsu bērniem. Esmu par mūža ieslodzījumu šādiem noziedzniekiem, bez nekādiem termiņa samazinājumiem un dāvanām par labu uzvedību. Kā vispār ir iespējams atmaksāt bērna dzīvību???
lasitaja
l
Virknei Eiropas Savienibas valstu ikvienam iedzivotajam ir pieejami dati par apkaime dzivojosiem pedofiliem un dzimumnoziegumus izdarijusiem subjektiem, ieskaitot fotografijas, ari pec soda izciesanas. Kadi iebildumi Latvijas likumdevejiem ir PRET sadas pieredzes ieviesanu, ja jau ES likumdosana to atbalsta. Viss parejais ir tikai tuksa runasana. Kamer noziedzniekiem bus CILVEKTIESIBAS, bet upuriem to NEBUS, ka to redzam realaja dzive, nekada plapasana, raidijumi, raksti utml. nelidzes. Aptveriet, kam tas izdevigi!?
juris bogdanovs
j
Protams, ka tā ir, ka ir vajadzīgi citi dienestu standarti un darības mehānismi utt. Tomēr ir viena nepaceļama problēma mūsu valstī - tas dārgi maksā, un tam nav naudas. Tas nozīmē, ka vispirms ir jāatrisina naudas problēma. Un te bez ekonomikas likumu un filozofijas maiņas neiztikt. Tāpēc var pat teikt, ka šo slimību apkarošana ir vistiešākais ekonomikas jautājums. Vismaz neatņemama tā sastāvdaļa. Jo ar diegiem nav aršana...
Senais
S
Vecim ir skaidras seksuālo problēmu pazīmes, kas jau pārtapušas inducētajos murgos, sevi personificējot ar iedomu tēliem.
Saule
S
Tu to stāsti par Grantiņu? Arī cinismam taču jābūt kādai robežai!
x
x
kad runaajam par grantinjveidiigiem, tad visur pasaulee ir post factum. vinji ir un viss. tur neko nevar izdariit, tikai noshaut ;)
Vecis
V
I dzīves. Kādas "cietušās" paskaidrojums tiesā. ... Svinējām manu 18 gadu jubileju. Mēs piecas izrāvām0 ,7 viskija pudeli. Kojās. Gājām meklēt piedzīvojumus. Fukši svīnēja. Netālu. Kādi 12 džeki. Gājām iekšā (es protams neatceros, jo biju ķēmā) Pēc piecu minūtēm savācu vienu dzeku, tā vēlāk teica viena no manām draudzenēm. Ar džeku uzgājām otrā stavā. Vien atceros, ka palīdzēju viņam uzrullēt gumiju..... (pskaidri neatceros, (jo biju ķēmā) tomēr domāju, ka) Tas džeks mani izvaroja.. ... Nn te tiešām vietā ir Ievas viedie vārdi: "Ieva ka muļķa skuķis ir pietempies, vēl nav iemesls, lai viņu izvarotu! " Vien jautājumus; "Vai tiešām džeks ir vainīgs?"
zanda
z
Maniaki-recidīvisti ir jālikvidē, jo tikai tā var sabiedrību pasargāt no konkrētā indivīda atkārtotiem noziegumiem. Turklāt, ja šāds izdzimums pastrādā kārtējo noziegumu, viņam ir jāatņem cilvēktiesības un jālikvidē pēc iespējas ātrāk, nevis kā tagad - jāpiešķir balva - bezmaksas uzturs un pajumte par pastrādāto. Principā šādos gadījumos pat nevar runāt par sodu recidīvistam, jo nekāds sods viņu neatturēs no ārkārtīgi spēcīgajām dziņām, ko tas nespēj kontrolēt. Šādos gadījumos vienīgi var runāt par sabiedrības atbrīvošanu no tai kaitīgiem elementiem, tos likvidējot. Bez tam, nauda, ko valsts budžetā varētu ietaupīt, daudzus desmitus gadu barojot un dodot pajumti sabiedrībai kaitīgiem elementiem, daudz vairāk noderētu jaunu b/d, sociālo namu un pansionātu būvei vai kaut vai ļautu paaugstināt policistu algas.
d'Andris
d
Sāpīga tēma. Šis raksts ir labs ar ideju - pārstāsim lamāt, bet faktiski apjūsmot kā slavenību, un daudzināt noķertos, domāsim, kā aizsargāt bērnus no palikušajiem un tiem, kas rīt vai pēc gada nāks ārā. Labs sākums, ja šo mēs varam uzskatīt par mērķtiecīga žurnālista darba pieteikumu.
apache
a
Vienkārši ir steidzami jāpieņem grozījumi kriminālkodeksā - par tīšu slepkavību, izvarošanu jābūt mūža ieslodzījumam bez jebkādām atlaidēm un pirmstermiņa izlaišanas iespējām.
Sandra
S
Valsts nepilda savas pamatfunkcijas- aizsargāt savus iedzīvotājus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas