Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Slēpiet citus!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Jūs laikam maz lasāt?
Kaspars Gasūns
K
Viens no spožākajiem mazformāta daiļdarbiem, ko pēdējā laikā esmu lasījis. Tā literārā vērtība pat pārspēj publicistisko.
ekspis
e
dienas žurnālistēm erotika vien tik prētā! arī lailai, kaut kundze gados, prāts kā vidusskolniecei!
Altin Yildiz
A
šķēle un bodmanis sapņo, lai viņiem būtu, kā koļegām, čekas mūdžiem Maskavā, ka vainīgs vienmēr ir cietušais un ja čekists viņu nav līdz galam nobeidzis, tad tas vēl var nok;ļūt cietumā.
zvirbulēns
z
Aicinājumu parakstīja Pauls Raudseps, Laila Pakalniņa, Juris Pakalniņš, Sarmīte Ēlerte, Uģis Rotbergs, Tālis Tīsenkopfs, Kārlis Streips, Vita Tērauda, Ingrīda Blūma, Rūta Dimanta. --------------------------- Laila, tu dabūsi no manīm pērienu, nu kas tas tās ir pa gājienie?
Reksups
R
Kurais nu būtu ironizējis. Kurš saviem ķinīšiem dabū daudz piķa, kāmēr viens džeks, kurš taisa labu kino nedabūn neko ? A, Ko ?
d'Andris
d
Redzēsiet, Andris Š. pēc tam teiks, ka tas bija "eksperiments" lai noskaidrotu policista stāju, elastību, pretīmnākšanu utt. Eksperiments izdevās!
fans
f
Kā vārds, tā taisnība! Spožs raksts.
Dhago
D
Pētījums pierādīja, ka agresīviem braucējiem ir zems IQ. Kas to būtu domājis? Šķēle neuzbrauca gājējam, bet uzbruka (tīši vai netīši) policistam, kurš pildīja dienesta pienākumus. Juristi pastāstiet kāds tur KP pants ir.
AA
A
Patika, paldies!
siruf
s
Šajā „citu” gadījumā, kas ir raksturīgs visai vēsturei, es domāju, ka var vispārināt – varu realizē ar scepteri vadot un zizli sodot, un tie citi, kam abi ir rokās, pārejos neuzskata par cilvēkiem. Faktiski citi ir vairākums, un „citu” ganāmpulks, kas derīgs, kamēr ienesīgs, un kad vairs nav, parasts cilvēks top margināls.
lno
l
Taču ceļu policistam zūd jebkādas pretenzijas, ja viņu notriec cits. Turklāt viņš no amatpersonas pārtop par gājēju, par kura notriekšanu kriminālprocess netiek ierosināts. Un šis gājējs, iespējams, vienojas ar notriecēju par kompensāciju, kas saskaņā ar likumu ir atļauts. Bet ja policists nebūtu pārvērties par gājēju, viņš nedrīkstētu pieņemt kompensāciju pat no cita. ___________________________________ Vai tur nav tā sāls, ka policista vienošanās ar Šķēli būtībā ir tas pats kukulis, ko amatpersona nedrīksteja pieņemt? Vienošanās varēja notikt, ja policista vietā būtu parasts gājējs. Autores raksts ka vienmēr lielisks:))
TM
T
Un atkal valdošās koalīcijās cilvēki burkšķēs - "Atkal tā Diena uzēdusies, atkal uzkasās, nevar liekties mierā." Viņi nekad ne sev, ne citiem nespēs atzīties, ka te nav runa par Dienu vai par "uzkasīšanos". Te nav pat runa par pilsoni Andri Š. vai ierindas policistu. Te ir runa par apbraukšanu, uzbraukšanu un izlīšanu. Kārtējo un raksturīgo.
dzeris
d
Par ko vispār runa? Te jau nav nekāda Amerika, kur mafija vismaz ārēji spiesta ievērot pieklājību un uzvesties civilizēti, šeit ar piederību pie politmafijas cilvēki lepnojas un nekautrējas savu visatļautību gandrīz vai demonstratīvi izrādīt. Bet Latvijā jau nav jābūt Šķēlem, lai varētu ne tikai uzbraukt, bet arī sabraukt cilvēku līdz nāvei un izrādīties nevainīgam, jatikai ir nauda. Latvijā arī var piekaut policistu, ne tikai viņam uzbraukt, un mierīgi izbraukt no valsts, pat nesamaksājot drošības naudu. Varat iedomāties, kas notiktu,, ja kāds piekautu policistu jebkurā citā valstī? Jautājums - ko var pateikt par tādu valsti? Jā, pareizi, to pašu veco - muļķu zeme.
TM
T
Šķēles lietā ir vēl viena ļoti raksturojoša iezīme jeb liecība par domāšanas veidu - Šķēle agresīvā veidā apbrauca visu rindu uzskatāmi demonstrēdams, ka tie, kuri korekti ievēro rindu, likumu ir muļķi ar kuriem nav jārēķinās. Tā ir spilgta ilustrācija viņa uzvedības modelim gan lielās lietās, gan ikdienā un vispār. Tā tāda gļēva "agresīvā līdēja" daba - veikalā bez rindas viņš raustītos pielīst, bet uz ceļa, kur ir paslēpies autiņā un pakalpīgu partijas ministru aizsegā, tur mauc visiem garām, ka tādu nieku, kā spilgtā vestē tērptu policistu nemana. Kur gan palicis Segliņš ar savu vīrišķo jūsmu par lielisko Andri?! Vispār nesāksim vainot te policistu, jau "pozītīvsma kampaņa" parādīja, ka sabiedrībā pazīstami cilvēki negribēja riskēt ne ar savām karjerām, ne ar savas nozares finansējumu un nespēja atteikt TP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas