Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Spļāviens tukšā spainītī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Onjons
O
:D
kabaks
k
"Viņi" ne tikai spļauj "spainītī", viņi arī tur čurā! Un īpaši nesatraucas ne par sacelto troksni, ne smirdoņu. Jo atkarība no siles ir lielāka par kauna paliekām ...
mikus
m
Pec pusgada Slakteris vēl dabūs dīvāniņus piepirkt, jo apmeklētāji ar mēslu dakšām vēl vairāk būs, tā ka sekretāres pa visu ministriju tik daudz kreslu neatradīs. P.s. zinu ka dažās lepnās privātfirmās sekretāres vēl joprojām krēslus pienes, tā saucamā kontakta uzķeršana.
gm
g
Slakteri jaasuutu pieredzes apmainjaa uz Austraaliju pie kenguriem. Lai pamaacaas, kaa ar tukshu maku taalju aizleekt
ja par traukiem
j
Mīļi, ka prezidents izvēlējās tieši deminutīvu. "Spainis tukšs" - tas jau izklausītos tā pavisam dobji un traģiski :)
zvirbulēns
z
Zvirbuļi nespļauj, nu nespļauj zvirbuļi, ka es Jums saku. Zvirbuļi čiepst. :)))
dzeris - dAndrim
d
Jā,par sab. vērtēšanas sistēmu gandrīz jāpiekrīt, bet, nedomāju, ka ar nāk. vēlēšanām šī te pati sabiedrība pēkš;ni kļūs savādāka. Nu, bet mēģināsim būt optimisti un uz to cerēt.
d'Andris
d
Es jau tikai attīstīju tavu "viņi" :) Es gribēju demonstrēt, ka katrā vietā un lietā atradīsies "viņi", tādēļ sabiedrību var sašķelt līdz atsevišķiem cilvēkiem, kuriem "kaimiņš ir labākā uzkoda pusdienās". Man pat šķiet, ka valdošie nemaz necenšas situāciju uzlabot, jo sabiedrība, kuras vērtību sistēmas pamatā ir cīņa vai burkšķēšana pret '" viņiem", nespēj vienoties un atrisināt kādu jautājumu principā. Mūsu "viņi" domāšana lieliski parādījās pensiju referendumā. Tādēļ, ja kādi "dīvāni" pat netiktu nopirkti (nu, nav naudas), tad ir liela iespēja, ka valdošie tādus izgudrotu un informāciju nopludinātu presei :) Saeimas atsaukšanas tiesību referendums bija izņēmums. Ja skaita pēc faktiskajiem vēlētājiem, tas tika reāli vinnēts. Tikai esksistējošie spēlas noteikumi ir savādāki, tādēļ risinājums noteikti nāks ar nākošajām vēlēšanām.
11 tramvaja vadītājs
1
nu tak nebūs dzirdējušas, jo zvirbuļa spļāviens tāds čiks vien ir!
dzeris
d
Kāds prieks, ka zvirbulēns atdzīvojies!!! Ai, cik labi, ka tā, cik labi, cik labi!!!
zvirbulēns
z
Jo ar to tukšo spainīti ir tā — katrs spļāviens tajā tālu skan. ------------------ Ko tādu manas ausis vēl nebija dzirdējušas:))) Labi pateikts, un tas priecē!
dzeris - d.Andris
d
Nu nu nu, mūsējie ir daudz. Pārāk lēta demagoģija no tavas puses( argumentu vietā). Par to, ka viņi nāk no mūsu vidus - kurš tad šaubās?
d'Andris
d
Viņi ... sliktie tautas ievēlēto politisko partiju pārstāvji. Viņi ... vadošie ierēdņi, kas slikto politikāņu uzdevumus izpilda. Viņi ... ierēdņi darītāji (?), kas melnu no balta atšķir, sēž un burkšķ savos kabinetos. Viņi... ceļu strādnieki, kas zina, ka atvestais asfalts ir atdzisis un tehnoloģiski nav pieļaujama tā uzklāšana, bet gāž tik klājējā. Viņi ... sēž noliktavā un pārlīmē derīguma termiņa uzlīmes produktiem. Viņi ... skolā bērniem māca savu attieksmi, ka par maz algu saņem, tādēļ lai tie bērnu skolotājus labāk netraucē. Viņi ... Viņi ... Viņi ... Eu-ū, vai mūsējie kāds vēl palicis?!
d'Andris
d
Nekas nav mūžīgs, arī Slakteris kā finanšu ministrs. Pirkuma līgumu jau viņš arī laikam nav parakstījis. Tādēļ nododu taupības sveicienu FM valsts sekretāram :) FM ir daudz krutāk nekā TM!
lno
l
Ja Latyiju vadītu gudri cilvēki, tad šīs izdarības būtu vieglāk paciest, bet skatoties uz šiem uzpūtīgajiem, aprobežotajiem kretīniem, nevaru saprast smieties vai raudāt par mūsu vēlētāju vientiesību, no kuriem ne mazums vēl šobrīd 100% pārliecināti par pareizo izvēli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas