Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Svešais parāds

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dana/1
D
"...kas gan vārdos, gan darbos realizē neiecietību, ko novērtējuši likumsargi gan Latvijā, gan ASV". Vai komentāra autore var uzrādīt avotus šim apgalvojumam? Ja tā ir, kāpēc šo draudžu darbība netiek aizliegta? Ja draudžu darbība ir atļauta, vai komentārā neizpaužas to nomelnošana?
f_c
f
ziniet, Pakalniņas kundze! No vienas puses , ja tā ir taisnība par jauno paaudzi un šo pasākumu, tad tas nav pārāk glīti. No otras puses... ja vienmēr pastāv dilema par kādu naudu ko taisīt, tad labāk, ja tomēr ir kāds priecīgs brīdis. Personīgi es nedomāju, ka mums vajadzētu turpināt kultivēt un atzīmēt tikai un vienīgi sēru dienas, bet gan caur arī asarām, kļūdām un kreņķiem , vajadzētu censties savu un mūsu ģīmeņu ne visai mūžīgo dzīvi padarīt patīkamāku ar uz stabiliem dzīves atskaites punktiem vērstiem pasākumiem, domām un rīcību.
Mooz
M
Prieks, ka jums tik kupla ģimene. Bet protams, neviens jūs taču nespiež piedalīties šajā pasākumā, kur nu vēl kāpt uz skatuves! :) Man atkal nepatīk, ka mana nodokļu nauda aiziet visādu pseido "gejtiesību" pasākumu organizēšanai un visām ar SFL saistītajām organizācijām.
Tā tas ir...
T
Dalīts vai šķirts tas šoreiz nav svarīgi,svarīgi lai baznīca rīko savus pasākumus par saviem līdzekļiem.Latviešiem ir sakāmvārds - ko nevar celt to nevar nest.Ja nevar sarīkot pasākumu par saviem līdzekļiem tad nevajag to uzņemties un spodrināt savas spalvas uz citu rēķina.
Ateiste >> Mooz
A
Mēs kā nekristieši varbūt arī atbilstam "Lielās ģimenes" kritērijiem, taču pasākuma svētulīgā ievirze nerada mums ne mazāko vēlēšanos tur līst, un mūsu draugi arī ir tik prātīgi, lai nevienam nebūtu vēlēšanās mūs tur pieteikt. Mēs audzinām 5 bērnus, uzturam vecākus, kas saņem 90Ls pensiju tādēļ, ka pensijas vecumu sasniedza 1985. gadā, bet mūsu nodokļu nauda aiziet baznīcas slavināšanai. Man kā latvietei, varbūt, Dievturu pasaules uztvere ir tuvāka.
Ieva
I
Es tikai nesaprotu, kāpēc Baznīcas doktrīnu paušana būtu jāapmaksā no valsts naudas?
PaPa
P
Nu nez, Laila Pakalpiņa biku atkal iebrauca ne savā jomā...un man just, ka tas nav Jūsu viedoklis...
Karīna
K
Satversmē nekas nav teikts, ka Bazniica būtu "šķirta" no valsts, kā viens otrs te raksta. Tur ir teikts, ka Baznīca un valsts ir dalītas. Ko tas nozīmē? Ne jau to, ka ticīgā sabiedrības daļa būtu ierobežota savās cilvēktiesībās, bet baznīcas institūcijas būtu atļauts diskriminēt! Tas nozīmē tikai to, ka valstij gan nav nekādu tiesību ierobežot vai ietekmēt Baznīcas darbibu. Bet tas nenozīmē, ka pie baznīcas piederīgajiem Latvijas pilsoņiem drīkstētu ierobežot tiesības brīvi paust savus uzskatus, ietekmēt un pašiem piedalīties valsts politiskajā un sabiedriskajā dzīvē. Tie laiki, kad ticīgie nedrīkstēja savu ticību iznest ārpus baznīcas mūriem, ir aizgājuši līdz ar atejistiskā padomju režīma sabrukumu.
Santīms
S
Malacis, Laila, ka atkal ieraudzīji kārtējās negācijas - valsts naudas izsaimniekošanā.
par veco tirgus sievu
p
šai kundzei gan nevajadzētu bāzt savu degunu ārpus savas sfēras ar saviem centieniem darīt realo pasauli tikpat absurdu kā viņas filmu gaisotne
Ieva
I
Nezinu, ko tu uzskati par mūžīgajām vērtībām- ceru, ka ne Ļeģajevu vai spēju izkāst no valsts naudu savam privātajām saietam....Savukārt, ja domā Pakalniņa iebilst pret ģimeni (kas, starp citu, nereti dara vairāk slikta, nekā laba), tad citē to vietu, kur autore saka, ka ģimene tas ir slikti, vai arī, kur autore saka, ka slikta ir Kristietība....
OK
O
Ar šādiem rakstiem Diena parāda savu zemo kultūras līmeni, bezspēcību un bailes mūžīgo vērtību priekšā.
zvirbulēns
z
Cik Jūs esat gatavs man maksāt par izglītošanu? P.S. Iz glītība, Beorna kungs maksā naudu :)))
Beorn
B
Un pamatojums kāds? (tikai nevajag nākt ar viduslaiku izpratni par sievietes godu...:))... Lūdzu pietiekami pamatotu skaidrojumu starp atšķirībām starp vārdiem "godāt" un "cienīt"!
i.b.
i
Pilnīgi pietiek vērtēšanai,kas ir kas,zinot, ka LPPpolitika VIENMĒR balstās uz meliem un dažādām viltībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas