Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Treniņš apokalipsei?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tenerife
t
Jaa, ja bus ekstremala situacija, kads berns pakarsies, kadu sadurs vai sagriezis, ja pusaudziem nebus iemacits, ka rikoties ekstremala situacija, un ja nu gadisies, ka tas patiesam BUS NEPIECIESAMS???Un ko tad?mans viedoklis, ka kadiem sarkana krusta pulcina dalibniekiem tas nu butu jamaca, patik vai ne.
Sergejs
S
Pilnīgi piekritu Lailai Pakalniņai par latviešu kulturas diskreditēšanu konkursā "Latvijas Princese".Varbūt,žurnalisti varētu arī padomāt,kā attīrītu savas aprindas no tadām personām,kā Niks Volmārs.
teufelin
t
"...kapitalisma ideologijai, kas pec satura ir taa pati Romas impeerijas- maizi un izpriecas." Tad jau nav tik traki! Tad ļautiņi nevēlējās neko vairāk kā maizi un izpriecas, Latvijā (un arī citur pasaulē) prasības ir kaut nedaudz augstākas, proti, pie maizes vēlas vismaz sviestu un desu, kā arī svētkos - rosolu un šņabi. Ja nopietni, palasot Latvijas internetā komentārus, man gribot negribot jāpiekrīt par to negatīvisma auru, kas ietver cilvēkus.
TV
T
LNT ir murgu avots un to jau pus gadu neskatos.
Sandris
S
Nav tiesa, ka varmācība būtu pieaugusi. Varbūt cinisms, bet tomēr nē. Viduslaikos ļaudis ciniski vēroja kā kādu dzīvu sadedzina un apsprieda detaļas. Faktiski situācija šķiet pasliktinājusies infformācijas pieejamības dēļ. Ja viduslaikos ļaudis nāca pēc ziņām uz tirgus laukumu, tad tagad ziņas ienāk katram mājās. Bet slēptais sadisms, plaši izplatīts ir pastāvējis vienmēr. Ziņas to vien baro. Tie individi, kam dvēselē mājo humānisms, savu dzīvi ir spiesti beigt vientulībā.
Ilmārs
I
Paldies par diskusiju. Bet es jau nesaucu atpakaļ kaut kādos Viduslaikos, es tikai saasināju uzmanību uz šodienas problēmām. Uz to, ka cilvēki, izmantojot tehnikas un zinātnes sasniegumus, aizmirst, ka ir cilvēki, nevis zobrati kaut kādā mehānismā. Lietojot visādu tehniku, viegli aizmirst līdzcilvēkus.
pax
p
Vai Diena mēģinājusi saprast, KO tā sabiedrības labā dara? Manuprāt masu mēdijiem ir liela vara vismaz orientēt sabiedrību kādā virzienā. Izskatās, ka Dienai , diemžēl, interesē tikai peļņa- un tieši tāpēc nebeidzami lasītājiem pretī rēgojās maniaka portrets, ar prožektoru izgaismotas nejēdzības, skandāli...gluži kā dzeltenajā presē. Jo to visu ļautiņi siekalodamies skatās, un naudiņa griežas. Bet vai tie nav Jūdasa graši, kas ved latviešu tautu bezcerībā, cinismā?Otram nevar iemācīt to, ko pats nezini vai neesi sapratis. Ķīniešu valodu neiemācīs cilvēks, kurš pats to neprot. Tātad- uz kurieni latviešu tautai ceļu rāda Diena? Cilvēki taču gaida beidzot kaut kādu gaismiņu tuneļa galā.
Juris
J
.... jā, es par to pašu. Šoreiz pesimistiski - cerams, ka zeme kā dzīvs organisms pratīs atbrīvoties no negatīvajām emocijām. Kaut vai atņemot cilvēkam prātu, ja jau neprot to lietot. Lai dzīvo kā bute, bruņurupucis vai varde - laimīgs, apmierināts un lielākoties - arī paēdis!
vest
v
Vispar jau nekaa jauna, . .vairaakas civilizcijas jau aizgajushas nebutiibaa tai briidii, kad baudishana kljuust par dievu.Diemzeel,Latvijai pagaidam nav citas paradigmas kaa tikai pakljauties, butiibaa agonejoshai kapitalisma ideologijai, kas pec satura ir taa pati Romas impeerijas- maizi un izpriecas. Gluzi taapat, man ir aizdomas, ka Zeme kaa dziivs organisms visvairaak tiek piesarnjota nevis industriaali, bet no cilveeku negativajaam emocijaam,egoisma, naida, un kaa dziiva buutne Zeme vienu briidi gribees attirities no saarnjiem, jeb mums.
pax
p
Diena varētu intervēt pašu idejas autoru- par bērna rīkles griešanu. Varbūt tas būtu 1.solis- atklāt mums līdzās dzīvojošus psihopātus. Tā patiesi varētu būt interesanta intervija. Un kas tieši šo priekšlikumu apstiprināja? Arī interesants jautājums. Iespējams, labā amatā slēpjas bīstams maniaks.
Juris
J
Varbūt "princešu" un "rīkles griešanas" ainiņas nav pats aktuālākais. Varbūt arī demokrātija nav pie vainas. Varbūt arī Pakalniņas bailes no "apokalipses" nav īstais. Varbūt esam pārāk gardi smējušies par moriem, kas zelta izstrādājumus mainīja pret spogulīšiem un tukšām kondzervu bundžām. Varbūt kādam ir kauns atzīt, ka būt eiropietim nenozīmē atrasties šaipus Urāliem. Varbūt tomēr ir vajadzīgs laiks, lai saprastu ka mīlestību, godīgumu, uzticību, cilvēcīgumu nevar sarēķināt IKP procentos. Varbūt tomēr ir jāsaprot, ka būt gudram nev tas pats kas būt gudrākajam!
anglosaxis
a
Malacis, Baiba. Priecājos, ka ir šādi gaiši cilvēki. Ieklausieties visi Baibas sacītajā! Arī "Diena".
baiba
b
Vai tiesaam vieniigais, ko varam pateikt ir - viss ir tik slikti, ka sliktaak nevar buut? Tas ir tas, ko es sajutu sajos komentaaros. Peedeejo dienu notikumi liek iesaapeeties sirds apviduu biezzi un stipri, bet es arvien veel turpinu cereet, ka arii sajaa baisajaa laikmetaa veel IR iespeejams arii patiesi miileet, satikties dziivajaa, priecaaties par zilaam debesiim un dziedaat korii, piemeeram. Vai lasiit graamatas. Un uz to aicinaat arii savus beernus un mazbeernus.
cirks
c
Ilmāram piekrītu ar sirdi, bet Fredijam Krīgeram - ar prātu .... Secinājums - nestrēbsim karstu un neļausim emocijām valdīt pār sevi.
lauciniece
l
Es domāju, ka cilvēkiem ,kuri stradā televīzijā un pieņem lēmumus ir nepietiekama izglītība un dzīves pieredze. Šeit es konkrēti domaju Niku Volmāru. Bet nesen bija gadījums ar vistu kaušanu Māra Sirmā šovā. Ir jāprot atšķirt nežēlība un vardarbība no " stilīgā vai krutā", kādiem viņiem labpatīkas izskatīties. Gribētu izmantot gadījumu un lūgt atsaukties kaut vienu " meitu, kas sivēnu kastrēšanu iemācījusies no mātes", kā N.Volmārs saka. Ja tas tā būtu bijis, tad latvieši sen jau būtu apkāvuši viens otru. Nu, nav laukos tāda prastuma un nežēlības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas