Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Vajadzības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jurists
J
...es gan to neattiecinu tieši uz Latviju, bet skatāmies tomēr plašāk un mazliet vēsturē - nevaram viennozīmīgi teikt, ka konstitūcija nosaka režīmu. Tās visas ir tikai formalitātes.
Jurists
J
Un tu gribi teikt, ka PSRS režīms atbilda tās konstitūcijai? Eeehh..cilvēki :)
Allažu kaza
A
Vai tikai tu kādreiz neesi plātījies ar jurista zināšanām? Ja tā,tad elementāra nezināšana,ka katrā valstī ir kāds pārvaldes režīms,ir dīvaina. Režīms ir pretrunā Satversmei? Aunapiere,Satversme to režīmu nosaka:)))
DL
D
Bet tualetes vajadzīgas tikai tiem, kuri ēd. Pārējie var iztikt bez. D.
Beidzot
B
Beidzot kādam vismaz zemapziņās sāk raisīties doma, ka Godmanis ir psihiski slims cilvēks.
cirks
c
Laila, Jūsu alegorija varbūt nav slikta, bet tomēr aizvaino daudzus cilvēkus, kuri pārzina situāciju detalizētāk ; 1) ir tomēr atšķirība starp valsts pārvaldi un pašvaldību 2) konkrētā tualete, patiesībā, diez vai praksē īpaši tika lietota, jo centrā iestāžu, kur var "apmierināt vajadzību" ir vairāk nekā pietiekami ... atbrauciet kādu reizi ? 3) nevienam nav patīkami , ja viņa pilsēta tiek pieminēta sakarā ar lietām, ar kurām patiesībā konkrētajam gadījumam nav gandrīz nekāda sakara ... vietējie žurnālisti uztaisīja lētu sensāciju, Jūs lēti uzķērāties ... :)
dzeris
d
Pārfrazējot Bulgakova ""Suņa sirdi" -"... juceklis nav tualetēs, juceklis ir varas turētāju galvās". Tas viss no sērijas "domādams - neizdomāsi", bet pilnībā atspoguļo mūsu daudzu un dažādu priekšņieciņu izpratni par lietām un intelekt. potenciālu. Tam Veicais - pie mēsliem vainīgi tie, kas tos mēslus taisa, nevis tie, kas par to raksta.
Uldis
U
Izrādās, ka iepriekšējos gados skolotāju, mediķu, policistu u.c. izteiktās prasības pēc algas paaugstināšanas ir tikai tādas kā maza bērna iegribas - valdība uzskata, ka visi minētie turpmāk varēs dzīvot ar ievērojami mazākām algām, pie tam apmaksāt lielākus rēķinus. Tai pat laikā tie, kas tiešā veidā ir līdzvainīgi pie sliktās ekonomiskās situācijas valstī, uzaudzējuši gana tauku, lai tādu krīzi vispār neizjustu. Vienam otram pat saglabātas siltas vietiņas labiem draugiem ar atalgojumu - 4000 Ls mēnesī...
Vecais
V
Kāds tad režīms ir Dienai.Apriet,apliet ar samazgām visus un visu jau nav varonība. Brīvības par maz,maizes par maz.Pietrūka izpriecu.Vakar varēja radzēt. Ja demokrātija ir tāda kā vakar de facto, tad patiešām ir labāk kā pašlaik-visi var vārstītmutes,nevienam nekādas atbildības par vējā palaistajiem vārdiem un jau arī par darbiem. Tagad taču Diena raksies pa mēsliem un meklēs it kā vainīgos.Vainīgi jau audzinātāji-ozoliņi,liepiņi,pakalniņi .Kūdītāji aiz skaistās demokrātijas maskas,jo sliktāk viņiem jo labāk Dienai.
zvirbulēns
z
Laila, Jūs esat drosmīga, tagad lietot vārdus - režīma īstenotāji, ir tomēr drosme, un man par to prieks. Par režīma īstenotājiem mēs varēsim runāt tad, ja vara atcels Satversmē esošās brīvības de facto (ne de jure), tad jā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas