Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Valsts kā smilšu kaste

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elfa -Lailai
e
Lasot Jūsu rakstus ,jūtu kino vizualo skatījumu . Tas ir kā nebeidzamā serialā ''Hamilonu rotaļas '' vai ''Neprāta cena''. Nebeidzu brīnīties ,kad tas viss beigsies ,jo visi visu itkā zin ,tak redz. Kad parādīsies šie godīgie cilvēki ,ko vēlet nākošajā Saimā? Solījumu plūdi jau sākušies ,bet ,kur ir kaut mazītiņi taustāmi darbiņi ? Dzeltenā prese pilna ar skaistām mājām ,ceļojumiem ,brinešķīgi ,lai būtu ,neskaužu ,bet tie līdzekļi nu godīgā ceļā iegūi ,gan apšubu .Tāpēc visa tā KN AB traģedija izprovicēta .
d'Andris
d
Cik tālu tad aizbrauksi ekskursijā par Ls 1 uz cilvēku? :) :) :) Sporta spēles vai kāds cits masu pasākums ekonomiski tomēr izdevīgāks, jo parasti transports, dzīvošana un lielākā daļa ēšanas ir uz pašu dalībnieku rēķina. Nū, gadās jau protams arī iestādes ar "iekšējām rezervēm" :) Par budžetu piekrītu, var noteikt kritērijus. Tikai nevajag tik mazus, kā uz vēlēšanām (Ls0,20 uz cilvēku). Viens latiņš būtu atbilstoša summa. Un Segliņa spēļu budžets izrādītos pat ļoti pieņemams :) Patiesībā, šī nauda taču aiziet ļoti daudzu priekam (apmēram 10.000 reižu efektīvāk par Kanādas komandējumiem) un par zagšanu te arī nav ko uztraukties - pārāk maza summa :))
globālists
g
Diemžēl '' viņi '' ir tie, kurus izvēlējušies un ievēlējuši lielākā daļa sabiedrības - brīvās, atklātās un demokrātiskās vēlēšanās ! To gan Pakalniņas kudzei vajadzētu ņemt vērā !!
naivaā
n
Tieši tā. Un absurds, ka mūsu valstī neviens, izņemot KNAB, tam nepievērš uzmanību. Priekš kam visas institūcijas, ja šādi, neievērojot likumu, TP un LPP/LC tiek pie varas un tik turpina veicināt valsts bojāeju. Uz šīs valsts absurdā morāles fona viņiem nav ne mazāko tiesību prasīt Loskutova atbrīvošanu. Lai sēž cietumā tie darbinieki kas tieši bija atbildīgi un nozaga naudu.
naivaā
n
Ja jau reiz tās sporta spēles visiem pie sirds, tad likumā vajadzētu noteikt vai un cik liela summa no valsts naudas tām ir atvēlēta. Tagad katra ministrija tērē pa savam, ar uguņošanu un bez utt. Man tuvāka būtu kolektīva ekskursija par valsts naudu, ja jau tādām lietām nodokļu nauda paredzēta. Paldies, Laila, par rakstu, kādam vēl šai valstī ir smadzenes.
Santīms
S
Labs raksts. Ikdienā visu laiku saskaramies ar dažādiem paradoksiem. Tagad par izvērsto cirka cīņu pret Loskutovu. Domājot par Loskutova paveiktajiem darbiem nemaz nav brīnums, ka taukmūļi iet vienotā frontē pret viņu un par valstī nostādīto "kārtību". Jo taču kāda būs kārtība, ja tāds Loskutovs prasa atmaksāt priekšvēlēšanās pārtērētos līdzekļus, lai Tautas partija ar bijušo premjeru priekšgalā vispirms atmaksā budžetā priekšvēlēšanā pārtērētos līdzekļus - tie sastāda simtiem tūkstošus. Tas pats jāveic apvienībai no PP un LNNK. Ir pamatotas aizdomas par šo partiju iekļūšanu Saeimā leģimitāti. VIslielākais paradoks, ka tieši šo partiju pārstāvji lems par Loskutova atkāpšanos?! Vai tas nav cirks? Vai tiešām tā ilgi var turpināties?
lasītāja
l
Labi, ka vismaz sieviešiem valdībā ir humora izjūta un asākas mēles. Tie vīrieši vai nu pārdzērušies vai uzpūtušies ar savu visvarenību, ka tikai muļķības nāk ārā. Kautkādas mēra sajūtas tur neatrast. Tas pats Veldre ASV norunājis vairāk ka stundu, bet neko sakarīgu nav varēts izlobīt. Metis cilpas ka zaķis uz riņķi vien.
Mikus
M
Jap un skolās atzīmes jānosaka piena litru izteiksmē, piena krīze atrisinātos. Veldres kungs saprastu pēc bērna atnestā piena dauzuma viņa sekmes.
Mikus
M
Ja jau visi ta es ar uz sporta spēlēm, tik nav ielūguma. Tik ja to maģi tur dejām ieslēgs, tad jau tāpat pateiks ka maģa noma un autortiesības 10 tūkstošus maksā.
Grads
G
Es raudu, es nesaprotu kas notiek, es nezinu kā ar to cīnīties... Nav neviena normāla politiska spēka par kuru iestāties un cerēt, ka viņu dotie solījumi piepildīsies. Viss iet uz leju... galējs pesimisma līmenis... >Laila... zaudēt humora izjūtu nedrīkst, bet tik melns... tas vairs nav humors... Kur ir mans AK-74 ? Un kādēļ pašlaik nav barikāžu ap Ministru padomi, pašlaik, kad tās vajadzīgākas kā jebkad... ... tikai ne lai aizsargātu iekšā sēdošos, bet gan lai neizlaistu kamēr neatdod sazagto un labprātīgi nedodas uz centrālcietumu, kur viņu īstā vieta...
Laila
L
Šajā ākstu valstī nedrīkst zaudēt humora izjūtu
Hanss
H
Diemžēl viņi nav bērni, kas, spēlējot ministrus, fantazē, apvainojas un savā nodabā runājas. Tieši tā.
tonijs
t
Šī zivs (lasi-valsts) ir sapuvusi no galvas. Kamēr pie varas būs pašlabuma meklētāji, nekas nemainīsies.
I.B.
I
Domāju,ka Jūs tieši macāt mūsu jaunatni apjēgt kas ir kas. Ne tikai par konkrētām lietām, bet , tieši gan, vispārēju gudrību. Un to nevar ieborēt,uzspiest. ne skolā, ne ģimenē. Zinu,ka ,manis teiktajam, ir ,par laimi, diezgan daudz piekritēju.
Bet kapec
B
vel arvien viss sitais tiek pienemts tauta? Citas tresas pasaules valstis cilveki iet ielas 100,000 un proteste. Pat Burma valsti ar visu to, ka valdiba aresteja un nosava cilvekus. Bet LV visi sudzas komentaros, bet neko nedara :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas