Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Vāze un Aleksandra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
te pakalniņa jauc mušas ar kotletēm. Policija nespriež tiesu, par izmeklēšanu, protams var braukt virsū policijai (interesanti kāds pants pēc krimināllikuma bija piešūts), bet par spriedumu ir jābrauc virsū tiesai. Un, iespējams, jāsamazina ne tikai policistu, bet arī tiesnešu skaitu. Salīdzināja, šī tantiņas lietu ar citām, tak mūsu valstī sen ir skaidrs, ka likums ir domāts priekš likumpaklausīgiem, nabadzīgiem, sīkiem pārkāpējiem, kas nespēj samaksāt tiesai kukuli, tāpēc sēž cietumā par ievārījuma burkas nozagšanu kaimiņa pagrabā. Par to neviens sen vairs nebrīnās, likumu tiesas interpretē atkarībā no tā ir vai nav samaksāts un atkarībā no tā cik ir samaksāts. Bet, es domāju, daudz, daudz lielāks labums tai tantiņai būtu, ja kāds no dienas žurnālistiem, vai, iespējams, blogotājiem, būtu sniedzis reālu palīdzību, kaut vai sarunājis pazīsatmus juristus, lai to spriedumu pārsūdz nākamajā instancē, varbūt arī dabūtu taisnību. Bet, cik esmu novērojis, žurnālisti mūsu valstī ir tikpat sapuvuši kā tiesneši, ne taisnība viņiem rūp, bet šovs un lasītāju uzmanība.
Tenis Gaitiņš
T
Tas tak skaidrs kā diena, ka noziedzība ir jāapcērt pašā saknē, un ar to Aleksandru tātad pareizi vien tiesa izdarījās - ja jau veča rīkojās kā recidīviste (atkārtoja savu ne pārāk baiso, tak tomēr noziegumu 2 reizes), tad viens gads cietumā pat būs par maigu! Šī vēl sadomāsies kādam ar to pusnosperto vāzi iekraut pa pauri, un tad jau būs pa īstam nostājusies uz slapjo noziegumu takas. A tāds izvarotājs un slepkava tak vairs tik un tā labojams nav, ko ta nu šo tā uz valsts rēķina barot pa cietumu - lai mēģina pats sev rijamo (un pa ceļam arī kādu sievišķi) sagādāt. Tā ka taisnā tiesa visu pareizi vien ir darījuse. Kā es jau vairāk nekā pirms 100 gadiem brāļiem Kaudzītēm teicu, tad cietumā jāliek tieši tos mazos blēžus (jo tos vēl var cerēt izmācīt), kamēr lielie ir jāceļ lielos amatos. Tā tas ir bijis un būs...
hugo
h
Vai tā ir tā pati Aleksandra, kura gandrīz ministru nogāza?
aija
a
Laila, šis komentārs ir ģeniāls!!! Vispār Jūsu komentārus ir bauda lasīt pie rīta kafijas, un šodien neko citu jau nevar darīt kā māt ar galvu un piekrist... ļoti augsta pilotāža sleju rakstīšanā. Ir viss - ironija, zemteksti, lieliska valoda. Paldies
AD
A
Lasot par visām šīm nejēdzībām, ienāca prātā - kādēļ mums vajadzīga Tieslietu ministrija? Kas izmainītos, ja tās nebūtu? Labā ziņa - samazinātos ierēdņu masa, sliktā - pieaugtu bezdarbnieku pabalsti. Vai varbūt vēl kaut ko aizmirsu?
@
@
Kad policisti sāks aktīvāk pildīt savus pienākumus un sliktos aizturēšanas brīdī par pretošanos vai bēgšanu jauši vai nejauši noklopēs, tad lietas mainīsies arī attieksmē.
c7
c
Priekš kam studēt tiesu praksi, ja ķēķa metodes darbojas efektīvi?
zilā gos
z
radusies veel viena niku zagle zilaa gos , bija govs , bet gos sen maneejais , akuraat gribeeju uzlaist komentu , mineesim kaads sods traapiis valsts nozadzeeju , ja Aleksandra par vaazes sleepšanu(pieciiti ) skaades nodariija, tad par miljardu 20 muuža ieslodziijumi pienaakaas , gaidiisim...
TIS
T
Lai studētu tiesu praksi par daudziem miljoniem tika pat uztaisīta tiesu informācijas sistēma ;(
zvirbulēns
z
Prokurori, kas pieprasa sodus, tiesas, kas tos piemēro, nestudē tiesu praksi, viņi vienkārši nestudē tiesu praksi, un tādēļ tā notiek!
Okupante
O
Malacis Laila, kā vienmēr kalna virsotnē. Būtu jau tomēr labi, ka to meitas slepkavu uzmauktu uz mieta kā dariija poļi Senkeviča romanā "Pans Volodijevskis."
bubu - ievai
b
"apsurds" rakstāms ar "b", bet, nu, taisnība jau ir Tev.
11 tramvaja vadītājs
1
dzimumnoziedzniekus-slepkavas vajag pielīdzināt dzīvniekiem un tad teorētiski var izpildīt nāves sodu.
Hm
H
Lielam Vilim taisnība- Latvija ir muļķu zeme!
Bendit
B
Nu vienreizējs notikums - un vienreizēji uzrakstīts! Cepuri nost! Smējos un vienlaikus asaras plūda aumaļām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas