Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Viens sapnis un viens murgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marika
M
Gruzijas situācija tikai parāda, ka ja Krievija gribēs, tad mūs neglābs ne NATO ne Eiropas savienība. un nekas nav mainijies kopš iepriekšējā kara. un jau vakar no svešas bumbas svešā zemē krita mūsu karavīrs. cik trausla patiesībā ir mūsu drošība.....
rumpel
r
1. Bet ziņu aģentūras vēstī, ka pirmā tikšanās komandu sporta veidos starp Krieviju un Gruziju notiks trešdien. Sieviešu pludmales volejbolā. 2. Gruzijai nav nekadas Sieviešu pludmales volejbolā komandas, tur spelēs it ka naturalizētas brazilijas pāris.
d'Andris
d
Vai es pareizi sapratu - Gruzijas premjers sēdēja olimpiādes tribīnēs, kad Gruzijas tanki iebrauca Chinvali, izraisot šo nu jau karu? Laikam jau autors domājis ko citu. Laila, tas ir žurnālista un dokumentālista necienīgi šāda veidā vienpusīgi, tendenciozi un bezatbildīgi pasniegt informāciju. Ko vairs vērtas visas tās dokumnetālās (???) filmas, kurās tavs vārds titros?
maira
m
Atbalstu raksta autori domu gaajienaa.
anglosaxis
a
Atvainojos Aivaram Ozoliņam. ka blakus Kārlim Streipam un Sandrai Kalnietei aizmirsu minēt arī viņu. Paldies par labu rakstu.
anglosaxis
a
Palalniņas kundze (vai jaunkundze), Jūsu kolēģis Kārlis Streips un politiķe Sandra Kalniete, kuriem es bieži nepiekrītu un oponēju, šodien ir uzrakstījuši saturīgus, analītiskus rakstus. Tikai Jūs, pat šādā situācijā, netiekat vaļā no samazgām, kas nu nekādi nepalīdz mūsu atbalstam Gruzija. Attopieties, lūdzu.
meitene
m
skaisti, skaisti, vēsture atkārtojas. ne tikai savu tautiešu glābšanas akciju izskatā (hitlers glābj sudetijas vāciešus no ļaunajiem čehiem, apvieno brālīgās tautas vaciešus un austriešus ar anšlusa palīdzību, un visa pasaule rāmi noskatās - ar ko tas beidzās ir labi zināms), bet arī olimpiskajās spēlēs, kuras nodala no politikas. nu akurāt kā 1936. gadā Minhenē. vienīgais, kas no sirds priecē, ir tas, ka ārzemju portālos jau raksta, ka izvēle par labu sočiem bija nepiedodama kļūda.
Statistiķis
S
Labs raksts, žēl tikai ka daļa komentētāju, raksta jēgu pat nemēģinot uztvert, izmanto iespēju pateikt ko rupju un aizvainojošu
nu
n
ja jau raksti par starptautiskajām attiecībām, varēji drusku objektīvāk. Piemēram, Londonas Times šodien sauc Gruzijas uzbrukumu Dienvidosetijai par sliktu lēmumu: Georgia claims to be observing a ceasefire, after its ill-fated decision to send troops into its rebel province last week provoked an overwhelming reaction from its much larger neighbour.
fakts
f
Olimpisko spēļu atklāšanas dienā Gruzija uzbruka Dienvidosteijai, ar smago artilēriju blieza pa Chinvali dzīvojamiem kvartāliem. Kur Dienā bildes ar Chinvali civiliedzīvotājiem - Gruzijas agresijas upuriem??? Cenzūra???
nunu
n
Glumie tipi no LATO atbalstīja Dienvidslāvijas bombardēšanu, atbalstīja Irākas okupāciju, atbalstīja Kosovas neatkarību, bet neatbalsta Dienvidosetijas neatkarību. Pilnīgi amorāls dubultstandarts. LATO ir nelieši! Soross finansēja Saakašvili nākšanu pie varas un pat oficiāli maksāja algas dolāros viņa valdības ministriem. Protams viss Latvijas sorosa fonda aktīvs tagad skraida uz pakaļkājām:))
tam Ilmārs
t
- kurš te izsaka sajūsmu par Krieviju? Bet arī otrā puse nav tik balta un nevainīga. Bet patreiz, protams, jāpalīdz Gruzijai, kā vien var.
Kristine
K
Kaapeec tad paarmest tikai Zatleram ierashanos olimpiaadee? Kaapeec nebrukt virsuu Sarkozii, kas bija visaadi izplaatiijies, ka nebrauks un ka Francijas komanda Pekinas olimpiskaas speeles vispaar boikotees? Kaapeec neapvainot Bushu? Vai taapeec ka ASV liels Latvijas draugs? Man neshkjiet labi, ka Zatlers turp aizbrauca, tachu pasaules liimenii taads Zatlers ar savu klaatbuutni neko daudz nemaina OS gaitaa, bet Busha un mazaakaa meeraa Sarkozii klaatbuutne gan nepaiet nepamantiita
Ilmārs
I
Jā, Gruzija cieš arī tāpēc, ka nav mācējusi atrisināt savas problēmas ar separatistiem. Taču tie komentāru autori, kas tagad izsaka sajūsmu par Krieviju un nolīdzina ar zemi Gruziju, līdzinās cilvēkiem, kas mierīgi noskatās, kā kāds slīkst, sakot, ka viņš jau pats vainīgs, ko līda tajā ūdenī.
Bille
B
Ja Zatlers neaizbrauktu uz Pekinu, varbūt nebūtu kopējas deklarācijas ar Igauniju, Lietuvu, Poliju. Un, ja jau par olimpiskajām spēlēm kā miera nesējām runa, tad pēc 2 gadiem spēles plānotas Sočos. Putins jau gan neilgi atpakaļ tā kā ierunājās, ka vajadzētu vietu pārcelt citur, laikam zināja, ka tā būs kara zona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas