Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Laila Pakalniņa: Vissvarīgākā reforma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:o)
:
Kāds sakars te ar to, ir vai nav medicīnas nozares eksperte? vai tu nepamanīji, ka te tomēr par citām lietām bija runa. Bet, starp citu, ja jau viņas infektoloģijas centrā ir bardaks, tad par nozares sakārtošanu nav ko runāt.
Ministrijas jāapvieno!
M
Veselības un Labklājības ministrijas ir jāapvieno! Piemērs: Zviedrijas Veselības un sociālo lietu ministrija,kurā strādā tikai 200 darbinieki,bet mūsu Veselības ministrijā,pēc bijušā veselības ministra Eglīša paša vārdiem-1300! Veselības un Labklājības ministrijas ir apvienotas gan Zviedrijā,gan Somijā,Holandē,Īrijā,Vācijā,Francijā,Ungārijā,Polij ā,Horvātijā,Grieķijā,Gruzijā un pat Indijā,Japānā,Dominikānā, Venecuēlā,Lesoto, Namībijā!
Bārbija
B
Aģentūru samazināšana un restrukturizācija nav viens un tas pats! Zāļu cenu valsts aģentūras pārtapšana ar MK rīkojumu Nr 412 no š.g. 19.jūnija par Veselības ekonomikas institūtu,drīzāk jau liecina par pretējo! Ar šo pašu MK rīkojumu netiek likvidēta arī Sabiedrības veselības aģentūra,kas visiem mums labi pazīstama ar savu "Veselības tramvaju" un mudinājumiem sabiedrībai ēst vairāk dārzeņus un augļus,kā arī veselīgi pavadīt kārtējos svētkus.Ar Ministru kabineta svētību tā atbrīvojusies no sabiedrībai tik ļoti netīkamā aģentūras nosaukuma! Publikai par patikšanu tagad tā ir tiešās pārvaldes iestāde "Sabiedrības veselības dienests"! Ja runājam par samazināšanu,tad samazināts tiek tikai gultas vietu skaits Austrumu slimnīcā!
Dikļu pils
D
Domāju, ka daļa Latvijas iedzīvotāju sevi ir piepačkājuši ar gluži nevajadzīgām pretgripas potēm tiešī Rozentāles dēļ, kura KATRU rudeni ar putām uz lūpām mudina cilvekus potēties pret gripu. Un 'vēl hepatītiem un pret vēl nezinko. Tas ir absurds un skaidri redzams, ka notike zāļu ražotāju lobēšana, jo nav absolūti nekādas nepieciešamības potēties pret gripu. Un tikai retos gadījumos vajadzētu potēties pret hepatītu.
neitro
n
Segliņš, nudien, nesapratīs, ko viņam pārmet. Nevar prasīt no tautpartieša to, ko viņš vienkārši nesaprot, jo par kādu morāli vai ētiku šie cilvēki nekad nav dzirdējuši, tādu vārdu viņu vārdu krājumā vienkārši nav. Viņu princips ir - ja var paņemt, jāņem.Kampēju loģika. Pakalniņa vienkārši malacis, ja desmitā daļa sabiedrības būtu ar tādiem uzskatiem, jau būtu daudz kas savādāk.
Karamba
K
Galu beigās, izvēle starp galīgu deģenerātu vai personu ar tiesiski nepierādītām aizdomām, pati par sevi ir šizofreniska. Kapēc pilsonim būtu jameklē kaut kādi aiz auss pievilktie argumenti, no sērijas- jā, tur nav īsti smuki sanācis, bet nu ļoti,ļoti enerģisks un darbīgs ...Kas,mums valstī vairs normālu cilvēku nav? Lielās līnijās TP piedavātā izvēle starp Rozentāli un Muciņu ir izvēle starp diviem šmucspaiņiem.Nu, ja Jums Segliņkungs partijā citu variantu nav ,tad skuju taka ir tikai loģisks evolūcijas ceļš jūsu intrešu grupai, ko savā prātā turpiniet dēvēt par partiju .Attā! ;)
I.B.
I
Īstais cirks! Ja , tikai, tas neskartu parasto cilvēku.
DD1
D
Runa nav par krekliem, bet par sirdsapzinjaam. "Tāpēc ne jau par vienu ministru šobrīd ir runa. Bet par to, ka vecā sistēma ir nolēmusi pašsaglabāties un nedarīt neko, lai veiktu vissvarīgāko reformu. Proti, mainītu uzskatu par godīgas attieksmes iespējamību pret valsti."
doma
d
NOBIJAS NO RIZENTALES UN SAK MEKLET ,,UTIS,, CITU KAZOKA ,BET KA IR AR TAM SAVA KAZOKA . ENERGISKA -VINA VEL NAV IEGRIMUSI TP ME...........E. LOTI CERU KATO KO VINA SAKA ARI IZPILDIS .LAI VEICAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vau vau vau
v
Te pat zirgam jāsmejas! Te pat zirgam jāsmejas! Te pat zirgam jāsmejas! Un man ar'! LOL Un man ar'! LOL Tev tie teicieni tādi sulīgi, sulīgi, tautiski vienkārši. Man patīk! Tev žetons . Paldies! :))))) :oooo :)))))) LOL LOL
Dana1
D
Ir tāda lietas kā nevainīguma prezumpcija, cieņa pret cilvēku.
artūrs
a
Precīzi. Bet tāda diemžēl ir Latvijas politiskā "kultūra". Un izmainīt to ir ļoti sarežģīti.
vējš
v
Pakalniņa - medicīnas nozares eksperte!? Te pat zirgam jāsmejas!
es gan
e
Šoks par Kalvīša izteikumu, ka viņš nepazīstot gandrīz nevienu cilvēku, kurš kopš 90. gada pret valsti būtu bijis godīgs! Slikta pazīšanās. Varbūt vajadzētu iepazīties ar kādu ierindas valsts darbinieku, ar kādu skolotāju, kurus tagad gatavojas pilnīgi iznīcināt. Interesanti, kādas ir bijušas šos 20 gadus viņiem iespējas būt negodīgiem pret valsti. Daži piesējušies puķēm 1.septembrī, bet tā, lai arī korupcija, kaut kā neiznāk negodīgums pret valsti. Vienkārši nav iespējams to lasīt. Vai tās bezkaunības tiešām nekad nebeigsies?
tonijs
t
Vai TP vēl ir palicis kāds godīgs cilvēks|? Ja arī ir, tad laukos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas