Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Vissvarīgākais ministrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IVO >>>>>>SS
I
IZRĀDĀS SLAKTERIS IR DZĒRĀJS , BET DZĒRĀJUS PIE STŪRES NELAIŽ...... KUR NU VĒL PIE VALSTS STŪRĒŠANAS !!! TAGAD IR SKAIDRS KUR UN KĀPĒC MĒS ESAM, VĒL TIKAI NARKOMĀNUS VALDĪBĀ IELAIST, AR' TĀDIEM STŪRMAŅIEM ĀTRI ĀFRIKAS LĪMENI APDZĪTU !!!!!!!!!!!!!!
ss
s
Kad Slakteris bija aizsardzības ministrs,gatavais ķēms,piedzēries atbraukušajiem karavīriem no Irākas dalīja goda zīmes-ķēma darbi.
bambah
b
Šobrīd izveidojusies situācija, ka partijas nevar atļauties paņemt no malas studentu par finanšu ministru, kurš protams strādātu gudri un produktīvi, bet arī TP laikam tas ir pats gudrākais kadrs, kā saka augstākais līmenis.
Prokopcuku par finansu ministr
P
Prokopcuka noteikti ir izturigåka, kå nekå maratonskrejeja, kas vairåkkårt vinnejusi Nujorkas maratonu. Zhel tikkai ka tå ir izturiba, nevis kompetence, kas ir kriterijs Finansu minitra amatam. Esmu par Slaktera nomainju - vinsh ir sakompromitejis valsti viså pasaulee un iztirit Augejas stallus Finansu ministrijå vinsh netaisås. Kå nekå vinsh ar saviem kompetentajiem padomniekiem pårverta Finansu ministriju par Augejas stalliem.
klusais
k
Nu labi , emocijas, tikai diemžēl tas neko nemaina. Un tas jau ir tas sāpīgākais visā šajā procesā.
marta
m
Ko tad jūs gribējāt,lai tagad atlaiž Slakteri????Tas jau būtu arī visvieglākais,bet šinī brīdi neviens tajā vietā neietu.Man liekas,Pakalniņas k-dze Jūs nedomājat valstiski.Šinī brīdī galvenais ir-izvest valsti no krīzes.Par Slaktera uzvedību spriedīsim pēc tam,neviens neapšauba ,tā ir nepieņemama.Man kā lasītājai tagad gribētos lasīt kaut ko pozitīvu nevis visos masu mēdijos viens un tas pats. Uzrakstiet interviju ar kādu dzīves gudru un gaišu cilvēku,lai mums būtu piemērs kā tālāk izturēt,jo to ,ka ir sūdīgi zinām paši.Izturību!!!
d'Andris
d
Nu, labi, vienojamies, ka runa bija par "fenomenu". Tad tik un tā nerakstīs :) Kopā ar dēlu mācījos vēsturi 7.klasei. Tur tāds franku karalis Kārlis bija. Šis savam laikam lielas lietas bija sadarījis. Pēc kaut kādiem 300 gadiem vēl kaut kāds prātīgs vadonis pieminēts. Kas pa vidu? Desmiti un simti šādu "fenomenu", par kuriem laikabiedriem ir bijis kauns kaut ko pierakstīt un nākošajām paaudzēm atstāstīt. Gan jau kāds arī kādu lielu baznīcu (bibliotēku, tiltu) uzbūvējis (licis par nodokļu naudu uzbūvēt), tādēļ atbilstoši sava laika datējuma sistēmai (pēc valdniekiem) tomēr kaut kur tiek pieminēts. Latvijā tad varētu būt Demakovas laikā celta bibliotēka. Bet var arī nebūt, jo Dienvidu tiltam Bojāra (laikam taču viņa laikā palaists projekts) vārdu neviens klāt nekarina. Lai gan SLAKTERA PARĀDS skan diezgan labi, kā G24. Bet ticamāk tomēr to nosauks par GODMAŅA PARĀDU (GODMAŅA KLAUŠA, CEĶIS, KRĪTS, JŪGS, VERDZĪBA ....). Mēslu rūgumpodu gan sākotnēji iemaisīja Kalvītis, bet arī viņš jau no kopējās apziņas pagaist. Protams, ka TP par to tikai priecājas.
bedigi..
b
Vispar jau Raimonds Pauls BAIGOS SUDUS SAVARIJA ievilkdams visus sitos Sleserus Kalvisus Slakterus valdiba visadi jaunie kas grib izlekties neko nejedz no valsts vadisanas bet toties labi orientejas ka maksimali noslaukt valdibas govi driz pupus noplesis tai govij sava rijiba! RAIMOND NOKAUNIES!
xxx3
x
Nu normals raksts es tik nezinu kas ta par PROKOPCUK un kapec vinu iestelleja teksta bet citadi raksts labs. Lai ko Slakteris dara visu vins salaiz griste, nebutu jabrinas zinot no kuras partijas vins nacis, tur visi tadi.
klusais
k
Nevis Slakteri , bet fenomenu . Ar to domāta situācija, kad neskatoties uz to ,ka visiem ir skaidrs, ka valdība ir neprofesionāla, nekompetenta - nekas netiek darīts pat krīzes situācijā , lai atbildīgos posteņos tomēr ieliktu profesionāļus. Tas ir tāpat kā saistībā ar Ulmani - Saeimā bij savākušies kaudze nelgu ,kas apmierināja savas ambīcijas , bet valsts attīstība buksēja, līdz nāca risinājums. Arī tagad ir nepieciešams kāds risinājums , redzēs kāds tas būs, bet mācot par 2008/2009g. krīzi noteikti nākotnē tiks pieminēts, ka valdībā bij neprofesionāli ministri ,kas neskatoties uz savu nekompetenci turpināja tajā atrasties un valdības vadītājs bija pārāk gļēvs ko mainīt.
Riča
R
Viss ir pavisam vienkārši! Ministru kabinets ir tieši tāds, kāds vajadzīgs, lai nejauktos Šlesera plānos. Jo mazāk viņi darbojas, jo lielākas iespējas ir Šlesera komandai, kura arī ir visu dižo plānu radītāja. Godmanis ir tikai publiskā figūra.
brunala
b
Vai sos baltos divanus FM ieteica iegadaties Slaktera padomniece I.Gulbe? Ja ta ir patiesiba, tad sai padumniecei Gulbei ir visai slikta gaume ari saja nozare, par ekanomiku, finansem par sis "profisores" spejam visiir parliecinajusies ne vienu reizi vien, ipasi kada vina aicinaja Latvijas zemniekiem atteikties no pienkopibas, cukkopibas un uzsak strausu audzesanu Latvija, jo tikai si nozare Latvijas zemniekus padarisot par turigiem, bagatiem. Kuku Gulbe, kur ir tavi slaktera, kinnas izaudzeti strausi,ka ne ka viena barina tusejaties....
puķe
p
Slakters nav tā vērts lai par viņu runātu vēstures stundās kauns no tādiem,ja viņš Latvijas valsti būtu izglābis no bankrota,tad būtu varonis un varētu būt pat nacionālais varonis
HOW!
H
Godmanis jau nedrīkst (to neļauj Šlesers un koalīcija) atbrīvot ministru Slakteri vai pārtraukt augstākajai ierēdniecībai "piešķirtos" vadības līgumus. Tā viņi saņem vairāk par ministriem. Padomajiet, kāpēc ministri piecieš to, ka viņu padotie saņem vairak. Pasaulē ta nenotiek! Vai tad grūti saprast, kāpēc Slakterim tik atbildīga periodā nepieciešami atvaļinājumi? Nu tak jau izdevīgi pārdeva Mežaparka (vai kādu citu) savrupmāju un finansu krīzes situācijā iegūtie līdzekļi ir pareizi jāapsaimnieko. Bet kāpēc neatkāpjas no amata? Laikam jau ir arī savs bizness Latvijā, kurš rit veiksmīgāk, ja atrodas augstajā amatā.
re
r
Vissvariigaakais ministrs-slakteris(nothing special) ha ha ha!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas