Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Laila Pakalniņa: Zelta zivtiņu un puļķu vilkšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Pie mums divpusīgās Mušas dikti grib būt DARBU VADĪTĀJAS Vienpusīgajām Bitēm !
Bite
B
Mušām ir baigais prieka avots!
Muša
M
Mušas ir labas---ēd gan medu, gan sūdus un pat labi jūtas! Bites nav labas---medu ēd ,sūdus gan ne! Vaina domāšanā. Ja būtu nauda --vajadzētu ārstēt !
GoGo
G
Tie kas kaut cik saprot politisko situaciju Latvijaa,zina,ka pie shii kraha ir vainojami Skele,Slesers,Lembergs ar savaam kabataspartijaam TP,LPP un ZZS...Ar savaam afeeraam vini ir tautu aplaupiijushi.Vai kaads tieshaam nevar noorganizeet akciju pie Makoniem-tur kur miit tas lielaakais valsts apzadzeejs Skele.Vinsh tagad,taapat kaa Slesers un Lembergs tagad gudri ir pasleepushies ,saniknotaas tautas priekshaa nogruuzhot Jauno Laiku...
Skaistule
S
Puļķis ir īstais vārds, tas atbilst visai TP bandai
margita
m
Kādas pērles no tautas priekšstāvju puses - "puļķis ritenī"! vai nebija pareizāk lietot sprunguli. Valoda atspoguļo cilvēka būtību. Nekur nenoslēpsies. Patika Pakalniņas raksts.
Ieva
I
A tu zini, cik vispār tur tai šopingā piedalījās? Un cik aizgāja pavērot un cerot uz kādu haļavu?
Karamba
K
Par Spices orģijām arī teicami pateikts, kas tā pastarpināti norāda uz veco labo- kādi esam, tāda arī valdīšana.Tā saucamajos treknajos laikos aizvien brīnījos par famīlijām kas brīvdienas pavada lielveikalos, stundām šīberē ar bēniem, nopērk kādu štruntu, pusdieno burzmas viducī, diez par ko viņi runā, ko domā..ja vispār.. Tāda maķen kuņģa kultūra, kurā lielveikals veikli iemānījies Baznīcas vietā.Kā izskatās šī matrica vairs nevelk, un labi vien ir :)
Ēriks
Ē
Par Kalvīti ļoti labi uzrakstīts.Taču man kā lasītājam un vēlētājam ir tiesības zināt par visiem puļķiem.Nejauši dzirdēju TV Kalvīša jautājumu:"Ar ko Solvita Āboltiņa Saeimas Prezidijā ir labāka par Karinu Pētersoni?" Līdz šim neviens tautai nav papūlējies to izskaidrot.Tāpēc cerēju Pakalniņas rakstā uzzināt,vai Solvita Āboltiņa ir puļķis vai nav? Vai varbūt ir vēl kādi vēlētājiem nezināmi puļķi?
Ērglis
Ē
Tas par to nakts šoppingu ir trāpīgi teikts. Tikai komentāros neviens par to nerunā.
dzeris - Ilmārs
d
Kreisā partija pēc definīcijas nevar būt latviskā vai nelatviskā, vismaz, ja tā ir kreisā eiropeiskā izpratnē, un tas dalījums latviskajās kreisajās, nelatviskatjās kreisajās utt. novedīs pie tā paša, pie ka jau bijām. Tad ir jāizvēlas - vai nu tā partija būs nacionalistiska ( ne sliktā izpratnē), vai kreisā eiropeiskā izpratnē, kur, galvenais, būs cīņa par valsts lomas palielināšanu nac. kopprodukta pārdalē, un darba ņēmēju, nevis latviešu kā tautas, tiesībām.
Marika
M
iespēja tiem vecajiem vēžiem ir, jautājums vai viņi mainīsies uz augšu... šajos laikos arī noskaidrojas kas ir kas... cik lieli sū.a brāļi viņi ir.
garāmejot
g
Var ietaupīt gan uz valsts "pārvaldi - planktonu", gan reāli skatītājiem nevajadzīgām, nepelnošām filmām...
Karamba
K
Laba ideja Krīgeram & co, nākt uz krastmalu ar kādu konkrētu saukli, kaut vai " Nost Kalvīti! " , vai , utml.citādi sanāks tāds izplūdis pasākums, parunās, padziedās, un pa mājām,kas no nekārtību viedokļa ir visriskantāk. Vajag vismaz kādas taustāmas prasības formulēt, ne tikai to ka viss ir slikti.
Tā, lūk!
T
Kalvītim nav morālu tiesību ieņemt amatu Lattelecom! Vismaz alga viņam jāsamazina uzreiz un jūtami. Citādi iznāk netaisnīgi: viņa trekno gadu rezultātā cieš visi, izņemot viņu pašu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas