Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Zem karogiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
estēts
e
Nu jā žurnālists tad būs ievērojams, ja paziņos par notikumu pirms notikuma!!! Ja cien.Pakalniņa būtu rakstījusi pirms 3.maija ,teiksim 29 aprīli un caur avīzi tautai darījusi zināmu, kādam laikam jau jāsaorganizē, tad mēs arī darītu tāpat, bet l;aikam jau ir citas problēmas.
lasItāja
l
Izlasot šos komentārus man ir tikai viens jautājums: Kāpēc krievi vispār grib dzīvot Latvijā?
Ansis
A
Paldies autorei! Nopietns raksts! Labs materiāls pārdomu rosināšanai. Vēlreiz liels paldies cien. L.Pakalniņai.
Un
U
ministriem tiek paaugstinātas algas!
flack
f
prieks par Lailu, kas nu iepazinusies ne tikai civiliem mērķiem izmantojamiem Latvijas karogiem
miera mika
m
Prieks par igauņiem! Mūsu tautai vajadzētu mazāk trallināt , bet gan vairāk pastrādāt ar slotu!
zvirbulēns
z
Laila, zem asfalta ir pludmale :)))
smdzex
s
Murgs
Skepse
S
nu lasi savu NRA un Rītdienu [kas vairs pat laikam interneta versijā neiznāk] un priecājies par to labi šajā valstī dzīvoties [pie siles esošajiem]. nelien šajā valsts varas turētāju kritikas perēklī un nečurā uz šā skudrupūžņa, sarunāts?
Kurmītis
K
Par cik Dienas-prāt un širmīšu-prāt korumpēta mums ir VISA vara, baidos, ka kļūdies tomēr tu ... :))) P.S. Un. Ja kāds atsevišķs ierēdnis tieši šodien un tieši šobrīd brīnumainā kārtā vēl nav kaut klādu politoloģisku iemeslu dēļ nopelnījis no Dienaspuses „korrumpanta” vai „zagļa” titulu, tad tas nebūt nenozīmē, ka viņš par tādu nekļūs, vai netiks pasludināts rīt. Piemērs – Knāb un Lupatiņš ... :))) P.P.S. tu pats arī tās tabletītes rij, ko saviem pacientiem izraksti? ... :)
talcinieks
t
teikšu kā ir - šoreiz pievienojos Kurmītim, jo šis L.P. koments ir idiotisks un pašnoniecinošs.``Sopavasar vien personīgi esmu piedalījies 3 sakopšanas talkās. Un līdz ar mani ir strādājuši daudzi cilvēki. tas, ka igauņi it labāki pīārščiki, tas jau sen bija zināms. Toties mēs esam plaši pazīstami kā mēslu gāzēji uz pašu galvām. Godīgi sakot, šis komentārs Dienā mani aizvainoja.
psihiatrs -kurmītis
p
Tava fundamentāla kļūda, ka tu jauc(nezinu,tīši vai netīši) naidu pret korumpētu varu ar naidu pret valsti, no tā izriet visas turpmākās kļūdas.
d3o
d
Jautājums ir par sevis paslavēšanu. Latvijā visu pavasari notiek un turpinās talkas un mežu dienas, kurās tiek kopts, tīrīts un smukināts. Igauņi vienā dienā noteikti nepaveica vairāk, bet par to iespaidīgi paziņoja. Arī PR jāmācās...
Kurmītis
K
P.S. Jūs varētu tomēr kaut kur uzrakstīt arī kādus komentu simbolu ievietošanas noteikumus. Lai komentētājiem nav jāmin, kura tieši svītriņa vai vārdiņš vai atsarpīte starp tiem jšuu serveriem nepatīk. Man liekas - tas ir elementāri ....
Kurmītis
K
Mēs neapšaubāmi esam vājākais posms Baltijas valstu starpā tieši tā iemesla dēļ, ka pie mums, redz, neatradās tādas NVO, kurām valsts satīrīšana un m.ē.s.lu izvākšana šķita pietiekami aktuāla. Tā vietā visādas pakalniņas bija vairāk norūpējušās par to, kur vēl kādus m.ē.s.lus pirms 4.maija vairāk sarakt, lai valsts svētkos uzgāztu vēl kādu sa.m.a.zgu spainīti šai valstij un šai tautai. Tīrīt viņām taču nebija laika. Par to ikviens var lieliski pārliecināties, ieejot Pakalniņas blogā un palasot viņas „vākumu” (no vārda „vākt”) .... Mēs neapšaubāmi esam vājākais posms Baltijas valstu starpā arī tāpēc, ka nevienā no mūsu kaimiņvalstīm (nu varbūt, izņemot Baltkrieviju ... :)) nepastāv tāds NVO un „sabiedrības” (vai vismaz to, kuri pretendē uz sabiedrības viedokļa pārstāvēšaanu) naids pret valsti un varu. Un nevienā nav tādas Dienas, kura sistemātiski, gadiem, dien-Dienā kultivē šo naidu ... Dienai ir izdevīga „miskaste”. Jo tieši tur viņa smeļas savas „radošās idejas” un tieši ar rakņāšanos tur pelna naudu ... kāda gan tur „tīrīšana” !?? ... :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas