Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Landsberģis: Krievija var mēģināt mūs pakļaut

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Varam tikai apskaust leišus par tādu valstsvīru kā Landsberģis un Lietuvu kā valsti, kur tikai 10% krievu!
ezis
e
Dzīvoju Lietuvā, kad tā pirmā atkārtoti pasludināja neatkarību. Jāsaka, ka Landsberģis ir bijis visia tālredzīgs vīrs un arī tagad domāju, ka viņam ir taisnība.
Berta
B
Krievija ne tikai var mēģināt, viņa to jau dara - ar visiem iespējamiem un arī tradicionālajiem krievu bandītu līdzekļiem. Vien žēl, ka daudzi ir tik naivi, ka neapzinās, ar ko tas var beigties.
dr.dr.
d
diemzel ir vienpuseji uzskatit, ka krievija ir vieniga launuma sakne. vajag atcereties ka rietumu paraziti velas uzturet seit nekonkuretspejigu demokratiju, kas buferetu atteicbas ar krieviju, kas ari sekmigi panakts.
bet
b
Ļoti diplomātiski Landsberģis izteicies -manuprāt tekstam būtu jābūt Krievija dara visu, lai mūs pakļautu
un
u
Centīsies pakļaut Dienu. Izdos laikrakstu Nakts.
cuss-cuss
c
AUGS'AS VIENMEER ATJEEDZAS UN SAPROT TAD KAD JAU PAR VEELU.un TAD PAZIN,O LAI VAREETU IEVILKT K,EKSIITI SAVAS DZIIVES VEESTUREE.
skuķis
s
Nu, nu..tikko runāju ar paziņu no Lietuvas, kurš teica, ka jaunā prezidente pagaidām tikai runājot, vēl neko prātīgu neesot paveikusi....pagaidām visi gaidot. Un Tu ar' tā... par to sirdsapziņu, ka es pilnīgi vai apraudājos... Pagaidām visi tik runā, aprunā viens otru, ņirgājās....
viser
v
Piekritīšu ka Krievijas kā tādas nav, ir Maskava un Kremlis,kas visu nosaka! Bet Krievijā citādi nevar, nesaprot. Vakar Medvedevs bija Simferopole un runāja bargi ar Kaukāza kādiem tur augstiem večiem. Un intresanti bija paskatīties acīs kad viņš runāja par korupciju, klaniem, un nozīedzīgajiem grupējumiem, kura "kā mēs paši zinām šeit ir ļoti augstā līmenī" teica Medvedevs.
reality
r
Nopūšas un pūš ''labējie'' arī Lietuvā - ''sasniegumi'' spiež, tak' jaunā prezidente Lietuvā vairs skaistas runas runāt nevēlas - bet skarbi reāli izvērtē ''landsberģu'' sasniegto ! Un nav jēgas atkal piesaukt kādus padomju laikus un baidēt ar iestāšanos, īpaši tos, kas tādus nav piedzīvojuši ( un nekad bērnībā nav izlasījuši N.Nosova grāmatu - ''Nezinītis uz Mēness'').
reality
r
Par saviem un savējo t.s. ''liberālo'' un ''labējo'' partiju sasniegumiem 20-it gadu garumā Landsberģa kungs daudz neizsakās - kaut gan šodien jau labāk kļūst redzamas tās sekas tiem ''labajiem'' nodomiem, kurus bārstīja pirms 20-it gadiem.Igauņu mācītājs Ramo Peners ''draudus'' iz Maskavas novērtē reālāk, ņemott vērā pašu pieļautās kļūdas:'' Ir nepieciešams kardināli izmainīt mūsu mentalitāti. Briseles prasības un Maskavas draudi nav tas spēks, kas varētu šo procesu iekustināt. Izmaiņām ir jāsākas pašā cilvēkā - no viņa sirdsapziņas atmodas un domāšanas veida pārkārtošanas."
skuķis
s
Intervijā laikrakstam Diena viņš norāda, ka ir daļa cilvēku, kas vēl tagad nopūšas, atceroties padomju laikus, pagātni__________________________ Jā, jā...tādu mums te netrūkst. Kad palasa komentārus, ir skaidrs, ka viena daļa to autoru ar saldkaislām nopūtām atceras ''brīnumjaukos padomju'' laikus. Tie, kuri balsoja par Ušakovu, varēja ar visu savu līderi laisties projām uz Kubu un dzīvot savā ''laimīgajā'' komunismā. Nav ko vainu meklēt citos - tad vainīgs Īvāns, Šķēle, Repše utt., bet paskatīties arī kādreiz spogulī uz sevi un pajautāt, ko pats esi darījis lai mēs nesēdētu dziļā dibenā. Jūs visi, arī es - mēs esam vainīgi pie tiem apstākļiem, kuros dzīvojam, jo laicīgi par to nedomājām, neprotestējām, dzīvojām pieticīgi savu dzīvīti uz priekšu ar cerību, ka Rīgā..jā, jā tur tajā galvaspilsētā gudri onkuļi izdarīs tā, ka mums pašiem nekas nebūs jādara, dzīvosim cepures kuldami. nekā nebija, pašiem būs vien jāiesaistās visos notikumos un jāizrāda iniciatīva, tā ka
Paraleles
P
Lietuvos Rytas // Diena // RU
valdis
v
lasu komentarus un nesaprotu it kā tie kas gvelž ar kopā arnobankrotejošo muziķi ir gandrīz nelaimigi ka tie krievi neuzbrūk ,paši tacū zina ka tas nav un nebūs paši savas ēnas vai līdzgaitniekus baidaties....
pamela
p
"h "es jums pilnībā piekrītu! "karlis",aizej nu dēls,pamācies valsts val.! Ja noskatījies 18.07.09 poļu filmu "Katiņa",tad jautājums par krievu nezvēriem atkrīt. Tur nav jābaida,tā IR nātnā dzīves īstenība,ka krievs ir un paliek agresors.,supermelis ar Gebelsa pārtrumpotu propogandu.Paši dzīvo TIKAI par naftas,gāzes naudu un rij semočkas ,tapēc lien visās attīstītās valstīs ar savām 5-tām kolonnām. FAKTISKI KRIEVIJAS KĀ TĀDAS JAU TAGAD NAV!!! ir tikai Maskava un Kremlis.Tapēc jau Medvedevs izdevis to idiotisko dekrētu par bruņotu "tautiešu"aizstāvību svešās valstīs. Šoreiz piekrītu čivinātājam.,protams arī Lansberģim.Zviedri "karli"neprasa ne pilsonību,ne zviedru val.un tā ir augsti attīstīta,CIVILIZĒTA ,KULTURĀLA valsts.Uz turieni mūk arī krieveļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas