Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lase vairs nebūs Zatlera preses sekretāre

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Labojums: Visdrīzāk jau Lase pārvērtēja...
AD
A
Visdrīzāk jau Lase pārvarēja savas spējas vērojot iepriekšējās prezidentes preses dienestu. Viena lieta ir strādāt, ja preses sekretāram jāizpilda tikai protokola prasības un cita - ja tam vēl bez tam jāveido un jāuztur sava šefa tēls.
lno
l
Pieaugušie parasti savu taisnību cenšas pierādīt ar faktiem. Kur tavējie?
Jencis un Āvuls
J
Preses sekretāram būtu jārunā sava saimnieka vārdā, kaut pamodinātam nakts vidū, viņa vārdiem un viņa balsī. Tā darīja Rozenberga VVF. Acīmredzot, Lasei neizdevās uzķert nekādus domu starojumus, lai paustu tālāk tautai.
Zāģim
Z
Ha, es jau sen teicu, ka zvirbulēns ir pārāk gļēvs, lai atklātu savu īsto seju. Viņš taču prot tikai apriet un apliet kādu ar savu neizsmeļamo žulti
hmm
h
Nesaprotu, kas tur te dažiem žēl. Viņa tač netaisījās visu mūžu šajā darbā (kas ir tipiski politisks) strādāt! No otras puses, arī nesaprotu, ko viņa tādu nepareizi būtu izdarījusi, - precīzāk, kas viņai vispār būtu jādara. Arī VVF preses sekretāri īsti neatceros, ko viņa darīja (tāpēc pēc tam dabūja uztaisīt filmu, lai paskaidrotu)… Īsāk sakot, who cares?
Paaudzies lno
P
Man Lases nav žēl. Cik reizes var mainīt uzskatus? Šaubos, vai viņai vispār ir kāds dzīves credo? Nu varbūt karjera...Sākumā uzbruka Kažociņam, tad pārmetās uz pretējo nometni, pēc tam, neskatoties uz skandalozo Zatlera "ievēlēšanu", uz prezidenta kanceleju... ----------------------------- Vecākiem vajadzētu pasekot, ko viņu bērni , pamatskolnieki, dara ar tēta, vai mammas datoru.
Zāģis
Z
Zvirbulēn, vienreiz pasakat, kas jūs esat. Kāds no NRA? Lasi jūs pazīstat, Slogu jūs pazīstat. Tas tomēr nav forši, ka jūs par viņām rakstāt ar visziņa iespaidu, bet viņas nezina, kas esat jūs.
Lāpītāja.
L
Nu ko te šūmējas!!! Nožēlojami, ka mums ļautiņiem tik īsa atmiņa un tik šaura saprašana par cilvēku pienākumiem un iespējam dažādos amatos.Nomierinieties,viņa netiek izmesta tāpēc ka ieriebusi kaut ko V.Z, tieši otrādi,viņa amatu dabūja radniecības dēļ, jo viņa bija jau ievērota žurnāliste no populāra raidījuma un iet uz šo rpessekretāra amatu viņai savā ziņā nozīmēja zaudēt nemierīgu, bet žurnālista karjerā slavu nodrošinošu vietu un kļūt neieredzētai kolēģu vidū,jo jaunais amats nav spalvasbrāļu cienīts-uz viņu tiek izgāzta visa žults,arī par to,kas nav viņas kompetencē,kā redzams no šeit lasāmiem komentiem,nu un daīgi ka Rinkevičs vedīs līdzi savu cilvēku,jo kancelejas vadītajam iznāk daudz no svara kurš ir PrS ,daudz kopā jāstrādā un vienam otru jābalsta.Lasei CV šis ir labs papildinājums un pieredze,gan jau ja būs grābiens izķepurosies,nav nekāda vairs bailīgā meitiņa,visu ko jau pieredzējusi darba gaitās.Nebūsim tik nenovīdīgi un aizdomu pilni. Gan jau nāks citi un jums būs atkal ko aprunāt.
preses sekretars
p
Nevis dod padomus.
sliktais
s
Celmiņas kundzei arī pēdējais laiks izlidot.... izskatās, ka nekādus labos padomus nav devusi. bet aldziņa droši vien pieklājīga.
Parastais
P
Lasi ņemsi pie sevis uz Ventspili?
Burkā
B
Ne vizuāli,ne intelektuāli Lase neatbilda valsts 1.personas preses pārstāvja tēlam.Reizēm izskatījās kā no koka nopurināta-rokas izļurkājušos bikšu kabatās,mati pinkās,vēders uz priekšu,krūtis uz iekšu...
Zinta
Z
Nu tagad jau īstā vietas izpildītāja - Maija Celmiņa. Šī aprobežotā būtne, kas it kā labo slavu reiz sapelnījusi, sēžot liela uzņēmuma pavēnī. Bet tas jau uz laiku...
Suņu Jēkabs
S
Ko jūs te varat muldēt, atlaista, nabadzīte, man viņas žēl utt. It kā paši nekad mūžā nebūtu darbu mainījuši. Nesatraucaties, viņai jau bezdarbniekos nebūs jāstājas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas