Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lattelecom padome vēl neizlemj par jauno izpilddirektoru

Telekomunikāciju lieluzņēmuma Lattelecom (LT) padome otrdien pēc četru stundu garām diskusijām nepieņēma galīgo lēmumu, kuru no trīs kandidātiem virzīt apstiprināšanai jaunā izpilddirektora un LT valdes priekšsēža amatam.

Dienai atzina LT padomes priekšsēdētājs Gundars Strautmanis galīgais lēmums netika pieņemts, jo "mēs vienkārši fiziski netikām līdz tai lietai, tas ne ar ko citu nav saistīts." Kad notiks padomes sēdes turpinājums, G.Strautmanis vēl nevarēja pateikt. Tas būs zināms tuvākajās dienās.

Diena jau rakstīja, ka uz augsto LT vadītāja amatu kandidē pašreizējie LT valdes locekļi, finanšu direktors Juris Gulbis un tīkla direktors Valdis Vancovičs, kā arī sabiedrības Citai politikai valdes loceklis bijušais Parex bankas viceprezidents Gatis Kokins.

LT padome pēc G. Strautmaņa teiktā otrdien uzklausīja visu trīs kandidātu ziņojumus, personālatlases aģentūras Fontes atzinumu par kandidātiem, kā arī sāka diskusijas par izvēli.

Pēc neoficiālas informācijas, kas ir Dienas rīcībā, lielākās izredzes ieņem augsto amatu ir J.Gulbim.

J.Gulbis bija ar Tautas partijas «tēva» Andra Šķēles biznesa interesēm saistītā a/s Latvijas balzams vadītājs, bet pēc tā pārdošanas krievu SPI, kļuva par SPI uzņēmuma Kiprā vadītāju. SPI saistīta ar Krievijā apsūdzētu miljardieri Juriju Šefleru, kuram Latvijā ir arī vērienīgi nekustamo īpašumu projekti un kura intereses aizvien tiek saistītas ar A.Šķēli. Pastarpināti J.Šeflers izrādījis interesi arī par Lattelecom privatizāciju.

LT izpilddirektora amats kļuva vakants pēc līdzšinējā vadītāja Nila Melngaiļa aiziešanas. Viņa valdes priekšsēža pilnvaras beidzās decembrī, izpilddirektora - 1.aprīlī.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas