Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvija atsaka vīzu Maskavas antifašistiskā centra vadītājam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edgars Dambītis H-86
E
Savus antifašistus un sarkanos fašistus viņš varēja saukt atgriesties Krievijā,bet nemēģināt izplatīt murgainās idejas par kaut kādu brīvības došanu Latvijai.Tā bija slepkavu bandu nelikumīga,vardarbīga iebrukšana mūsu zemē.Šausmīgi noslepkavoti,aplaupīti un izvaroti.Vācu armija deva mums mazu saules stariņu atbrīvoties no sarkanā mēra,palīdzēja atrakt nežēlīgi izkropļoto cilvēku mirstīgās atliekas un novērtēt ,,brīvības,,cenu.Latviešu tauta pareizi rīkojās piedaloties cīņā pret sarkaniem briesmoņiem zem vācu karoga,pēc šim neģēlīgām slepkavībām un pārdarījumiem tā bija pareiza darbība.Neviens latvietis nevēlējās lai atgrieztos sarkanais slepkaunieku mēris.Mūsu karavīri varonīgi cīnījās par LATVIJAS brīvību un cienīgi lai mēs tos cildinātu un atcerētos mūžu mūžos.Slepkaunieku mantiniekiem nav tiesību liegt atcerēties mūsu varoņus, apsaukāt mūs par fašistiem kuru nozīmi paši nesaprot, bet laikam jau paši to nevēlās.Šo neliešu darbību iespējams pārtraukt ja LATVIJĀ tiks veikta deokupācija un dekolonizācija.
sandy
s
LITI PRÁTÍGA RÍCÍBA LATVIJAS ÁRLIETU MINISTRIJÁ
cony to Jevgenijam
c
.........russkii fashism ne praidjot! RUSSKII FASHISM NE PRAIDJOT! .........i vsjo!
A.
A
Ārlietu ministrija sāk strādāt.
MG-42
M
Fašisms, rasisms,ksenofobija, politiskās slepkavības,nepolitiskās slepkavības, bandītisms,slepkavības kā izklaide u.t.t.- jomas, kur Krievijā visu dzīvi var veltīt "brāļu zemes" "antifašists"
Putļer kaput
P
atteikumam tiiri politisks motiivs , vai tad tas krievs te brauc kartupeļus rakt , jebšu mussinaat krievalodiigos??? mums dereetu tagadni un naakotni bez komunistiskajiem nacistiem...kurš mudaks sveedienaa riiko mkonferences ??? taas ir un paliek provikaacijas pie briiviibas pieminekļa...nost ar boļševisma nacistiem...
Āpsis
Ā
Krievijā antifašistiem ir ļoti daudz darāmā. Sarkanais fašisms vēl ir īzplatits visā Krievijā. Lai nu "cīnās" ar fašismu tur kur tas ir.
bimbam
b
......."saskaņā ar starptautisko praksi un imigrācijas noteikumiem" vīzu atteikšanas iemesli netiek izpausti. ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------ Ne tik vien tas! Vizu var atteikt bez jebkāda pamatojuma un attiecigajai valstij nav pienakuma sniegt jelkadus paskaidrojumus!
bla bla
b
Dzimto pilsētu apciemot, ha ha. Svētdien konference, pirmdien 16.marts.
Waffel SS
W
Ko tad tagad antifašisti darīs ar pašūto svītraino kostīmu, ko? Nāksies nodot humpalās...
Žuks
Ž
Lai domu biedri brauc uz Maskavu klausīties!
Jupis
J
Pirmie četri burti centra nosaukumā ir lieka izšķērdība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas