Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijā mītošo krievu skaits 20 gadu laikā sarucis par 6%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
(почему эти, вы, еврей, всегада на воросы воросамы отвечаете?) par cik 20 gadu laikā sarucis Latvijā mītošo latviešu skaits?
annamarija
a
Tu, čelovek! Savu "ruskij dux" vietā būtu rādīt plašajā Krievzemē, kas faktiski aizlaista atmatā. Brauc turp un "sozidai"! Kauna lieta, ka tik bagāta zeme, kurā ir vai visa Mendeļējeva tabula, netiek un netiek laukā no ubadzības.Un tas tādēļ, ka liela daļa "Krievijas īpašnieku", proti, krievu, klīst pa pasauli, cenšoties citām tautām atņemt to, kas viņām pieder.
Milda
M
Vai tad valsts labklājība ir atkarīga no iedzīvotāju skaita? Tad jau Indijā ir 1000 X labāka dzīve nekā Latvijā? Un Igaunijā ļaudis dzīvo sliktāk nekā Latvijā?
Katja
K
Par vienu krievu mazāk šeit būs, kad aizbraukšu. Šeit dzīvoja mani senči latgales pusē simtiem gadu - neviens mūs šeit nesūtīja. Bet nu pietiek man šitāda naida, ko šeit lasu. Tas viss, cien. fašisti, ir jūsu roku darbs. Kurinot naidu diez vai jūs izdzīsiet no Latvijas maskačkas šmigainos bomžus, kuri lasīja avīzes pēdējo reizi 20 gadu atpakaļ un Internetu nebija redzējuši nekad. Vienkārši pretīgi lasīt te jūsu bullshitu.
zirn€klis
z
Mīļais cilvēk, cieni to tautu un zemi = ieskaitot valodu! = kurā tu dzīvo! Tad nebūs jāgrābstās pa nezināšanas tumsu!
zirn€klis
z
Latvieši parasti "pamostas", ja "deg". Žēl, ka esam visai inerti savu tiesību aizstāvēšanā = kad "ciemiņš/viesis" mācās virsū un grib atņemt tev dzīvesvietu, valodas telpu, tad būtu tomēr attiecīgi jārīkojas. Var jau gaidīt, ka krievvalodīgo skaits pakāpeniski saruks; bet vai nebūtu viņiem labāk = apgūt tās zemes valodu, kurā tie dzīvo, tādejādi sākot arī apzināt katram savas tautas saknes un izzināt un izdibināt visu par savu dzimto/etnisko zemi, no kuras cēlušies viņu senči?! Dievs palīdzi Latvijai! Dievs svētī Latviju! = Paldies Dievam, Viņam vienmēr IR sava VISPAREIZĀKĀ atbilde!!!
Liene
L
Diemžēl sarucis ne tikai krievu skaits, bet arī latviešu. Tas vienkārši ir proporcioāli. Krievi tāpat kā latvieši meklē labaku dzīve kvalitāti, labklājību, labāk apmaksātu darbu - ārpus latvijas.
a
a
Latviešu valodiņa ir un varbūt paliks, bet šajā valstī ir arī reģioni, kur pārsvala valda krievu valoda.. un ja runājam par biežām ikdienas situācijām.. ja šīs valodas saskras savā starpā, tad nez kāpēc lielākoties tālākā sarunas gaita noris citā valodā, nevis valsts valodā... grūti pateikt kuriem jāmācās..
Sergejs
S
Nahuj jus gansus es piss prom uz vacija
Latvietis
L
Utainie būs, viņiem nav kur dēties - krievijā ir bardaks! watch free movies online, youtube
Latvietis
L
Jums nav tiesību lūgt, it īpaši prasīt no Latvijas Palīdzību - jūs esat okupanti, nezvēri! barbie dress up games, youtube
Latvietis
L
Krievi, ārā no Latvijas! mobile movies, youtube
araajs MG34
a
Ir tikai viens liidzeklis,kaa panaakt utaino skaitu 1935.gada liimenii_totaala likvidaacija!
jānis
j
laba ziņa. kāpēc? lūdzu...būs mazāk latviski nerunājošo Latvijas iedzīvotaju,cerams,vnk aizsvilos,kad makķernieku veikalā man paziņoja,lai runāju cilvēciski,t.i krieviski!!!!!!!!!!!!!!!!!
x
x
tak ari latvieshu skaits droshi vien mazinas, ko?:) te laikam sensaciju sagribejushi:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas