Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijas institūts: tādi joki kā meteorīts Latvijas tēlu neietekmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hanss kloss
h
Kāda nah uzmanības novēršana no krīzes, BUZZ un Latvijas tēls pasaule… Kam vispār domāta reklāma? Lai no Jūsu un mūsu kabatas naudiņa aizpeldētu reklāmdevēja kabatā. Šinī gadījumā sakaru kvalitātes uzlabošanas un nodrošināšanas vietā nauda tiek tērēta ikdienas smadzeņu skalošanai patērētājiem. Ņirga nāk par reklāmu, kurā T2 sakaru kvalitāte ir labaka nekā konkurentam. Vai varbūt, kāds vēl atceras reklāmu kurā T2 plātījās, ka ir krutākais operators un viņiem reklāma nav vajadzīga.
SVF
S
meli, ka neietekmē. Rūpīgāk palasiet zviedru avīzes, papucīt. un ejiet pensijā.
prieks
p
un vai neviena cita valsts jokus nav izspēlējusi? un kā vēl. joki ir domāti, lai par tiem pasmaidītu, nevis sašutu un domātu, ka kādam baigi interesē mazās Latvijas mazais meteorīts, kas tomēr izrādījās maza bedre. Esiet pozitīvi, lūdzu. Joko arī citi:
nu nu
n
diez vai tā ir, ka neietekmē iespējams, ka institūta direktors neprot īsti novertēt, kas un ko ietekmē par latviju tagad vairākās valstīs iespaids kā par valsti, kura ir 'miserable and performs miserable pranks' fui... cik nepatīkami
prieks
p
joki ir jāskata kontekstā!
prieks
p
Kā O. Kalniņš mērīja tos efektus - vai tikai pajautāja savam sunim un Irmas madāmai? Kalniņš un viņa štruntīgais, impotentais institūts jau gan nekādi neietekmē Latvijas tēlu - balta patiesība! ------------------------------------------------ -------------------- Vai Tu vispār zini ar ko nodarbojas Latvijas institūts? Sākumā ievāc informāciju un tad rā runā. Latvijas institūts dara ļoti daudz Latvijas tēla uzlabošanā. Viņi regulāri sadarbojas ar vēstniecībās, taisa informācijas apkopojumus, izdales materiālus. Vēstniečibas ārzemēs ir vieta, kurā sākas tēla veidošana. Tēlu jau neveido pāris cilvēki, kas raksta komentārus vai runā ar ārzemju draugiem, to dara diplomāti, tāpēc viņi ir vajadzīgi, tāpēc viņiem ir tik liela nozīmē. Bez viņiem nevienam neinteresētu glābt mūsu valsti, neviens mūs nestutētu, neveidotu sarunas, neaizdotu naudu un principā būtu nospļauties tiem citiem vai tāda Latvija pastāv. Tāpēc reprezentācijai pievērš tādu uzmanību, jo, ņemot vērā to, ka mēs dzīvojam civilizētajā pasaules daļā, savstarpējām attiecībās, kontaktiem un etiķetei ir tik liela nozīme.
mja
m
astro: "Kalnina kungs, ja Juus kaa oficiaala persona pauzhat shaadus uzskatus tad negribot ir jaapiekriit valdiibas riiciibai drastiski samazinaat finanseejumu Juusu vadiitajam instituutam. Tas tie nozheelojami ka Juus nespeejat saskatiit starpiibu starp parastu "hoax" un taadu pasaules meeroga maaniishanos kaadu uzdroshinaajaas Tele2 darboni." Astro, pilnigi Tev piekritu!
mja
m
Sis pazinojums gan nevieta. Dzivoju ASV un 4 darba kolegi par meteoritu interesejas un pauda galeju neizpratni pec paris diena zuzinot, ka tas bija joks.... neko sev joks. taa jau man jaklausas lidzjutiba par latvijas ekonomisko situaciu, slaktera gajieniem un bankam. Tagad vel meteorits. Kaut kas pratigs ari Latvija notiek?
Amī
A
Lai nu kā, CNN par šo "gadījumu" rakstīja. Kamēr nav dzirdēts, ka šie par Krasavicu in citiem Latvijas lepnumiem būtu rakstījuši.
astro
a
Kalnina kungs, ja Juus kaa oficiaala persona pauzhat shaadus uzskatus tad negribot ir jaapiekriit valdiibas riiciibai drastiski samazinaat finanseejumu Juusu vadiitajam instituutam. Tas tie nozheelojami ka Juus nespeejat saskatiit starpiibu starp parastu "hoax" un taadu pasaules meeroga maaniishanos kaadu uzdroshinaajaas Tele2 darboni. Jums buutu jaazin ka iisti meteoriiti ir visnotal nopietna lieta un tiem nav nekaada sakara ar UFO entuziastiem un liidziigaam aktivitateem. Izgliitoti un inteligenti cilveeki nekad taadus "jokus" neatlautos. Diemzeel shis "joks" jau ir sagaadaajis kaarteejo traipu Latvijas teelam ko Jums buutu jaaspodrina! Varbuut paarmainas peec aizbrauciet uz uz Jums tik labi zinaamajaam ASV un izstaastiet ko Juus esiet paveicis buudams savaa amataa?
čukča
č
aizmirsīs vai nē,bet ir efekts pastrādājis savu un galvenais,ka parādījušī ir patieso sabiedrības seju,kādi ir mūsu varas pauri,ka smadzeņu vietā viņiem ir masoņu G burtiņš.
he
h
Gribu redzēt piemērus kur vēl pasaulē tā notiek un skaitas ikdiena. Lūdzu neturiet cilvēkus par idiotiem tik tāpēc, ka vēl nav aizbraukuši prom uz īriju. Tagad ir internets un info (vismaz dzeltenās preses līmenī) ir pieejama. Vienīgais kas tuvākais nāk prātā ir samsung telefona reklāma ar lidojošiem šķīvīšiem un ziloņiem, bet tā bija skaidri noformēta kā reklāma.
kaka
k
latvijas instituuta darbiiba latvijas teelu neietekmee.
Jusu zinasanai
J
Vakardienas New York Times meteorlieta bija aprtakstita. Isuma, latviesi diezgan smalka veida raksturoti ka stulbeni. . Bet tas ir strunts salidzonot ar visu to kas rakstits arzemes par Latvijas politiku Vairakas avizes raksta 100-10 vardu bezjedzibu par so valsti. . Latvijas tels arzemes ir diezgan sudigs un to nevar atvietot ar veismigiem sportistiem.
tb
t
kalniņš ir jefiņš, vienmēr bērna prātā bijis, darba laiku pavada datorspēles spēlējot baigi labi, ka valsts vēl par to naudu maksā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas