Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijas radio audits neuzrāda neko kriminālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusrunis
k
Valde, radio valde! Kāpēc esat tik klusi, tik nemanāmi, kas jūs vispār esat? U-ūu! Atsaucieties, parādieties - ko vispār saprotat no radio menedžmenta, ja pieļāvāt šādu iztrūkumu, ja piesedzāt Semēvicu Kurš no valdes ir atkāpies - painformējiet cilvēkus!
Aļiks
A
LR ģenerāldirektora vietas izpildītājs Dzintris Kolāts teica, ka tajā neparādās nekas krimināls. Pārskats parāda, ka finanšu problēmās vainojams tas, ka pērn izdevumi pāsnieguši ieņēmumus. Kopējais LR zaudējumu apmērs 2008.gadā - 810 000 latu. Par konkrētu cilvēku atbildību NRTP priekšsēdis Ābrams Kleckins vairījās runāt. Par to varētu spriest mēneša beigās, vispirms esot jānovērš esošās radio problēmas. ----------------------------------------------- ------------------------------- Tātad LR notrallinātie 810 000 Ls ir tū-tū, bet izrādās tas "nav nekas krimināls"! Vai patiesi LR ir tik STULBI, kas nespēj saimniekot atbilstoši no valsts budzēta piešķirtās naudas.
cukurgailītis
c
Pašas padomes,tas jau ir krimināli.Radio korim iedziedāti vairāki diski.Interesanti kas naudu iebāza kabatā ?Cik dzirdēju koristi nedabūja ne santīma.
Draugs
D
Funny protams, ka līdzigi secinājumi ir arī Valsts kontroles veiktajā auditā par radio.. auditori labi nopelnīja izdarot to, kas vienreiz jau izdarīts :D
Kompetence
K
Auditoru kompetencē nudien nav ieteikt klientiem konkrētas rebes.
Funts
F
Man kā nespeciālistam ir tāds jautājums- kāpēc šādam auditam vajadzīgs tas smalkais ernests ar janku? Pieņemu, ka šo honorārs bija vismaz 6 ciparu.Valsts kontrole to nevarēja? Vai arī , kas, mums nav citu tuvāk atrodamu, vai igauņos, vai leišos?
;)
;
fantastiski -pēc n-mēnešiem saprast, ka parāds ir līdz ausīm -nekā krimināla, normāla latvijas valdības pārvalde ;DD
āda
ā
tāpēc jau mēs esam...tur kur esam,atlkāti!!!!!!!!!!!! .zog slēptāki,zog atklāti,zog likumīgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naba
n
LR...kā jau visur LR viss,viss...okay.vienīgi ar karsto,sauso laiku....naudiņa,izkūpējusi,sakaltuse, notriekta... vārdu sakot,nočakarēta,viņas...nav,vainīgo, arī kā parasts arī nav !?!atkal OKAY ?!?
LVD
L
Kleckins, redzot, ka "biedrs" Šlesers laikam vis nebūs "likumā", lai varētu to Radio māju kaut kam kaut kā pa lēto "nogrūst" , ir apmulsis.. Redz, arī ticības brālis un VDK biedrs GodmanZogmans arī vairs nav tanī vietā , kur vakar.. Nu ko, atliek pakārties, Kleckina kgs! Kā tāda sērga jūs visi, bijušie čekas šakāļi, latviešiem esiet!!! Strutojoši, pūžņojoši augoņi tautas miesā! Uff, kaut nu ātrāk varētu no tiem atbrīvoties!
LVD
L
Ko gan citu audits varētu uzrādīt kā visur esošo ubadzību un mūžīgo knapināšanos ar santīmiem?..Jau gadu gadiem.. Tāda nabagvalsts mēs esam , un ne jau pirmo gadu.. Kāda tur Eiropa.. Eiropa smejas par mums ,cik ļoti mums patīk pašiem sevi pazemot un mocīt..Kolektīvais mazohisms kaut kāds..Reiz taču tam ir jābeidzas un jāsāk pašiem sevi cienīt! Un cienīt citus , un vēlēt tiem tikai labu, nevis priecāties par cita nelaimi..
Voldins
V
visiem gribas to radio majinu - tapec ari mekle iemeslu radio radit bankrotu. tapat ka ar lielajiem aiznemumiem. tur jau gan miljons sur un tur mierigi vares pazust...
Dārznieks
D
Interesanti, vai LR vispār nav bijis pat grāmatveža un ekonomista ? Jeb ir bijis ,bet ar izziņu - nepieskaitāms.
burts
b
Tos, kur var atrast kriminālu, vispār nepārbauda. Purina, šantažē un baida tika sīkos, kur atrod sīknaudu un tad to žvadzina, lai novērstu uzmanību no čaukstošajiem miljoniem.
batmobiilis > Taisiet ciet
b
lūdzu klusēt tos, kuri nav spējuši apskatīties kādiem mērķiem strādā LR un kā strādā pirvātās radio stacija. tādi izgra'bstīti mulķīgi komentāri tikai viaro naidu un uzrāda Jūsu aprobežotību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas