Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

LBAS neatbalsta prēmiju un piemaksu likvidēšanu valsts pārvaldē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Emma
E
valsts pārvaldē jābūt tādiem, kuri ir spējīgi pārvaldīt un vadīt. TAGAD Lellei. Etiķa esenci vēl veikalā var nopirkt. Par izplaucētām acīm vāvuļos visa televīzija un radio. Nākošajā dienā prāta cilvēki paregulēs algas tā, lai viņam tā nav desmit reizes lielāka par citiem. No malas neviens nenāks un nepalīdzēs. Tā svētā misija jāuzņemas pašiem cietušajiem.
nekas viņiem nav labi
n
Visu laiku taču paši brēca, a valsts pārvaldē pārāk daudz maksā. Nu tagad atkal nav apmierināti
Lex
L
Lelles līdz kliņķim novestajā birojā ir internets, bet nav papīra un pildspavas:) Lelle ar savām ierobežotajām spējām un iemaņām nespēj pacelties līdz priekšniekam vai puspriekšniekam, vai vienkārši sameklēt labāk apmaksātu darbu. Tāpēc Lelle kompensē savu mazvērtības sajūtu, apliekot visus internetā. Ir aizdomas, ka Lelle nelietderīgi tērē nodokļu maksātāju naudu:) Nemaz nerunājot par to, kādu iespaidu šis nepieklājīgais un mūžām neapmierinātais darbinieks, visticamāk, rada apmeklētājiem par savu iestādi un valsts pārvaldi vispār:)
Rasmuss
R
Arodbiedrības rūpējas par strādājošajiem cilvēkiem, un tā ir visā pasaulē. Bet rūpes par bērniem jāuzņemas valstij, citām nevalstiskajām organizācijām (Bērnu fonds utt.). Un pretenzija spret Baštika darbu nav jāizsaka arodbiedrībām, jo ne jau tās šo ministriju veidoja, ne arī mācītāju amatā bīdīja.
alvas zaldātiņš
a
Lelle,pa kuru laiku tu strādā?No rīta līdz vakaram cepies internetā.Tu jau ,dūjiņ,esi no tām,kuru seju mūžīgi rotā neapmierinātības zīmogs.Attīsties un ej uz tādu darbavietu kur ir papīrs un kur rozes mūžam zied un nenovīst.Vai pašai nav pretīgi visus un vienmēr nosmērēt ar mēsliem?Smirdīgs darbiņs tev patrāpījies.,nabadzīt.
mamma
m
Kad beidzot arodbiedrības uzmetīs acis Latvijas nākotnei ---Bērniem.Paraugieties ar cik latiem mēnesī var uzturēt bērnu Latvijā šodien.Baštikam valsts maksā algu,lai viņš rūpējas par bērniem.Par tās algas palielināšanu viņš rūpējas,bet par bēniem mūžīgi aizmirst,vai arī mūžīgi atceras,jo pats Kristus ir teicis:Laižiet bērniņus pie manis.Tāpēc jau Baštiks mērdē bērnus badā,lai tie ātrāk nokļūst pie Dieva.....27 ls mēnesī bārenim.Tā jau nav maize,bet ceļa maize.
cik stulbi
c
ka cilveki pat tos, kas aizstav maza cilvēka ties;ibas, tikia spēj apriet. Komentatjs Nav brīnums- tu esi mazisks muļķis, te pat neceļas roka kaut ko tev sākt pieradīt un argumentēt, tu visur redzi tikai personigo labumu
targash
t
Papīru smērēt nedod?
Lelle
L
Pieveries kretīn! Vai tas ir taisnīgi, ka mans priekšnieks saņem 10 reizes vairāk nekā es, bet īstie darba darītāji esam tikai mēs-mazie, šis tikai domā kādam kadu kukuli vēl izpiest...iestāde ir atpalikusi un nolaista līdz klinķim, trūkst pat visnepieciešamāko kacelejas piederumu, lai pildītu darbu. Vienkārši murgs...
who cares
w
APsvērumiem var piekrist, bet arī LBAS būtu daudz vieglāk pamatot algu palielināšanu minētajiem mazāk apmaksātajiem darbiniekiem, ja būtu skaidrs, cik viņi saņem...
Nav brīnums
N
Ak klāt gan, ņaudētājs! Un Dienā, kur td citur!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas