Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

LBAS svārstās, vai runāt ar Godmani par algām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
krīgers vienkārši baidās izgāzties šajās sarunās, jo viņam trūkst reālu argumentu, kā parasti.
Deserts
D
Gaidu, ka apvienība VISU LATVIJAI arī beidzot teiks kādu vārdu. Tomēr jāciešas cerībā, ka beidzot piedzims kāds Lāčplēsis - Robins Huds....
+++
+
Arodbiedrības - komunisma skola !
Onjons
O
Nu jā.. neesmu celtnieks, bet zinu, ka celtnieki, it īpaši uz valsts pasutījumiem pelna nereti vairakus 100us %.. un tas nav normāli!! tāpēc lielās būvkompānijas neizputēs par to varat neuztraukties.. izputēs mazās, bet tas tāpat netiek pie nozīmīgiem valsts pasūtījumiem, līdz ar to nav skaramas šīs sarunas kontekstā..
Kivi
K
Komentārs bija par uzvedību kā bērniem. Ja neviens nespēlēsies ar mani pēc maniem noteikumiem, tad es vispār ne ar vienu nespēlēšos. Tā kā zīdaiņi. Interesanti, kā Krīgers iedomājas panākt labvēlīgu valdības lēmumu, ja vispār neplāno ar valdību runāt. Un vēl viens jautājums - cik Krīgers saņem pats - ne jau 300 latus mēnesī. Tādēļ var atļuaties musināt tos, kuriem ir mazas algas, jo citādi jau viņam nebūs ko atskaitīties. Un ja nebūs ko atskaitīties, tad pašam piegriezīs algu vai arī nomainīs. Tā lūk:(
Nu jā
N
Acīmredzot, Tu neesi celtnieks un Tev celtnieku likstas bijušas nebijušas, bet valsts nevar nerēķināties ar lielas grupas interesēm. Ja celtniecības firmas bankrotēs, tad valsts maksās bezdarbnieku pabalstus, bet par tiem neviens neko necels. Protams, ne jau viena bibliotēka visu atrisinās, bet tas nav tik vienkārši, kā no malas izskatās. Līdzīgi jau var arī ģimenē pateikt - mēs dzīvojam trūkumā, tāpēc traukus nemazgājam, gultas neklājam un grīdas neslaukam.
Onjons
O
drīkst zināt par ko bija komentārs? :)
Kivi
K
Lūgums pamatot mana komentāra izdzēšanu... Vai es aicināju uz vardarbību, rakstiju pornogrāfiju, vai aizvainoju kādu persnoniski? Es saprotu, ka Diena ir privāts kantoris, kurš var izvēlēties, ko publicēt, ko nē - bet tad lūdzu ielieciet jau zem virsraksta - mums netīkamo komentāru dzēsēju un cenzētāju portāls www.diena .lv, vai otra adrese www.cenzūraiņi.lv Kā jūs drīkstat ielikt sadaļu Tautas balss, ja cenzējat visu, kas ienāk prātā?....
kas tas tāds?
k
Da, kas mums tāds Godmanis?...
Onjons demagogiem
O
varbūt pārdot pāris blatus ādas krēslus ministrijās, pārskatīt būvniecības nepieciešamību vai vismaz izmaksas, kas visā valstī krīt, bet valsts pasūtījumiem nez kāpēc tikai ceļas??? vai nav tā, ka primārasi valstī tomēr ir cilvēks?
Tās lietas !
T
Arodbiedrības, kas nodarbojas ar politiku ( nodarbojas ar referendumiem par Saeimas atlaišanas ierosināšanu), nekad nevar veikt savas tiešās funkcijas. Tās lietas nevar savienot!
ko darīs pēc tam, kad
k
Nu - izprasīs Krīgers Godmanim solījumu maksāt vairāk, nekā ir valsts kabatā naudas. Nu - pusgadu cilvēki padzīvos labāk, bet ko darīs pēc tam, kad investīciju plūsma apstāsies un nauda būs beigusies?
Suņa murgi
S
Suņa murgi tā Latvijas arodbiedrība. Visādi politikas puskoka lēcēji tur salīduši un spelē savas spēlītes. Par strādājošo reālo situāciju viņiem nospļauties!
Populis
P
Kas tur ko runāt? Politiski izdevīgāk ir iet un bļaut, ka šī valdība ir slikta. To pamanīs vairāk ļaužu, bet tas nākamajās Saeimas vēlēšanās LBAS līderiem var noderēt
Onjons
O
Pasolīs vadībai burkānu un strādnieciņiem ieteiks izdurt jostā vel pa pāris caurumiem..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas