Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LDDK: organizēta pilsoniska sabiedrība var panākt kompromisus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Z
Z
Enģeļi - LDDK tautas glābēji atradušies. Īsa gan atmiņa, vai saprašana maz. 1. Kurš pašu strādnieku vietā ieveda ārzemju viestrādnieku pūļus? 2. Dempings, darba devēju attieksme un savējo darba un dzīves trimda ārzemēs. 3. Kurš sagrāva valsts institūcijas, pārdalot funkcijas uz privātfirmām par pakalpojuma maksu? 4. P'ēc kā prasības darba likums, slimības pabalsti un minimālā alga tiek mainīta par labu darba devējam? utt. Vienmēr un visur vainots tiek darba ņēmējs. Tikai no kurienes miljonāri radušies? Kurš tad nav maksājis nodokļus, kam pieder grāmatvedība un finases? Atkal jauni draudi - darba devējs nemaksās nodokļus! Tātad likuma nepildītāji ir pašu LDDK aprindās. Kuri tad grauj sociālo sistēmu?
...
.
Nezinu vai tas ekonomikas institūts tiek uzturēts no valsts, bet ja tā, tad ar steigu jālikvidē, jo tas neko nav darījis. Jo mums nemaz nav ekonomikas! Bet privātā kārtā Karnīte var runāt ko grib, gadu gaitā neko īsti tā arī nav pateikusi, lokās līdzi visiem vējiem.
KIno
K
Diena tapec neklus jaukaka .
solidaritāte LV
s
skaidrībai - adresāts nav Egle un Jaunzeme, kā nepieredzējis lasītājs varētu padomāt. Šitā dusmu gabala adresāts ir KOMENTĒTĀJS, kas rakstījis " "Eglei un Jaunzemei 12.06.2009 14:08" JAUKU DIENU :)
solidaritāte LV
s
ja var būt TIK STULBI CILVĒKI - uzbrukt bez maz VIENĪGAJIEM GODĪGAJIEM ......................................... - jebšu vai TIKAI LOĢISKI - visi SAVĒJOS - tai PIRMAJĀ GALĀ vajag izvest - iz pod udara ???????????????????????????????????????????????????????????? ?
solidaritāte LV
s
tas Tev.
solidaritāte LV
s
- lab, lab - nekādas egles un jaunzemes nepiedāvajās vēlēšanās - bet BIJA ANALOGS - KREITUSS - - arī Štokenberga ( un Egles-Jaunzemes) tipa - GUDRS UN GODĪGS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bija ...................................................... bet viņam "KRIEVI NEEEEEEEEEEEEEEEEEEENĀCA ........................................... Un Tu par ko balsoji ????????????????????????????????????????????????????????? Va i varbūt par Štoku ar Loskutovu tagad vismaz nobalsoji .........
solidaritāte LV
s
- aucība jau totāla, bet NE šitās divas damas no malas ir vainīgas.
solidaritāte LV
s
"Eglei un Jaunzemei 12.06.2009 14:08 Es brīnos par jūsu naidu pret pensionāriem. Jaunajiem nav darba vietu? Nu tad parādiet, ka esat labas biznesmenes un radiet tās jaunās darba vietas. Es nevēlu jums ļaunu ,tikai tik daudz "prieka asaru" cik pašlaik izraud atstumtie un pazemotie pensionāri. Kurā valstī vēl iedzīvotājam uzreiz samazina mēneša ienākumus par 90% procentiem, kā mūsu strādājošajiem pensionāriem ,turklāt vēl no manas 364 lati lielās algas pēc 20% samazinājuma atvilks nodokli no pirmā lata. Dots devējam atdodas, saņemsiet arī jūs. Es lūgšu par to Dievu." TĀ LIETA NAV TIK VIENKĀRŠA - ir divu - PRETĒJU - VEIDU pensionāri - ko iztaisīja ar to KRIMINĀLO PENSIJU FORMULU un visiem citiem likumiem - vieni IR PARZĪTI, kas IZZOG SOCIĀLO BUDŽETU ( par kuriem visu laiku saka - "nu, viņu jau ir tik maz" - tikai KATRS NO VIŅIEM KATRU MĒNESI IZZOG 10 ilgus gadus strādajošo pensijas, in tie vēl "strādā" darbiņos par tūkstošiem arī ...) un ir APZAGTIE - milzīgs daudzums, kas vēl PA ĪSTAM piestrādā GODĪGOS LĒTOS darbiņos, un viss ir iekārtots ( likumos ) tā, ka nekādi nevar pieķerties tam zagļu un parazītu slānim, pa pirmajiem NESITOT pa apzagtajiem un apzogamajiem - 20 gadus pūlējās - bet uztaisīja ! Tā kā nevajag vainot Egli un Jaunzemi - LABĀK PADOMĀJIET, KO JŪŠ VISUS GADUS BALSTĪJĀT - LATVISKO POLITIĶUS !!!!!! ( melus un nelietības ) - ? Vai Egli un Jaunzemi ( prātu un godaprātu ) - tak nē ! KRIEVI NĀCA .... un atnāca - zdrasķe - ja vaša ķoķja - janka straume kļikuha - VARBŪT VAJAG, lai Egle ar Jaunzemi aizbrauc uz Zviedriju un jūs te atkal varat sakoncentrēties uz krievu lamāšanu ???? Naudas nepietiek vairāk ? No ķēzīšanās klāt nenāk ? Okupanti par maz atstāja ?
solidaritāte LV
s
- attiecībā uz nodedzināto - tiesa nolēma - sakarā ar to, ka zemnieki kavē maksājumus, zemi konfiscēt un nodot VNĪ.
solidaritāte LV
s
Zagļu banda izzog ( majas, lopus, tehniku) - ~~~ (100 000 vērtībā ) un nodedzina zemnieku saimniecību ( arī 100 000). Tiesa SOLIDĀRI piespriež : " Lai kompensētu nodarījumu TIESA NOLĒMA : - piedzīt no ZAGĻU BANDAS 15 % no nozagtā ( bez nodedzinātā ) vērtības ( 15 000) - piedzīt no dzīvi palikušajiem zemniekiem ( ar zeķē pāri palikušajiem Ls 100 ) SOLIDĀRI tādu pat summu ( 15 000). Blakuslēmums : par cik zagļu banda jau 3x labprātīgi iemaksājusi tiesnešu atbalsta fondā pa 15 % nozgtā vērtības ( 15+15+15= 45% = 45 000), atbrīvot bandočku no turpmākiem maksājumiem un uzlikt par pienākumu zemniekiem - - kas iemaksājuši tikai 15 % ( pie kam tikai no 100, kas = Ls 15 ......!!!!!!) - .........................................kuriem pēc SOLIDARITĀTES PRINCIPA BŪTU JĀMAKSĀ 15 000 atmaksāt zagļu bandai Ls 15 000 - 15 = Ls 14 085. + tiesas izdevumus.
pensionārs
p
Vai cik "līdzjūtīgām" sejiņām šīs kundzes mūs aplaupa! 70%no strādajošo pensionaru pensijām, algas arī nost un vēl apliekamo min uz 35%!!! Uzreiz trīskarša laupīsana!!! Toties augšgals savus tūkstošus kā nevar tā nevar samazināt. Kalvītis Lattelekoma turpina gulet par 3000 latu. Interesani, cik saņem abas šitās kundzes? Un vai tikai ne no mūsu naudiņām arī?Maitas, gan jau jums nāks viss atpakaļ.
kauna nav
k
šitā muldēt. tad būtu vismaz darījuši savus melnos darbus KLUSĒJOT. cik esmu dzirdējusi vai lasījusi, ir TIKAI VIENS politiķis, kurš rosina apcirpt bagātniekus un saudzēt pensionārus, bērnus, ģimenes. un tas ir Štokenbergs. saeimas sēdē viņa runas laikā valdīja troksnis kā palīgskolas klasē. video skatījos. un ne jau darba troksnis, bet izklaides - staigāšana, runāšana pa telefonu, skaļa bļaustīšanās. to, kurš rinā no tribīnes, uzklausa tikai daži deputāti. nost tādu saeimu!
Lelle
L
Šitās abas un vēl Krīgers, Jaunsleins, Verzene ir parakstījuši tautai bada nāvi. Toties rukši, rimševici, melngaiļi un visi viņi paši turpina trekni varīties...
Lelle
L
PATS GALVENAIS, KA NEIEVIESA PROGESĪVO NODOKLI, CITĀDI TREKNAJAM GALAM BŪTU BADA NĀVE...:)))))))))))))))))))))) Skat, rukšam par gulēšanu Lattelekomā no 3000,-Ls, ja noņemtu 500,-Ls, tad gan šim beigas būtu uz vietas. Vot pensionāriem ar 120-170 Ls, ar min. algu strādajošajam un invalīdiem ar 70-Ls!!!!!!! ir jāizdzīvo gan. Pat Staļins neveica tādu genocīdu, kādu kretīni piekopj pret savu tautu.BENDES.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

airBaltic varētu izstāties no LDDK, jo tā atbalstīja pensiju samazinājumu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas