Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Lemberga parādsaistības septiņi miljoni latu

Ventspils mēra Aivara Lemberga kredītsaistības sasniegušas septiņus miljonus latu, viņš atklāja Latvijas televīzijas _100.pantā, _atbildot uz jautājumu, vai lepojas ar to, ka Latvijā ir daudz vairāk miljonāru nekā jebkurā citā Eiropas valstī.

Kas ir miljonārs ir liels un diskutabls jautājums, viņš teica. Sevi pie miljonāriem viņš nepieskaita, jo, viņaprāt, tas ir cilvēks, kas savām vajadzībām var brīvi tērēt miljonu gadā.

„Es personīgi šodien neesmu bagāts, man ir kredītsaistības par kaut kādiem, cik tad tur bija, septiņiem miljoniem latu. Tā kā neuzskatu, ka parādsaistības septiņi miljoni latu ir liels aktīvs, tas ir tikai mīnuss.” Kā atdot, tas man ir jādomā, viņš piebilda.

Tomēr A.Lembergs dalījās ar padomu, kas jādara, lai nopelnītu daudz naudas un kļūtu par miljonāru.

„Šis ir lielisks laiks, lai varētu kļūt par miljonāru. Ja šo laiku nogulēsiet, tuvākajos desmit gados tāda vairs nebūs.”

A.Lembergam arī tika uzdots jautājums, vai Latvijā ekonomiskā situācija nebūtu labāka, ja partijas tiktu finansētas no valsts budžeta. Viņš uzskata, ka „noteikti nē”.

„Tas ir stereotips, ka Lembergs finansē, vai Lembergs pasūta mūziku. Es neko nepasūtu, jo man personīgi neko nevajag, ne vakar, ne šodien, ne aizvakar. Vajag pilsētai. Man vajag, lai būtu pārtikuši un apmierināti cilvēki.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas