Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Lembergs: Ja kāds arestējis kādā bankā tukšu gaisu, tad patīkamu elpošanu

Ventspils mērs Aivars Lembergs kategoriski noraida portālā pietiek.com publicētās ziņas, ka Lembergu ģimenei Luksemburgas bankā V.P.Bank (Luxembourg) pēc Latvijas Ģenerālprokuratūras prasības arestēti 85 miljoni ASV dolāru."Nedz Aivaram Lembergam Roberta dēlam, nedz viņa ģimenei nevienā Luksemburgas bankā nav nedz 85 miljonu, nedz 85 tūkstošu, nedz 850, nedz arī 85 dolāru vai pat 85 centu.

Līdz ar to nevar arestēt to, kā nav," otrdien izplatītajā paziņojumā norāda Aivars Lembergs."Ja kāds vai kāda ir arestējuši kādā bankā tukšu gaisu, tad patīkamu elpošanu," norāda Ventspils mērs.Portāla pietiek.com rīcībā nonākušie dokumenti liecinot, ka Lembergu ģimenei Luksemburgas bankā V.P.Bank (Luxembourg) pēc Latvijas Ģenerālprokuratūras prasības arestēti 85 miljoni ASV dolāru, liecina portāla pietiek.com rīcībā nonākušie dokumenti. Portāls raksta, ka neesot skaidrs tikai tas, kuram no Lembergu ģimenes oficiāli varētu piederēt kompānijas, kuru kontos arestēta iespaidīgā summa. Pietiek.com rīcībā esošajos dokumentos šie arestētie finanšu līdzekļi minēti kā Aivaram Lembergam piederoši, taču Ģenerālprokuratūra apliecina – arests tiem uzlikts gan kā Anrija Lemberga mantai, gan arī kā ar noziedzīgu nodarījumu saistītai mantai. Aresta uzlikšanas pamatojums: "lai nodrošinātu mantisko jautājumu risinājumu kriminālprocesā, kā arī, lai nodrošinātu iespējamo mantas konfiskāciju".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas