Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lembergs: Kriminālprocess it kā apturēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skatītājs
S
Ak žēliņ! Cik mums tā prokuratūra palikusi pēkšņi humāna! Redz, ne jau mums pierādījumu nav un nevaram tos sagudrot, - tā saka, - bet, jāpažēlo taču slimnieciņš! Nez tikai, kāpēc citus pat no slimnīcām uz kruķiem un ratiņosuz tiesu velk, nerunājot vēl par kaut kādu procesa apstādināšanu. Laikam nu jau pats Maizītis par "stipendiātu" kļuvis, vismaz pēc loģikas tā izskatās.
aksels
a
Laventam slimnieku tēlot izdevās daudz pārliecinošāk, Lemberga kungs ir pārāk labā formā, lai noticētu šīm blēņām par invaliditāti. Laikam advokāti redz ka labi nebūs un ieteikuši tagad spiest uz veselības problēmām, varbūt tiesa apžēlosies un mīkstinās sodiņu.
Tāuntā
T
Sarunājas divi dakteri. Pirmais: Zini, es vakar operēju Lembergu par Ls 120 000. Otrs: Un kas tad viņam bija? Pirmais: -... ēēē, nu, 120 000.
ass
a
Seedeesana Aivaram ir neizbeegama!Bleedis sanems sodu!
@
@
1. grupa jau piešķirta? Par aktiera dotībām?
dz
d
tad jau sanāk, ka viņš pats visus šitos sviestus raksta... un grūpijas uz tiesu arī pats atveda... pa kuru laiku viņš to visu paspēj, jo viņam taču pie ārstiem jāiet un putnubūrīši Puzē jānaglo? Tā kā normāls cilvēks to visu paspēt nevar, tad jāsecina, ka, vai nu viņš nav normāls, vai arī, ka to dara outsourcing's... ok, nav jau mana darīšanai, lai jau viņš algo visādus cilvēkus, tikai žēl, ka viņš to dara par manai omei nozagto pensijas naudu...
ciniķis
c
a kur palika neaizmirstamais Lemberga tituls "smagos noziegumos apsūdzētais Ventspils mērs"? Vai tiešām diena ir kļuvusi tik korekta vai arī pašlaik ir neskaidrības ar statusu?! Cik noprotu, ja beidzas kriminālprocesa termiņš, tad jāatceļ visi tiesību ierobežojumi, tajā skaitā apsūdzētā statuss, jāatceļ visi aresti kontiem utt., bet par to diena neraksta. Vai tiešām, citkārt tik mudīgi likumus citēt mīlošā diena, kurai ir savi karstie "avoti" pašā ģenerālprokuratūrā par to neko nezina? Jebšu nevajag rakstīt par to, par ko rakstīt nebūtu vēlams?
jauniete
j
es atkaliņās domāju, ka Aivucītim bijuši slikti padomdevēji-advokātu brigāde, kuri nav izskaidrojuši, ka prokuratūra var viņa slimības dēļ procesu apturēt. Pats vien velk izmeklēšanu un muld kā pa ķešu- gan jau viss ar lietu ir štokos, nu neticu, ka šadā paraugprāvā būtu prokuratūra salaidusi ko grīstē, tāpēc drīz Olainē būs bruģēti ceļi līdz slimnīcai (cietuma, protams)
Lavents
L
Kāda sēdēšana...nogulēs savu sroku Lembis Stradiņos un kad sroks būs beidzies, tā pa tiešo uz VIP zāli Jaunajā vilnī, pie bratuhām!!!
Sirdsapziņa
S
Vai tad šim cilvēkam vispār ir sirds???
Kabula
K
Nu ja, viņam ir tikai puķu sieviņas..
Nja
N
to dz Lembergam nav nekaadu PR cilveeeku.
Ērglis
Ē
ASV viņa pēcpuse būtu sen jau uzcepta par šādu vārīšanos presē, it īpaši ja viņš stātos zvērināto priekšā. Tur tomēr juristi klientam liek turēt muti, kāmēr proces nav beidzies.
dz
d
kāpēc Aivars tik ļoti uztraucas, ja jau viņam ir tik tīra sirdsapziņa? vai tas kantoris, kas viņam taisa PR, nevarētu man to vienreiz par visām reizēm izskaidrot... katrā gadījumā šī nianse mani interesē daudz vairāk par tiem stulbajiem smagos noziegumos attaisnotā sacerējumiem, kuri ik pa laikam pārpludina publisko telpu...
RuL
R
Labi! Labi, ka sirds ārā netiks ņemta! kādas manipulācijas, vai tīrīšana?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LEMBERGA PAZIŅOJUMS

Par kriminālprocesa pavērsienu t.s. Aivara parka lietā



LASI VĒL

Lemberga lieta tiesā vēl nenonāk. Baibas Rulles raksts.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas