Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lembergs: Mani jau Ļoša bija brīdinājis, ka tāda lieta būs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lembis
L
Tāpat viņam gals klāt - tad nu vēl mēģina paraut kādu līdzi. Muļķis bija, muļķīs palicis.
njaaa
n
taa laikam taas visas netiiraas lietas notiek... visiem laikam vietas cietumaa nepietiks.
cita lapsa
c
Nu īsta "Zariņa govju" valsts! :-))) Lembergam radies viedoklis katrā jautājumā. Varbūt, ka vajadzēja vēl šo paturēt arestā, sāktu vēl stāstīt visu pa īstam!
pavalstnieks
p
Re, re - Tallinā bronzas Aļošu izsvieda no centra, pie mums - dzelzs Ļošu arī taisās...
Zīle
Z
Kas tas par "zaļo zemnieku kandidātu Lembergu"? Kad Loskutovu iecēla KNAB vadītāja amatā, Lembergs vēl nekāds ZZS premjerministra kandidāts nebija. Par tādu viņš kļuva tikai 2006.gada Saeimas vēlēšanās.
veesums
v
Atbildes vari noklausīties šovakar pl. 21.00 raidījuma "Krustpunkti" atkārtojumā.
PaPa
P
Otra un pēdējā tikšanās reize Loskutovam ar Lembergu notikusi gadu vēlāk džipā uz Rīgas robežas. Kādā sakarā Loskutovam jādodas uz Rīgas robežu pie Lemberga????????????
Leho
L
Mani sāk kaitināt Jaunalksnes un Krēvica paštaisnums un iedoma - Pilnīgi piekrītu
lno
l
Mani sāk kaitināt Jaunalksnes un Krēvica paštaisnums un iedoma, ka viņi sēž Olimpā un no šiem augstumiem tikai viņiem viss redzams pareizā gaismā. Ja abi jau iesvaidīti dievu kārtā, tad kādēļ atkārtot eksčekista Skudras un cienījamās, bet jau tajosgados, kad viss rādās melnās krāsās, mākslinieces pausto par Loskutovu kā "lietussargu revolūcijas" apdzēsēju? Varbūt raidījuma veidotājiem zināma mums vēl nepieejama informācija? Ne Loskutovs bija masu pasākumu organizētājs, ne vairums viņu uzskatīja par eņģeli, katram kādreiz kājiņa paslīd, arī Ilzītei, kad uznāk vēlme patenkot un uztīt kazas kājiņu, vai ne?
@
@
Atceroties teātri ar slimnīcu, pirms Saeimas vēlēšanām reklāmā sadzejoto par zemnieku aizstāvēšanu un citas izrādes, jāsaka, ka lai nu kam publiskā telpā ticēt uz vārda var, bet ne jau tik slīpētam cilvēkam, kas piedomā pie katra vārda. Drīzāk es ticētu emocionāliem TP apalīšiem, kas svētās dusmās par viņu vietas aprādīšanu izspļauj tiešas frāzes, nekā kalsnējiem cilvēkiem, kuri desmitgades vada smalka aprēķina zimē. Psihologi zinās, par ko es te runāju. Bet nu Lembergs var mēģināt, ja nu kāds notic.
Viesis
V
Nu gan rets vārds Ļoša. Vai tad Latvijā ir tikai viens Aleksejs, bet tā gribas visu vienam pielikt.
Pičuks
P
Man ļoti patīk Dienas vakcīna: potēt un potēt, ka Lembergs ir apsūdzēts... Laikam Latvijā nu nezina, kas ir Lembis! Ļoša.... tas bija patiesi komiski! Kas attiecas uz revolūciju; Nu kas tā par revolūciju... Protams, profesionālie revolucionāri var runāt, ko vēlas, bet es ar revolūciju saprotu patiesas pārmaiņas... savukārt šī ... Krievu revolūciju nopirka vācieši, kas sponsorē mūsējo?
beta
b
Mani uzjautrināja kā Lembergs izlikās par savu sulaini telefona sarunā ar NP:)))) Sulainis, kas izsaka asu kritiku par NP un runā sava kunga raksturīgajā saraustītajā manierē... Vai tāds vispār būtu jāņem nopietni?
e
e
zvirbulēn, slikti beigsies
DD1
D
Skulmes k-dze, idealizēt kādu cilvēku nebūtu prāta darbs un vairums to arī nedarīja. Loskutova personā mēs aizstāvējām un aizstāvām godīgu un atbildīgu politiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas