Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lembergs: Medijos publicētie ir Sorosa stipendiāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Parastais
P
Ha ha, zvirbulēns-analītiķis! Ko uztraucies manā vietā? Es jau neesmu definējis, ko tieši pusslimais Lembergs, kam visur rādās Soross (ceru, ka to man nevajadzētu papildus argumentēt), varētu apsolīt tiesnesim - puķītes no savām pielūdzējām vai ko citu. Tev nez kāpēc liekas, ka tam noteikti vajadzētu būt kaut kam "apmelojošam, apvainojošam un melīgam". Ja jau reiz Tev tā liekas, laikam zini, ka visu var nokārtot ar nelikumīgiem paņēmieniem, vienlaikus skaļi bļaujot, ka visi nelieši ir cienījami, kamēr nav notiesāti. Lembergs tikai izliekas par jautru un varen gudru zelli, taču viņam gadās pašam negribot atklāt kārtis. Kādā intervijā viņš izteicās, ka tad, kad VVF otro reizi atmeta atpakaļ zināmo likumprojektu par drošības iestādēm, viņam esot bijis skaidrs, ka sekos šā arests. Katram loģiski domājošam cilvim ir skaidrs, ka šādi Lembergs atklāja, ka bija cerējis ar to izbīdīto likuma izmaiņu izglābt savu ādu. Ja Tev zināms, kā pasūta sev vajadzīgu likumu izbīdīšanu cauri par pliku paldies, tad padalies pieredzē, interesanti tomēr.
tonijs
t
Un tas, kas viņa balsī runāja pa telefonu, kad zvanīja Panorāmas žurnāliste, arī bija Soross!
izbrīnītais
i
Un Sorosa stipendiātu sarakstus veda tava darbiniece Grasmane , vai ne , Lemberg? Un tu Grasmanei maksāji par to algu.
Karalis Čārlzs I
K
Vecīt, vai mana galva Tev naktīs nerādās?
zvirbulēns
z
Tu droši vien esi informēts, cik Lembergs ir apsolījis tiesnesim par attaisnojošo spriedumu? Padalies taču ar priecīgām ziņām! ----------------------- Manuprāt, ar šādiem tekstiem Jums nevajadzētu "planēt", jo tie ir apmelojoši, apvainojoši un melīgi. Šādi teksti Jums pat nepiestāv, jo, cik noprotu, Jūs esat izglītots, labi audzināts, kulturāls cilvēks. ----------------------- Ja Tev būtu drusku vairāk loģiskās domāšanas spēju, tad apjēgtu, ka Tavi komentāri savstarpēji neklapē - priecīgais paziņojums, ka lembis vinnēs pēc domas nesader ar vaimanāšanu par Maizīša nespēju vadīt ģenerālprokuratūru. Ja Tu patiešām ticētu, ka lembja lieta ir tik slikti sašūta, ka šo mantrausi attaisnos, tad jau Maizīti & co Tev ir jāslavē!! Nu kā tad ir patiesībā? Nobijušies ne pa jokam? ---------------------- Prokuratūras kopējais darbs ir zem katras kritikas un šim sliktajam darbam ir konkrēti pierādījumi: 1) daudzie attaisnojošie spriedumi skaļās lietās (Kononova lieta, o.grīnberga lieta, DP vietnieka Indriksona lieta, Gardas lieta, utt.); 2) neveiktie tieši, ar likumu uzdotie pienākumi - telefonsarunu noklausīšanās likumības uzraudzība, KNAB darbības likumības uzraudzība: 3) iesaistīšanās politikā (, o.grīnberga lieta, Loskutova aicināšana, sarunas ar žurnālistiem)4) likumu pārkāpumi iekšienē (Valsts kontroles atzinums). Pie šādiem faktiem, mans prieks, ka Lembergs tiks attaisnots "gadsimta lietā", slēpjas apstāklī, ka pēc viņa attaisnošanas, prokuratūra piedzīvos revolucionāras, ceru pozitīvas pārmaiņas, kas citādi varētu nenotikt, un viss ietu kā gadiem gājis. Slavēt amatpersonas - tas lai paliek dzejnieku ziņā (šajā jomā izrāvienu izdarījusi dzejniece, dramaturģe, un kā ļaunas mēles melš galma dāma Māra Zālīte, kura publiski ir klāstījusi, cik ļoti viņa ciena ģenerālprokuroru). Es pieturos pie principa, ka valsts amatpersonas nevajag un nedrīkst slavēt pēc definīcijas, ibo šādas darbības grauj demokrātiju, rada elkus un izkropļo vērtības. Nereti šādas darbības noved pie lielām asinīm (Staļina kultu izveidoja tā saucamā inteliģence). Vai kāds te dikti nobijies? Nedomāju, es teiktu, ka varbūt ir nobažījusies, jo redzīgākie ir pamanījuši, ka prokuratūra, kad tā tiesiskā ceļā nespēj panākt savas velmes, piekopj tādus kā tiesnešu iebaidīšanas paņēmienus ( pēdējais gadījums - nelikumīgā un nepamatotā vēršanās pret tiesnesi, kurš sevi likumīgi atstatināja no digitālās lietas izskatīšanas). Tiesneši ir iebaidīti, un šis apstāklis rada zināmas bažas, proti, vai tiesas izturēs prokuratūras emocionalo spiedienu. P.S. Gunčam sveicieni no Jums ir nodoti, viņš lūdza Jūs patencināt.:)))
ri
r
laba ironija - lembis skaisti paņirgājās par dienu.
ss
s
soross par 2007.gadu nopelnīja pāri par 2.miljardiem dolāru vien,lemberg, kāpēc viņam te vajadzētu kaut kam pa kreiso maksāt??????
Ass
A
Amerikā šādus vīreļus uz elektriskā krēsla liek, lai atzīstas "partizānis"!
x
x
nesmiidini. saprati tachu. shodien zvans skan lembim, riit - berkjim un stepanovam. bet bija jaaskan vienlaiciigi (ja vispaar bija jaaskan) :)))
Parastais
P
Ja Tev būtu drusku vairāk loģiskās domāšanas spēju, tad apjēgtu, ka Tavi komentāri savstarpēji neklapē - priecīgais paziņojums, ka lembis vinnēs pēc domas nesader ar vaimanāšanu par Maizīša nespēju vadīt ģenerālprokuratūru. Ja Tu patiešām ticētu, ka lembja lieta ir tik slikti sašūta, ka šo mantrausi attaisnos, tad jau Maizīti & co Tev ir jāslavē!! Nu kā tad ir patiesībā? Nobijušies ne pa jokam?
Ērglis
Ē
Tu esi lasījis KPL? Es esmu. Varu pateikt vienu - Augstākā tiesa ļoti dīvaini interpretē to, kā nosūtāma lieta pēc piederības. Laikam tās priekšsēdētājs sāk atstrādāt lielo rubli.
Ērglis
Ē
Nav runa par partiju finansēšanu kā tādu, bet to finansēšanu no noziedzīgi iegūtiem līdzekļiem. Liela atšķirība.
Ērglis
Ē
Stipendiāta zvirbulēna naudas devēji ir idioti ;) Cik viņš te komentos sēž, uz savu pusi vēl nevienu nav pārvilinājis :)))))))
zvirbulēns
z
Prokuratūra nejēdz lietu nosūtīt tiesai, proti, izlasīt KPL, kur nu vēl kaut kam pierakties :))) P.S. Lelle, kad Jums kritīs zvīņas no acīm,un, kad Jūs sapratīsiet, ka Maizītis to kantori pa astoņiem gadiem ir nodzīvojis līdz pēdējam?
Zvirbulēnam
Z
Ej labāk pakaries, vecīt. Tu esi noziedzības aizstāvis. Kaunies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


Ar Lemberga ietekmi saistīta nauda — politiķu, partiju barotava

Lemberga stipendiātu ir vairāk

Nekā personīga: Kļūst zināmi Lemberga stipendiāti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas