Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lībane – Šķēle: TP jāuzņemas atbildība par optimistiskajām prognozēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puķe
p
vai kāds man varētu paskaidrot šo stulbumu kas notiek mūsu valstī,ja kāds vēlas strādāt savā profesijā tad viņam ir dikti un ilgi jāmācās,bet mūsu valstī par attiecīgiem ministriem saliek pavisam citu profesiju pārstāvjus,mums ir jauni gudri ekonomisti .finansisti ,aizsardzības darbinieki,kas tiešām varētu daroties savā profesijā un izvestu valsti no krīzes,nē amatos saliek tādus kuriem nav attiecīgas izglītības ko tad viņš zina no finansēm,tad jau mēs jebkurš varam izdomāt un sākt strādāt jebkurā nozarē bez mācīšanās pilnīgs ārprāts,kad tas viss beigsies varbūt prezidents varētu visus salikt pēc attiecīgās izglītības
Jānis
J
TP ir jāuzņemas atbildība ne tikai par pārlieku optimistiskajām prognozēm, bet arī par nevēlēšanos apkarot korupciju, par likumu pieslīpēšanu sava oligarha interesēs, par valsts pārvaldes nereformēšanu, par valsts budžeta ar pārpalikumu ilgstoša neveidošana, par nekustamā īpašuma nodokļa nereformēšanu. Iestājušās smagās sekas ir gandrīz 100% TP atbildība.
es
e
K>L>S jau LC laikaa bija politiska prostitute ,ko tad no vecas maukas var gribeet???Pagorijas zem S.dabuja bernu nu tad ari auklee,mates milestiba tacu ir svetitaaka nekaa kaadas aukles,kaut ari dargaakaas,nevis trit savu p...saeimas kreslaa.S.nauda ir tad tralini to nost,pietiks ari beerna beerniem.Ja saaks aptruukties S.atkal pukites saaudzees prakse ir ne mazums mazaa.
(
(
Kāpēc Diena mums uzbāžas ar šīs mājsaimnieces pārdomām.
cedele
c
vot ko nesaprotu, kā var šie abi justies tais Mākoņos, kad zina , ka viņus tauta tā neieredz. Vai tiešām abi ir slimi ar mantrausības bacili?
mOnA LiZa
m
ak dievs,ko juus vispaar tik nopietni te komenteejat siis perzonas izteikumus?kiki-varbuut ir veerts uzadiit kaadu zeki,nodarboties ar rokdarbiem,savariit kaadu zapti vai pagatavot pasai dimdinkaapostus???nu tipa!
LĪZE
L
Šķēles-Krupskaja (LĪBENA )...Slinkums nodarboties ar mazo'"SĶĒLĒNU (kurš vē kakā biksēs.... Jau kā Ļeņina-Krupskaja lien POLITIKAS ķēķī!!!!!!!!!!
LĪZE
L
ŠĒLES-KRUPSKAJA(LĪBENA).... mazais ŠĶĒLĒNS vē čururā-kakā biksēs....bet KRUPSKAJA jau lien POLITIKAS...ķēķi...!!!!!!!!
duka
d
Kristinan abutu labak pastastijusi visiem latvijas iedzivotajiem ka ir kopa dzivot zem vien ajumta ar cilveku, kurs izmantojot valsts varu, savu apatu apzaga Latvijas valsti, Latvijas iedzivotajus,ka puku latgolu Andris no nabaga kluva par milijonaru? Kapec Skeleu gimenei neattistit puku audzesanu un saviem berniem macit darba tikumu, ne vis iedzivoties uz citu cilveku darbarekina? Ir apsaubama Kikes uztvere, speja kritiski raudzities uz lietam ap sevi un malziet arpus sava keka, ja jau vina vina nespej redzet, saprast to, ka Finansu ministrija vada kretins, kurs nevienu teikumu nav spejigs pateikt ne par finansem, ne ari jel par kadu citu temu
ed
e
Domāju ka TP nespēs izvest Latviju jaunā līmenī un šī partijas laiks ir skaitīts. Un iemesls vienkāršs - partijā nav intelektuālās kapacitātes. Ar padomju laika izglītību, pieredzi un "iemaņām" var tikai veģetēt nevis attīstīties. Latvijai ir vajadzīga intelektuāļu/inteliģences/uzņēmēju apvienība, lai "kuģis spētu mainīt kursu". Jācer, ka viss sakritīs un tāda beidzot izveidosies.
TP
T
Meklējam lielāko kretīnu valsts vadītāja amatam. Pussmerdeļus lūdzam nepieteikties!
lno
l
ja Kikī nebūtu no TP, es viņu cienītu. ___________________________ ??? Vai nevarētu palūgt konkrētāk?
BBC
B
Libanei labāk jāuzraksta grāmata ar nosaukumu - KĀ MĪLĒT ŠĶĒLI
Jecis
J
Iekāms mēģināt saprast Tautas partijas politiku, vajag atcerēties Jūrmalgeitu un ""lielāko kretīnu"" ielikšanas direktīvu no ""ierindas biedra"" puses . Vai ir vēl tik liels cinisms dzirdēts? Vai tiešām ir vēl ilūzijas, ka tautas partijai ir kaut kas arī priekš tautas? Kalvītis valsts garants! Laiks uzdzīvot un laiks savākt saplēstos traukus. Tikai žēl, ka tautai par to bargi jāmaksā, bet politiķiem nekā., t.i. politiskā atbildība. Satversme ir jāmaina' un, ak vai, tiem kuri spriedelēja iet uz referendumu vai neiet.
garsija
g
ja Kikī nebūtu no TP, es viņu cienītu. un Slakteris var mierīgi gulēt, jo viņš nezina, ka ir auns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas