Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lībane-Šķēle neizslēdz iespēju kandidēt uz Saeimu

Ja jaunais partijas priekšsēdētājs izteiks piedāvājumu kandidēt nākamajās Saeimas vēlēšanās, pašreizējā Tautas partijas (TP) valdes locekle Kristiāna Lībane-Šķēle to nopietni apsvērs.

Politiķe intervijā aģentūrai BNS atzina, ka patlaban labprāt darbojas partijas valdē, kurā darbs noritot pietiekami aktīvi un ir iespēja paust savu viedokli, iesaistoties diskusijā. Taču, ja ar jauno TP vadītāju veidosies laba sadarbība un viņam šķitīs, ka Lībanes-Šķēles kandidēšana nākamajās parlamenta vēlēšanās partijai būtu vēlama, pašreizējā valdes locekle šādu iespēju izskatītu. Viņas pēdējā laika publiskās uzstāšanās un partijas viedokļa paušana gan neesot apzināta gatavošanās šādai iespējai, bet valdes locekles pienākumu pildīšana.

"Patlaban valdes locekles statuss mani visnotaļ gandarī, un man ļoti patīk tas, ka es varu dot zināmu ieguldījumu to problēmu risināšanā, kas valdē tiek apspriestas.. Tā gan nav apzināta platformas sagatavošana kaut kam citam, jo līdz šim nav bijis īsti iemesla apsvērt atgriešanos valsts amatpersonas statusā."

".. ja nākamo divu gadu laikā jutīšu, ka situācija ir atbilstoša un partijas vadītājs uzskatīs, ka tas ir vēlami, labi partijai, ja mēs varēsim sastrādāties, ja tas viss dos kaut kādu gandarījumu, es noteikti apsvēršu. Bet pagaidām konkrēta lēmuma nav," norādīja Lībane-Šķēle, piebilstot, ka labprāt saglabātu amatu valdē arī turpmāk.

Viņasprāt, arī kopumā TP valde pēc priekšsēdētāja nomaiņas varētu palikt tāda pati vai ļoti līdzīgā sastāvā, un tajā, visticamāk, nenotiks radikālas izmaiņas.

"Pašlaik valde - tie visi ir cilvēki, kuri spēj savā starpā sarunāties, saprasties. Es neteiktu, ka saprotas no pusvārda, bet katrā ziņā ir iespējama kvalitatīva politiska diskusija. Protams, var būt, ka kāds tur mainās, ir kāds, kas atnāk vai aiziet, bet pēc būtības, es domāju, ka cilvēki, kas patlaban ir valdes sastāvā, gan apzinās problēmas, kas pašlaik pastāv Latvijas politikā un arī Tautas partijā, gan arī ir spējīgi par tām racionāli spriest," minēja Lībane-Šķēle.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

TP Saeimas frakcija atbalsta Mareku Segliņu priekšsēža amatam

TP aizsākas diskusija par nākamo līderi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas