Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lībane-Šķēle Segliņu raksturo kā centīgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krupskaja
K
Jūs mūsu meitenes neaiztieciet!!! Un arī Marekam nav ne vainas. tas nekas, ka ir tāds, kā ir - vig tak cilvēkiem arī kādu bišķi pasmieties!
Pikselis
P
Gribu Demakovu! Un viss.
Terorists
T
Šķēle tu man patīc,tava muļķība nav izmērojama,bet kaut ko tādu no tevis es negaidiju.Nu vairs nav runasvīrs Liepnieks,bet tirgus runas sieva Lībane-Šķēle. Laikam jau Andri vecums nenāk viens,bet šādas tādas lietas nāk līdz.Mest sievu zem āmuriem,piedod negaidiju.
Lāpītāja.
L
Kristiānītei vēl tad kad viņa bija LC frakcijas blondā mazulīte un bija gana jauna un smuka, jau piemita kaut kas vecmeitīgs gan manierēs,gan ģērbšanās stilā. Vecmeita jau nu gluži nepalika, bet pārdeva sevi vecam vīram un kā gadsimtu gaita sabiedrība ir novērojusi, tas kurš apprec par sevi jaunāku, tas it kā uzfrisinās, toties jaunai straujāk noveco blakus vecajam, ta ka Kikī strauji sāk vecmeitas izskatu papildināt ar vecas didaktiskas vecenes standartpedagoģiskām runām, apmēram kā padomju laikos, kas slaistu un karjeristu vajadzēja dabūt prom uz kādu amatu, tad tādā stilā rakstīja raksturojumus un rekomendācijas, kā viņa tagad par Segliņu. Patiesībā tak nekas nemainās, vienalga kuru tur ieliek par "kāzu ģenerāli",saimnieks tāču paliek tas pats.Vienīgi Segliņam gan riskanti, var sanākt kā "Ceplī",ja TP nepaveiksies vēlēšanās vainos viņu,(par ko es šaubos,jo pārāk jau viņi ir sagrābuši pašvaldības un caur tām var ietekmēt vēlētājus) bet pat ja viņam būs jāuzņemas peramā zēna loma, nekas, gan papiņš pēc tam aizmaksās sāpju naudu.
tk
t
Reiz Streips uzdeva retorisku jautaajumu - Kaapeec Seglinsh saak runaat pirms smadzenes iesilushas?
ne-dienis
n
S pagaidām par zaļu. Mēle apsteidz domu. Pamaz erudīcijas politiskā dialogā. Jāatmet taisnošanās nevietā. Jāprot arī uzbrukt! Ja uz politiskiem disputiem nekautrētos līdzi paņemt arī Satversmi (ar ko muti aizbāzt), tad es S vietā labāk redzētu KL.
jurists
j
Ko te visi tik daudz var ņemties ap bankrotējušu partiju un nekompetentu ministru? Par Lībani runājot - viņas uzstāšanās "kas notiek Latvijā? " dēļ vien uz referendumu aizgāja kādi 50 000 vairāk.
beta
b
Visa TP "spice" ir nolasīta pēc Šķēles principa - ņem kuru gribi... Pat nevar pateikt, kurš lielāks vai mazāks. Katrs ir "Lielā kretīna" balvas cienīgs, varbūt vienīgi dažādās nominācijās... Segliņš varētu startēt vairākās - pļāpīguma, demagoģijas, augstprātības, zemākā IQ. Vispār prieks par tik vienotu komandu...:)))
matainis
m
klausieties, kā viena jauna sieviete pāris gados var šitā novecot! vienkārši fenomenāli, viņa starp vampīriem dzīvo?? Jūs kretīni paskatieties kas ir ar valsti izdarīts..man ir pilnīgi vienalga kas vadīs jūsu bandu..kaut vai šlesers taupības nolūkos..kraupainie strādātāji..
TV
T
Atnāca Segliņš un nolaida kārtīgu uzņēmumu. Visas KAMPĒJA shēmas ir no ,,Cepļa ,, nokopētas. Nekas oriģināls.
Kiki
K
Varētu būt foršs bērnu tēvs. Kas zina, kas zina ...
Vectēvs
V
Protams, jaunāks par mākoņtēvu, tādēļ arī centīgāks. Lai gan ne tik bagāts, bet citādāks,- vai nav vienalga, lai pamēģina!
gm
g
Vai Juus zinaat, kas 40tajos gados bija PSRS vadiitaajs? Ne jau Stalins, bet gan Kaljinins. Formaali. Vai Latvijaa kaads jelkad nopietni ticees, ka Seglinsh ir TP iistais liideris? Varbuut vieniigi vinsh pats - katru riitu staavot pie spogulja ar degsmi atkaartos *Es esmu TP liideris*. Ar to tad arii buus izsmelts to personu skaits, kursh ticees, ka Seglinsh ir iistais vadiitaajs. Nevajag maaniit ne sevi, ne citus.
nja
n
centīgs dirsālīdējs
ss
s
ar škirbu starp zobiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Mareks to ir gatavs darīt, un es viņu atbalstu. Te sakrīt gribēšana, varēšana un spējas. Te nav skaistuma konkurss, te jāskatās, kurš var to izdarīt." 

TP priekšsēdētājs Aigars Kalvītis

“Lai arī man nav nekādu pretenziju pret Mareku Segliņu kā pret cilvēku, nedomāju, ka viņam tiks dotas brīvas rokas un ka viņš ir spējīgs kaut ko šajā struktūrā mainīt.”

Bijušais TP biedrs Artis Pabriks



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas