Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lidosta: atlaides tautsaimniecībai dod 396 miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Produkts
P
Buldozers pat vilku no meža izmelos laukā...
pamela
p
Es kuro reizi atkārtoju - PAINTERESĒJATIES par zemēm,kuras Buldozers nopirka par santīmiem un valstij pārdeva par miljoniem kā "Saules akmeni"Hansenei.Šleser5s/Lesčinskis ir O.BEndera un Bulgakova Šarikova krustojums.
stop
s
to fuuuuuuuu pasažieris tāpat maksā pilnu nodevu, tikai 80% no tās sev patur aviokompānija. kāpēc tad nevarētu visām aviokompānijām būt šāda 80% atlaide, tad taču vel vairāk pasažieru atbrauktu.
fuuuuuuuu
f
Un ja paskatās bez emocijām tad patiešām, uz atlaizu rēkina iegūst citas nozares, jo atbrauc turisti un atstaj savu naudu. Bet Inguna Sudraba jau neskata bildi kopumā, tikai fragmentu, lai tikai taisītu savu kārtējo PR.
stop
s
vispār jau par ko mēs te runājam, par kaut kādu provinces lidostu, kas ir 95 (!!!!) "lielākā" lidosta Eiropā. te jau tikai lētticīgajiem atslēdznieka pakaļas laižām šķiet, ka lidosta ir kaut kāds pasaules centrs, kas uztur visu Latviju un Ryanair ir pasaules glābēji, kas ar paša dieva mājienu ir izvēlējies Rīgu dēļ iespējas iegrābt valsts naudu nelikumīgu atlaižu veidā.
Naivie
N
Ko tad premjers var prasīt no Šlesera? Tas taču partijā viņam ir priekšnieks. Otrādi - jā.
Priecīgais
P
Man gan viss patīk, varu lidot pa lēto!
Finansists
F
Klaji meli! Padome, paņemiet bilanci un izpētiet! Piekrītiet, ka rādītāji ir dramatiski !
elzza
e
Lidosta min starptautiskās biznesa konsultāciju un audita firmas Ernst & Young pētījumu, kas liecina, ka 2007. gadā gaisa transporta nozares netiešā ietekme uz Latvijas IKP bija 2,2 procenti - 2,8 procenti, jeb 312 – 396 miljonu latu robežās, savukārt 2006.gadā tā bija 2,1 procenti - 2,9 procenti, jeb 234 – 321 miljonu latu robežās. ------------------------------------------------- ------------- Mistiski un nepierādāmi skaitļi. Kas Šleseram iestāstījis, ka ietekme ir tieši ar plus vērtību?
skrāpis
s
Kauns,ka Godmaņa meita arī ir Astoņkāja sastāvdaļa.Vai tad paps meitai maizi nenopelna,ka viņai jāzog ar partiju barotavu zagļiem?Vai Godmanim var ticēt,ja viņa meita palīdz izputināt valsti ?
kursis
k
Sēlis Šluseram.Viņš no tava turku pjedestāla nebaidās.Tā vieta viņam varen trenēta.Krievu laikos tas žīdelis piepelnījās viesnīcā Latvija par prieka zēnu veciem onkuļiem.Tā,ka nebaidi.Esam raduši pie turku pjedestāla par naudu,dabīgi.
vakars
v
Dienai.Pārtrauciet publicēt zagļu bildes-kā ieraugu-tā krusts jāmet.
mūmū
m
Kāpēc tautsaimniecība to nejūt.Varbūt Šlesera Astoņkājis nodevēts par Tautsaimniecību.Tad jau nu,gan.
LVD
L
Ka tik nedod arī milzu ienākumus! Vai gadījumā, Šlesera kgs, Air Baltic nav tomēr privāta kompānija, ko? Tad nu no kurienes tad tā milzu peļņa tautsaimniecībai?! Varbūt arī kādus dokumentālus pierādījumus sniegsiet, nevis tikai klajus melus pagalma ielaspuiku līmenī? Apsurds, pilnīgs!!!
Atis
A
Cien Redaktore, Varbut ne pa temu, bet lai es cik citigi neskatitos sho sadalu ' Transports un Logistika' nu nekadi neatrodu nevienu rakstu par Logistiku , proti 80 % par air baltic, 15% par citiem pasazieru parvadatajumiem un 5% par globali lieliem autorazotajiem. Vai tiesam nav ko rakstit par vienu no lielakajam Latvijas pakalpojumu nozarem - kravu parvadajumiem? Tos Air Baltic un politiku izteikumus var droshi ievietot sadaljaa ' politika' .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Valsts kontroles revīzijas ziņojums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas