Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lielākā daļa frakciju vadītāju piekrīt, ka jāiesaldē arī deputātu algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jānis
j
Ko gan īsti dara tie cilvēki, kuri saņem 3-5 tūkstoši Ls mēnesī ? Laikam ir pieķēdēti pie darbagalda 24 stundas vai gruzī vagonus 24/7 zem sardzes kontroles. Nelaimīgie ! Viņiem nav ne ģimenes, ne māju, jo tam taču neatliek laika. Tie nemazgājas, neēd, neiet uz kino, tikai rubī. Naudiņa nāk, bet nav jau vajadzības pēc tās, jo nav laika to izlietot. Kā būtu,ja tiem nabadziņiem atstātu vienu tūkstoti, bet pārējos tūkstošus kristīgi sadalītu starp tiem nabadzīgajiem, kuriem nav māju ,ne villu, ir bērni bez drēbēm un apaviem, invalīdiem,kuri saņem 45 Ls mēnesī un pensionāriem, kuri iepērkas suņu kaulus pa 22 sant./kg vai vistu kaulus pa 63 sant./kg.. Vai nebūtu godīgi, ja nabadzīgie arī kādreiz ieraudzītu savā katliņā gaļas gabalu ?
ilga
i
kāpēc netiek uzrādītas lielās prēmijas ? uh katram jau sen ir pilnas bankas un īpašumi ārzemēs.ko lai mēs darām, mums nav īpašumā pat vienistabas dzīvoklīša, jo nekad neesam tikuši klāt pie tās lielās siles. alga arī ir smieklīga. pagājušajos Ziemassvētkos dzērām avota ūdeni un cepām maizi eļļā. bet neesam sliņķi - strādājam darbā no rīta līdz vakaram
Oskars
O
Tad jau deputāti apēdīs savas NOZĪMĪTES un visas savas PILNVARAS,ko darīs ar īpašumiem.
pīķa dāma
p
Tieši krīzes apstākļi ir lieliski priekš deputātu tēla spodrināšanas, un es nesaprotu kāpēc deputāti to neizmanto - samazinātu algas par, teiksim, 25% un visiem būtu mutes ciet. Nabagāki taču nepaliktu, toties uzreiz kļūtu par gaišajiem tēliem latviešu tautas vēsturē un literatūrā. Ir pat tāda grāmata - "Krīze kā izdevība". Kurts Teperveins sarakstījis.
@
@
Vāks. Nesamērīguma paraugs Nr. 1. Un kur tad vēl nelietderīgās darbības imitācijas komisijas, kas maksā bargu naudu. Jūtams, ka, tiklīdz deputātos, tā IT KĀ citā dimensijā.
Saldējums
S
Varbūt vajadzētu atsaldēt deputātus ?
Filatovs
F
... eto vi zrja. ja bez misļi o naroģe ņemogu prožiķ i dņja. Utrom māžu buķerbrod - srazu misļ, kak narod i ikra ņelezet v gorlo i ņeļjetsja v rot kompot...
imants
i
Kā būtu ja šo darboņu algas piesaistītu tautsaimniecības attīstības rezultātam? Samazināt šobrīd esošās ministru, Saeimas deputātu, augstāko ierēdņu algas par tik procentiem, par cik Latvijas gada inflācija ir lielāka par ES vidējo inflācijas līmeni. Katru gadu noteikt ministru algu pieaugumu par tik procentiem, par cik iepriekšējos divos gados samazinājusies inflācija valstī. Likvidēt jebkuras cita veida piemaksas pie valsts aparāta darbinieku algām. 2008. gada aprilī ES vidējā inflācija bija 3,6 %. Latvijā - 17,7 % …priekšlikums samazināt šiem algas uz 17,7 - 3,6 = 14.1 % un noņemt visas piemaksas un vadības līgumus. Pārskatīt šo normu reizi pusgadā - palielinoties inflācijai. Un reizi pusotra gadā - samazinājoties taj.
Pēteris
P
Tāds skaists solījums. Man daudz būtiskāk, lai deputāti zlīdzina iedzīotāju ienākuma nodokļa neapliekamo minimumu pieaugušajiem un bērniem.
aaahahahhaaa
a
Vēl sūdzas, ka nepietiek algas :D:D paskataties uz parastu ļaužu algām - 150 Ls, a Jūs raudat ka nav naudas, saņemot 1200 Ls, pilnīgi debīli, tāpat zogat vēl!
Troll
T
Bildē Lagzdiņš ar labo roku kasa kreiso ausi. Ko tas varētu nozīmēt, - ka būs barga ziema? Vai to, ka deputāti gan jau atradīs, kā tikt pie naudas?
dzeris
d
Varbūt sametam naudu nabagiem, lai badā nemirst? Zaudēs pēdējos spēkus norīta līdz vakaram valsts labā pūloties. Es ieteiktu piemaksu arī par izcilu prātu un intellektu, Dobelim kādu1000, pārējiem - proporcionali mazāk, atbilstoši katram.
JP
J
"Lielākā daļa piekrīt", tad cik var saprast ir arī tādi, kas nepiekrīt... Ļoti gribētos uzzināt tieši kuri tie ir un ko viņi no sevis iedomājas!
targash
t
Algas samazināt nepiekrīt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas