Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Liepnieks: Mūsu politiķu attieksme attiecībās ar Krieviju ir divkosīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a ko ta nu?
a
Kāpēc Latvijas radio u.c. mediji aicina uz intervijām par valstij svarīgiem jautājumiem uz apsūdzēto sola sēdošu Šķēles bijušo pakalpiņu?
koments
k
No sākuma Liepnieks paziņo, ka kriminālnoziegumos apsūdzētajam Lembergam jākļūst par Latvijas prezidentu, pēc tam - ka jādraudzējas ar Krieviju. Kādi vēl viņam padomi? Vai Liepnieks domā, ka Latvija ir noziedzīga piekrievijas sādža?
uhu
u
Sagremotais atgremots. Pasaki kautko jaunu!
...
.
krievs jau gan darba dēļ neatliks dzeršanu! Ir iedzers, ir darbā pakūņosies paģirains
puaro
p
klau, biznesmen, ko tu Krievijas tirgum vari piedāvāt tādu, kā tur nav? 15pārus pastalu? Krievijā ar pārtikas precēm tirgus ir pilns - labu labās gan konfektes, gan piena produkti (kondensētais piens kā senajos lai,kos, biezs un salds ne kā pie mums sintētika), gan konservi. Viņi paši ražo arī sadzīves ķīmiju (tas pats zīmols ariel un Tide arī tiek ražots krievijā esošās rūpnīcās), bet mūsu nekvalitatīvi samīcītās žāvētās reņģes a la šprotes, tur nevienam nevajag. Arī koks ir viņiem pašiem, caur mūsu ostām dzen uz rietumiem. Ko tu tur vari piedāvāt? Cilvēki provincē ir draudzīgi, bet par Latviju ir sen aizmirsuši, pārprasa, a kurā nomalē tā ir. Ne viņiem mūs vajag ne mēs tur ko būtiski varam notirgot. A kurš gribēs ko tirgot, tas pats atradīs un kaut kāds kopējais Bizness, kā tu tur domā, tāpat ir vāvuļošana .
Dens
D
Lielākā daļa komentārus rakstošie ir vai nu ekonomiskie analfabēti vai par tādiem izliekas. Jā< Krievija nav demokrātijas paraugvalsts, jā tajā ir daudz koruocijas un liela birokrātija, līdzīgi kā Latvijā, bet tā tomēr ir lielu iespēju valsts, ar lielu tirgu, kur var sagrūst visu Latvijas saražoto un būs aptverti tikai pāris apgabali. Un tie nacionālie šaurpierītes, kas vispār grib, lai ar Krieviju nebūtu nekādi kontakti, dziļi maldās, jo visas valstis, netkarīgi no to attīstības un saimnieciskās formācijas grib normālas attiecības ar kaimiņiem un Latvija un Krievija nav izņēmums.
Antiņš
A
Klausieties! Liepnieks ir domas gigants un viņa smadzeņu izdalītās gudrības mums ir jāklausās kā garīgās šķistības sprediķis!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
mana valsts ir krievija ----- ja tava valsts ir Krievija, tad ko tu meklē Latvijas laikrakstā!??? Dzīvo Krievijā laimīgs un lasi turienes laikrakstus! Prātiņ nāc mājās!
janka
j
Nav,tu saki? Tad kàpèc Krievijà tàlàk slavina Stalinu? Droši vien par labajiem darbiem t.skaità Latvijà?vietu atbrìvoja...
arturs
a
es arii nemekleeju pieseriibu latvijai, mana valsts ir krievija, kur arii dziivoju, un man nepatiik ka taadi debiilikji kaa tu to apd**sh.
no malas
n
Nesmīdini tautu. Nav brīnums, ka daudzi Latvijā bankrotē, jo mācēdami tikai krievu valodu un zinot krievu mentalitāti, nemeklē kontaktus kaimiņos Krievijā, bet mēģina ietikt frančvalodīgajā Āfrikā, kur katrs bērns uzskata par pienākumu izčakarēt tādus baltos "gudriniekus".
haha
h
Varu piekrist. Problēmas ar Krieviju ir tikai tiem, kuriem ir tikai viena taisnība, proti, tā, kura balstīta uz viņu viedokli. Tiem, kas daudzmaz pazīst Krieviju un rēķinās ar visu, kas notiek šajā valstī, problēmu ir krietni mazāk. Tieši otrādi, sekmes biznesā ir nodrošinātas. Bezcerīgi ir tad , ja Krievijas idiotiem pretī grib nostāties Latvijas klauni. Tad gan Latvijai nav cerību - lielā valstī idiotu vienmēr ir vairāk.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
jo mums vajag eksporta tirgus - visi uz parāda vairs labi dzīvot nevaram! To nesaprot un nevēlas saprast tikai dažādas "Budapeštas" un citi komentāru klauni-ķekatnieki, ---------- Krievijas tirgus nav tas tirgus kur Latvijai būtu jāiet! Jo mazāk darīšanu (jebkādu) ar Krieviju, jo Latvijai būs labāk! Politiķu vietā es vispār ieviestu "ledus atsaluma" doktrīnu attiecībā ar Krieviju, proti, izlikties ka tādas Krievijas blakus vispār nav - un nav nekādu kontaktu! Prioritāte Latvijai - savest kārtībā iekšējo tirgu - pašpietiekama sapratīga ražošana un importa samazināšana līdz maksimumam. Pēdejais laiks to darīt! Eksporta tirgus NAV TIKAI ES UN KRIEVIJAS! Eksporta tirgus var būt Āzija, Āfrika un citi kontinenti! Jāatrod tikai attiecīgas preces kuras ir pieprasītas un ērtas loģistikas struktūrai! Par Krieviju ir jāaizmirst! Un pratīgi ir tie, kas nemeklē tur neko!
no malas
n
Pilnīgi pievienojos pamelai. Stulbi, ka pie valsts politikas iespaidošanas Latvijā tiek tādi paštaisni padomdevēji, kuri ieguvuši padomdevēja statusu ar dažām savām atklāsmēm no politikas virtuves un smukiem ierakstiem CV. Liepnieks, izskatās, stipri vāji orientējas diplomātijā, jo pieradis darboties kabatas sīkpartiju labā.
Sociāldemokrāts
S
"Ar Krieviju ir ļoti grūti vest tirdzniecības pārrunas.Kapēc?Viss ir korumpēts,arī tajā ziņā ja viss ir likumīgi.Kukuļus jādod visiem,sākot no sīka ierēdnīša līdz pat augšai un tie nav mazi.Nodzīvoju St.Pēterburgā gadu(ar pārtraukumiem),... " --------------------------------------------------------- ------------------ Jaunībā daudzus gadus studēju Pēterburgā (toreiz Ļeņingradā), zinu mentalitāti. Man nav tuva ne Krievijas demonizācija, ne idealizēšana. Kaimiņi ir kaimiņi. Personiski man Krievija asociējas ar labiem draugiem, ar manu inženiera profesiju, ar labu augstskolu, ar Pēterburgas un Maskavas muzejiem... Lai te nepļāpātu tukši - praktiskā attiecību veidošanā ir svarīgs nevis tas, ko mēs te abi domājam par Krieviju, bet ko par Krieviju domā Latvijas bizness. Par to jājautā tieši pašam biznesam! Pirms nedēļas iesaistījos diskusijā krievu Delfos - viens diskusijas dalībnieks atzina, ka ir krievu biznesmenis no Latvijas. Bija jūtams no komentiem, ka ir reāla nojēga par biznesu, ka ir ļoti aizkaitināts par situāciju ekonomikā un TĀPĒC sēž komentos... Ko tad Latvijas krievu biznesmenis teica par Krievijas tirgu? Teica, ka ir korupcija, šausmīga birokratija, ļoti grūti strādāt u.tt., BET peļņa ir dubulta un tas piesaista. Par pelnīšanu Eiropas tirgos biznesmenis atzina, ka ir grūtības ar valodu, mazāka peļņa, netieši atzina, ka zināmā mērā nepietiek arī biznesa vadības iemaņu - tāpēc izvēršanās Eiropā nav tik plaša, kā gribētos. Secinājums: tirgū VIENMĒR ir kādas grūtības un kādi ieguvumi. Bizness iet turp, kur ieguvumi lielāki par grūtībām. Un nav svarīgi - ko te komentos runā tie, kuri paši NEKUR neiet un NEKAD NEKUR NEIES. Runāt jau var, bet šajā gadījumā vērtīgāks ir tieši Latvijas biznesa viedoklis, jo mums vajag eksporta tirgus - visi uz parāda vairs labi dzīvot nevaram! To nesaprot un nevēlas saprast tikai dažādas "Budapeštas" un citi komentāru klauni-ķekatnieki, kuriem nevajadzīgi daudz brīva laika, darbā nenopelnīti ienākumi un vienmēr ir kategoriski viedokļi par jebkuru jautājumu... :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas