Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Liepnieks: TP neiekļūs ne Rīgas domē, ne arī nākamajā Saeimā

Polittehnologs Jurģis Liepnieks, prognozējot pašvaldību vēlēšanu rezultātus Rīgā, ir skeptisks par LPP/LC izredzēm iekļūt Rīgas domē, savukārt Tautas partijai (TP) paredz neiekļūšanu nedz galvaspilsētas lēmējvarā, nedz arī pārvarēt 5% barjeru nākamajās Saeimas vēlēšanās. Intervijā _Dienas Biznesa _pielikumā Numurs, J. Liepnieks prognozē, ka labus rezultātus iegūs Jaunais Laiks (JL), _Sabiedrība citai politikai _un tēvzemieši.

"TP ievēlēta netiks - tā nepārvarēs 5% barjeru ne Rīgā, ne arī nākamajās Saeimas vēlēšanās. LPP/LC... Ja kampaņa būs laba, Šlesera kungam varbūt ir izredzes ar nelielu rezultātu tikt domē," teic J. Liepnieks. Viņš uzskata, ka rezultāti Rīgas vēlēšanās būs ļoti pārsteidzoši, jo visu noteikts ļoti liela daļa vēlētāju, kuri šobrīd vēl nav definējuši savu izvēli, bet uz vēlēšanām noteikti ies. "Krieviskās partijas dabūs visas tās pašas balsis, ko tās dabū parasti  - tur pārāk lieli pārsteigumi nav gaidāmi," uzskata J. Liepnieks. Viņš nedomā, ka latvieši pēkšņi sāktu balsot par Saskaņas centru - "tātad par Rubiku", jo kaut ko atradīšot starp latviskajām partijām.

Labus rezultātus viņš prognozē JL, Aigaram Štokenbergam un tēvzemiešiem. Pilnīgi neskaidrs esot jautājums par ZZS, kuriem ir atbalsts Rīgā, kaut domē nav pārstāvēti. "Kaut ko dara arī Pilsoniskā savienība, bet organizatoriskās tvirtības tur tomēr nav. Arī politiskas tvirtības tur trūkst. Tas, ka viņi nepaņēma izglītības ministra portfeli vien jau daudz ko liecina par šīs partijas briedumu, tās gatavību lielajai politikai," teic J. Liepnieks. Turklāt viņu sastāvs liecinot, ka šī partija neko nesaprot no ekonomikas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas