Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Liepnieks: TP neiekļūs ne Rīgas domē, ne arī nākamajā Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Bet ja par prezi būtu tāds kā Šlesers? ??????????????????????????????????
ERVINS
E
RUKSIS BEIDZOT IES PROM UZ CUUKU FERMU !!! GAZPROM SILDIIS APALO PAKALU , BET PRIHVATIZEETAIS HES DOS GAISMAS STARU TUALETEE ! BET VISPIRMS VARONI UZ CIETUMU ......... NEVARAM SAGAIDIIT !!!
Paltraku Vilis
P
Pastāv variants, ka Šlesers nopirks mēra posteni!
PS fans
P
Un kāda jēga līdz šim ir bijusi no visiem smalkajiem "ekonomistiem"?
ese
e
Loskutovs būs Rīgas domē- par to Šleseram visvairāk bailes!!!! Viņa laiks ir pagājis......
partijas šķeļ Tautu
p
Cik būtu laimīgi,ja visas šīs partijas izsviestu mēslainē un veidotu Prezidentālu republiku!
Lāpītāja.
L
Piekrītu Zojai un tiem dažiem,kuri norāda,ka nav dienas laikrakstam kurš pretendē uz nopietnas avīzes statusu piedienīgi par orakulu piesaukt šito nožēlojamo Šķēles rokaspuisi, šito smagos noziegumos apsūdzēto blēdi,shēmotāju un tautas apņirdzēju Liepnieku. Atradies ar te zinātajs. Un jūs tie cerīgie,neskatieties viņam mutē kā tādai Pītijai. Ko viņš te murgo un ko viņš zin. Iepriekšejās visu veidu vēlēšanas ir pierādījušas,ka starp pašvaldību,Saeimas un EP vēlēšanām ir liela atšķirība, jo tur katrai no tām ir citas funkcijas tātad citas prasības un cita kandidātu atlase un konkurence,tās lietas nevar tik vienkārši salīdzināt,kā te Liepnieks ķer uz muļķa. Neaizmirstiet,,ka pašvaldības ir tas kuru darbs ir ikdienā acu priekšā un arī veiksmes un neveiksmes skaidrāk redzamas cilvēkiem uzreiz,līdz ar to tur izredzes ir tiem, kas reāli kaut ko spējuši padarīt, un tur tas partiju klājiens ir plašs,zinu pašvaldību,maziņu,kurā roku rokā koalīcijā strādaTP+LSDSP+kāda no krievu partijām,bet ar ne tik lielu naudiņu ir novadiņu saveduši kartībā un par iedzīvotajiem rūpējas(pie praktiskajiem jautājumiem nav partiju krāsai nozīme,galvenais saprašana un godīgums) sav ukārt EP ir cits vēriens,cita saprašana vajadziga un tur vinnē tie,kas prot uzlikt pārliecinošakus kandidātus.Atceraties TB knapi Saeimā ietika,bet EP trīskārt apsteidza parējosun viņu kandidāti bija puse no ievelētajiem.Tā ka nevar visu bāzt vienā maisā. Gan jau TP būs tajās pašvaldībās kur spējuši normāli strādāt. Par pāŗejiemvisādi var būt,jo sneigumsir neviendabīgs, LPP jau bez Šleseracentrālismanekā nav un visas olasvienāgroziņā nevajadzetu likt,bet simjau viss vienalga,ka tik Rīgu dabū.Nedabūs. Bet par Saeimu vēl pāragri spriedelēt,tur visu izšķīrs vai tās būs ārkārtas vai parastā laika vēlēšanas. UN PISas vadībai tikai interesē lai Kalniete tiek EP,pēc tam viņai vienalga kas ar partiju notiks.
arābs
a
Mīļie,par ko balsosim.TPneder,TB/LNNK,neder, zaļie zemnieki,neder,Štokiņi unKalnietes arī neder.Par JL pašreiz varbūt būtu kas balso ,bet pēc pāris mēnešiemJL nederēs nekur jo kriņģeļi no gaisa nekritīs.Šlesera partija-atkal neder.Ko nu,varētu varbūt mūs tos gudros komentētājus?Tad gan tie kliņģeri sāktu birt.
Andris
A
Protams, ka TP kopā ar to šmurguļa baru, kas pie seimas mizkastē iemeta Latvijas karodziņus ,vieta ir tikai un vienīgi tur.PRETEKĻI.
Paltraku Vilis
P
7*100= 700. TP ir stiprāka par fričiem 100 reizes! Bet ja pielikt klāt vēl Ledjajeva sektas locekļus.............
Valdis
V
To ko naidnieki nespētu 700 gados , to iespēja TP 7 gados !
Valdis
V
Liepnieks: TP neiekļūs ne Rīgas domē, ne arī nākamajā Saeimā ... ........................................................ ........................................ Vai tā ir viņa atriebība savam naudas tēvam, no kura rokas tas barojās ? Vai tā ir fakta konstatācija, pie kā noveda viņa paša projekti un darbība (bieži apšaubāma, neētiska un pretlikumīga) sagraujot tādā vedā vienīgo labējo partiju, kas vismaz solija "treknos gadus", bet konsultanti izrādijās nekur nederīgi un vai beigās pārvērtās no tautas un valsts kaitniekiem, par TP kaitniekiem ? Vai tā ir vēlēšanās pacelt sev reitingu , lai tiktu pie jauniem pirmsvēlēšanu pasūtijumiem ? Tauta šķiet par to nav šaubijusies aptauju reitingos dodot 1 līdz 3% atbalstītāju, kas varētu būt ļoti tuvu patiesajam stāvoklim, ņemot vērā kurp Latvijas Valsti ir ierullējusi TP kopā ar savu padomnieku svītu.
Lelle
L
Otrs scenārijs var būt vēl prozaiskāks, kad valsts būs totāli bankrotējusi, tad uz Saeimu vairs nebūs vispār kas kandidē, ārzemju naudas devēji iecels savu pārvaldi un mēs visi te kļūsim par vergiem, kamēr atvergosim visus parādus.
Lelle
L
He! Liepnieks šoreiz smagi kļūdās. Pirmkārt, ļoti daudz latviešu balsos tieši par SC, otrkārt TP nekas nespīd...ar Batjkām ir cauri, jo latvieši šajā ziņā palikuši tomēr gudrāki, ceturtkārt, JL ir iesaistījies valdībā, kas viņus pašus iznīcinās(kā Šīns teica). SCP un SC iespējams divatā varēs sastādīt nākamo koalīciju, varbūt vēl Saeimā var iekļūt VL, kas pievienosies kā trešie.Nākamajā Saeimā būs 70-80% jaunas sejas.
latvietis bez Latvijas
l
Ko šis partiju reklāmšvāģeris, kurš nekautrējas pat pārkāpt vēlēšanu likumu, lai saputrotu sabiedrībai smadzenes var spriedelēt droši vien šoreiz, kāda cita partija par reklāmām gatava uzmest vairāk, bet relītāte tāda, ka ekonomisko krīzi galvenokārt radīja mantrausīgo partiju raušana un laupīšana, nepakautrējoties pat pielietot izpārdošanas procedūras vārdu sakot saimnieki savai un drauģeļu kabatai ar atiecīgu partejisko šlaku. Bez ekonomiskās krīzes tie radījuši vēl padzīļinātāku etnisko latviešu degradāciju par labu Krieviskajam un Eiropejiskajam vārdu sakot esam palikuši tauta bez valsts gluži kā Padomju okupācijas laikā. Tamdēļ es turpmāk ieteiktu tautiešiem latviešiem neaizmirst savu nacionalitāti, un patriotisko piederību šai valstij ko sauc par Latviju, jo katrs latvietis kurš neciena savu etnisko un nacionāli patriotisko piederību, šauj pa savu tautu. Man patreiz, kā latvietim tiešām grūti izvēlēties par ko man likt savu izvēli vēlēšanās domāju būs jāliek izvēle uz Visu Latvijai vismaz tie iet ar patriotisku nākotnes ideju bez hameleonizācijas un ir bez partiju politiskās zagšanas un ciniskuma samaitātības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas