Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Likums nesaka, ko Zatlere var atļauties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
andre
a
Jūsuprāt VVF bija taupīga?Vai kāds var pasacīt,cik Freibergi iztērēja mūsu naudiņu lidinoties no viena karaļpāra pie otra, tad, uzņemot viņus un balles rīkojot kopā ar mūsu mafiozajām bomzām. Rozenbergai izdevās Jums iegalvot, ka tas Latvijas tēla labad. Un kā tad šodien ar to Latvijas tēlu?
kas
k
šī ir ārpus likuma?????????????Vai es arī varu runāt pa vīra darba telefonu cik gribu, vai viņš pat man par budžeta naudu nopirkt savu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Un vai tad prezidentam ir tik zemiska "podsķilka", kura nezin, kas ir ētika?????????????????????????????????????????????????????? ??????????????
T
T
smuki
an...............
a
vinai ir iespeja laboties......
lauķe
l
Bet Lilitiņai tas viss pie kājas!
an...............
a
man vina nepatik........
vinnijs
v
Jūs tik daudz un detalizēti aprakstiet valsts pirmā pāra gaitas, ka vēlos piedāvāt Jums šim seriālam piešķirt vismaz nosaukumu. Piemēram: "Lempis un Spindzele"
ome
o
Mīlīši, jums ir nopietnas problēmas ar psihi. Freidam un Jungam būtu iespēja saberzēt rokas.
interesents
i
Neskaidrību un jautājumu par to, kādus Valsts prezidenta dzīvesbiedra izdevumus būtu jāsedz no nodokļu maksātāju naudas, būtu mazāk, ja šo personu iespējamie tēriņi būtu precīzi noteikti likumā.
Riebjas...
R
Kārtīgs vīrs savu sievu spēj nodrošināt arī tad, ja viņa nestrādā, un prezidents taču saņem algu, vai ne? Daudzi izdevumi, kas ir mums visiem, viņam atkrīt /piemēram, komunālos taču viņš nemaksā, transporta izdevumu arī nav utt.:))/ - vai nav kauna uzsēdināt tautai uz kakla vēl arī savu ģimeni /par kādu naudu, piemēram, ASV šobrīd ēd viņu dēls?/. Visu cieņu Ainai Ulmanei un Imantam Freibergam - viņi nekur un nekad nezīmējās.
0_o
0
ņemsim par pamatu Vairas Vīķes-Freibergas dzīvesbiedra tēriņus. Kāpēc lai šajos 4 gados kaut kas būtu savādāk? manuprāt - tikai lidmašīnas biļetes + viesnīcu, ja kaut kur dodas kopā ar vīru. priekš kam mobilo, dienesta auto es nesaprotu? varbūt viņai algu vēl maksāt?
skatitajs
s
vēl tikai divi gadi ar šo pārīti ...
Ieva
I
Kas nav aizliegts, tas ir atļauts? Primitīvi, Zatlera kundze, īpaši, ja atceras, ka amatā iecēla jūsu vīru vienu pašu, tāpēc jums vispār nekas nepienāktos.
Skaistule
S
Neviens pāris mūsu valstī nav tā aprunāts, kā Zatleri. Varu domāt, ka šis pāris komentārus nelasa, jo kritiku tik lielā daudzumā ir grūti sagremot. Bet prezidenta kancelejai un citiem, kam jārūpējas, lai valsts amatpersonas zinātu arī tautas noskaņojumu ( mēs esam tauta ) - par ko viņi saņem algu? Ja jau Zatleri ir tik nesaprātīgi pa ētikas līniju, tad kancelejas pienākums viņus apgaismot. Katrs trīc par savu ādu, jo Lilitiņa varētu panākt atbrīvošanu no darba. Tie, kas izvēlējās Zatleru prezidenta amatam, zināja ko dara Kauls no viņu kaula.
Ausma
A
ja lilitiņas tērpi un mobilie jāmaksā no budžeta līdzekļiem, tad atgiežamies pie "prioritātēm" "politiķiem". Skat: Ausma 09:39

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas