Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Likvidēts slavenais restorāns Sēnīte

Kādreiz slavenais Vidzemes šosejas restorāns Sēnīte likvidēts. Komercreģistra informācija liecina, ka ieraksts par SIA Restorāns Sēnīte likvidēšanu izdarīts 12.Oktobrī, ziņo Dienas biznesa portāls db.lv. Pagājušā gada vasarā tika ziņots, ka Sēnītes īpašnieki turpina meklēt investorus, kas vēlētos ieguldīt vismaz piecus miljonus latu vērienīgā objekta rekonstrukcijā.

Viens no Sēnītes īpašniekiem, pazīstamais uzņēmējs Ivars Strautiņš pērn stāstīja, ka pirms trim gadiem ticis izstrādāts viesnīcas projekts, cerot uz Eiropas Savienības fondu līdzekļiem, taču noteikumu maiņas dēļ uzņēmums vien varēja tikt pie 300 tūkstošu Ls finansējuma nepieciešamo aptuveni 5 – 10 miljonu Ls vietā.Projekts paredzēja trīsstāvu viesnīcas, boulinga zāles un SPA centra izbūvi, tomēr plāni iestrēguši, nesekmīgi cīnoties par finansējumu. I.Strautiņš arī atzina, ka krīze ienesusi korekcijas un vairāki potenciālie investori, piemēram, kāda Vācijas viesnīcu tīkla īpašnieki, piedāvājumu atsaukuši. Pērn 7.oktobrī tika sākts uzņēmuma likvidācijas process.SIA Restorāns Sēnīte dibināts 2003.gada 3.novembrī. Lielākie Sēnītes īpašnieki bija Centrālā savienība Turība ar 44,8% un I.Strautiņam, Atim Sausnītim un Guntim Urlovskim pastarpināti piederošā SIA Ave Astra ar 43,2%.

Top komentāri

es
e
Man arī ,,Sēnīte,, saistās ar bērnību un īpašām kūkām . Man tur toreiz patika. Arī ēka šķita īpatnēja, neparasta. Tās bija jaukas svētdienas, kad ar vecākiem izbraucām pie dabas un pa ceļam ar,,moskviču,, iebraucām paēst ,,Sēnītē,,. Eh, 80-tie nebija slikti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas