Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

LKF parādi esot atdoti, jo pārdots īpašums Jūrmalā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vēl sliktāk
v
Ak tā? Nu tad lai Bankovska kungs tad te izklāsta, kā tad patiesībā bija. Ja jau nebija tā kā te visiem izskatās. Kaut vai anonīmi, lai ieraksta, ja ir kas ko teikt.
Anonīmais gļēvulis
A
Pieņemu, ka cilvēki nezin šī visa "šļurainā" pasākuma būtību. Gribētos minēt kādu vārdu pilsoņa aizstāvībai... Raugi — P.B. ir sevi daudzkārt pierādījis kā ar kultūras, filosofijas bagāžu apdāvināts indivīds. Vai tiešām gudram, domājošam cilvēkam iespējams pieļaut, ka patiesība šajā lietā ir tāda, kādu to atspoguļo prese un sekojošā publikas reakcija? Kaut kā grūti tam noticēt. Neredzot ciparus daudzu gadu garumā, nerunājot ar iesaistītajiem cilvēkiem, diezin vai iespējams izdarīt radikālus secinājumus. Pārāk vienkārša, prasta tā shēma izskatās. Pirms nozākāt, vajadzētu pieņemt, ka ir kaut kādi apstākļi, kas nav "izmazgāti" publiskā veidā, un tad iedomāties, kā jūtas konkrētais cilvēks šajā situācijā. Jo cipari var būt mānīgi, un vienkārša aritmētika visdrīzāk ir greiza. Ja man ir taisnība, novēlu P.B. kungam izturību un izsaku cerību, ka pašam svarīgās aprindas no viņa šī skandāla dēļ nenovērsīsies.
TP čaļiem
T
lēnām jāsāk pārkārtot savas dzīvītes.
Lelle
L
Ko neteiksi? Izkrāpj no fonda par sviestmaizi īpašumu, tagad pārdeva un mats no galvas nekrīt...Kad, beidzot, te būs tiesiska valsts un valdīs un valdīs princips"Viens likums, viena taisnība visiem"???
elločka
e
njā, Ostaps Benders ar savu kantori var iet gulēt, kad mūsu varoņi sāk izpildīties.
ne sliktāk
n
Pēteris Bankovskis izskatās jau visai pavecs. Cik vēl atlicis? 20? Varbūt 30? Un pēc tam viss. Paliks tikai šī ne pārāk glaimojošā bankovska slava, un palicēju nicinājums. Nedomāju, ka tas ir LVL 500 000 vērts. Vismaz man nebūtu.
sid
s
"Ragi un Nagi".
rīma
r
Labi džeks nopelnīja nopirka pa 200 t. pārdeva pa 700 un nopelnīja vismaz 440. šai laikos baigi labi.
SpīdOlis
S
Zelta teļa apgarota seja!
mirka
m
...dikti vājš!
kaschke
k
Nu bet Bankovskis taču ir kolosāli nopelnījis, vairāk kā pusmiljonu latu, vai tad valsts par nelikumīgo veidu, kādā viņš šo īpašumu ieguva,nevar no viņa šo naudu atdabūt?
No malas
N
Domaju, ka Bankovskis ipasumu pardeva par daudz lielaku naudu, bet kaa jau bledis budams oficiali noformeja kaa par 1 milj euro. Labi uzvarijas budams sai amata!
nu nu
n
kultūra:)) kultūras ministrija:)) Latviešu kultūra...tas visu izsaka...
Oskars
O
Kā tik viegli var LIKVIDĒTIES un nedomājot par EIROPAS NAUDAS atmaksāšanu atpakaļ Latvijas TAUTAS kasē kura bija domāta Latvijas ATTĪSTĪBAI nevis nobraukāsanai ārzemēs . Kad REPŠE pieprasīs no VISIEM , kas ņēmuši EIROPAS NAUDAS SMALKU ATSKAITI PAR VISIEM OBJEKTIEM - PROJEKTIEM 18 gadu LAIKĀ,jo ienāk ZIŅAS ,kad daudz % tika nelikumīgi pieprasīta komisijā kurā ITKĀ izskatīja projektus???????
!!!
!
Paklau, Diena, izlabojiet taču parakstu zem bildes ! Tas ir PĒTERIS !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas