Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LM: ģimenes pabalsta nogriešana ir mazāk sāpīgais risinājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anabella
a
LABklājības ministriju pārdēvēt par SLIKTklājības ministriju!!!!
maate
m
jaunais labkl. ministrs - nu pilniigs aazis par daarznieku.... pilniigs daunis un politiskais idiots tukshpauris! spljaaviens sejaa tam kroplim!!! Ptfu!!!
sashutusii
s
baigais stimuls radiit vairaak beernus!!!!!!!!!!!!!!!!
sashutusii
s
UNIKALI. Ietaupit uz to var tikai tie KAM NAV BERNU UN IR VIENALGA. Tas jau nekas, ka Dienvidu tilta izmaksas izauga oar 27 miljoniem - tas ir NORMALI. INFLACIJA. uz to NAV JATAUPA. Man ir kauns par so valsti un tas valsts viriem. Butu vairak SIEVIESU pie varas, butu SAVADAK. Glevuli!!!!!!!!
Ilze
I
Cien., "Diena"! Lūdzu nosūtiet kungiem un dāmām, kas lemj, šī un citu rakstu sakarā rakstītos komentārus, kur vairāki cilvēki tiešām loģiski paskaidro, ar ko jāsāk. Ja paši nesaprot, lai pajautā tiem, par kuriem viņi lemj. Sasodīts! Cik ilgi vēl izliksies, ka nav kur ņemt naudu, ka nezina, no kurienes sākt ietaupīt?!
lux
l
_kritiskā_ Pilnīgi piekrītu1 Tikai žēl, ka Delfu ķengātāji to nesaprot. UIn kā vienmēr - sacensība, kurš rupjāk. Lielā latviešu kultūra. Pēkšņi visi atcerējušies 8 latus. Bļaustīšanās vietā, būtu labāk gājuši tos nopelnīt. Bet vieglāk jau ir gānīties, nevis strādāt.
Fāters
F
Man patīk šādi lēmumi, kas perfekti parāda prioritātes mūsu valstī - atņemsim naudu bērniem, izglītībai, palielināsim karavīru skaitu Afganistānā. Rodas klusa aizdoma, ka drīz nebūs ko aizstāvēt iespējamā kara gadījumā, jo neviens nedzims un vēl neizmirušajiem iedzīvotājiem būs vienalga kas te notiek...
reāli
r
Godmaņa un TP plāns realizējas pamazām, bēdīgi :(((((
ME
M
Valsts ir bankrota priekšā, tā kā vilku likumi spēkā tagad..... un izdzīvo stiprākais. Ne pārāk humāni? Tāda nu ir dzīve...
morics
m
vecāku pabalsts, kuru piešķir vienam no bērna vecākiem, aizbildnim vai citai personai, kura saskaņā ar bāriņtiesas lēmumu bērnu faktiski kopj un audzina, ir 70% apmērā no mātes vai tēva sociālās apdrošināšanas iemaksu algas. Pabalsts tiek izmaksāts, līdz bērns sasniedz viena gada vecumu. --------------------------------------------------- ------- Meli. Bērnu kopšanas pabalstu piepras pēc pēsdzemdību atvaļinājuma, tātad tie 70% tiek maksāti ilgāk , proti, gadu, nevis līdz bērna gada vecumam. "Bērna kopšanas pabalstu piešķir personai, kura kopj bērnu: 1) līdz viena gada vecumam, ja šī persona nav bijusi nodarbināta pabalsta piešķiršanas dienā (nav uzskatāma par darba ņēmēju vai pašnodarbināto saskaņā ar likumu "Par valsts sociālo apdrošināšanu")"
Tepat
T
Nogrieziet vēl kaut ko uz bērnu un ģimeņu rēķina 27 reizes, un Rīgas dome varēs vēl kādu tiltu uzcelt!
muris
m
Pareizi! Atņemiet nabadziņiem! Ar stipriem un bagātiem jau jūs neesat cīnītāji. Mūsu valstī jau ir neaizmirstama prakse pensionāru iznīcināšanai (Godmaņa 1. valdība, 90-tie gadi). Turpiniet darīt visu, lai nokautu ne tikai mūs un mūsu bērnus, bet arī iznīcinātu ticību un cerību šai valstij. Varbūt iekārtojiet tādu caurspīdīgu kastīti pie min. kab., kur katra ģimene varētu jums iemest savus astoņus latus?
atbalstu>> to Che
a
Es tomēr palieku pie viedokļa, ka 8 lati pirmā gada laikā, kad saņem t.s. māmiņalgu, tiešām ir nesāpīgākais risinājums ņemot vērā to lielo bedri, kādā valsts šobrīd atrodas. Valstij par maniem bērniem nav jārūpējas- MAN pašai tas jādara. Un paļauties uz valsti nevar. Pirms 6 gadiem, kad man tiko bija piedzimis pirmais bērns, 1mo gadu saņēmu Ls 30- un neko :) Un nekāda piemaksa par pirmo bērnu arī nebija. Ar otro bērnu izbaud'ju "ierobežotās" māmiņalgas labumus- pēc tam griestus atcēla. Tagad man katru mēnesi kontā iebirst kaut kāda naudiņa par abiem kinderiem, bet es tiešām no tās būtu gatava atteikties.
paregis
p
Kāpēc valsts pārvaldē nodarbinātajiem netiek samazinātas algas vismaz līdz vidējam līmenim valstī?Kā parasti apjāj nabagus,bet lielo algu saņēmēji var nošķaudīties par 20% algu samazīnājumu jo tas viņu labklājību īpaši neietekmē.
sisela
s
es nodoklus vairak nemaksasu. Viss, pietiek. Ir skriets pa darbiem un godigi maksats. Ko valsts? Vienkarsi iesplauj seja man un manam mazajam, kas dzims pec ta 1.junija. Esmu rekinajusies ar visiem pabalstiem pilna apmera, lai to gadu patiesam sedetu majas ar bernu. Attieciba uz ierednu berna piedzimsanas pabalstu pienema ierobezojumu ar nobidi- ka necies visi tie, kam bernins jau pieteicies. Uz visu "peleko masu" var norauties pec pilnas programmas. Domaju, ka var apsvert iespeju doties uz Satversmes tiesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas