Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LM līguma laušana par ministra auto izmaksā 290 latu prasīto tūkstošu vietā

Labklājības ministrijai (LM) līguma laušana par dienesta automašīnas iznomāšanu ministram izmaksājusi 291 latu un sešus santīmus, portālu Diena.lv informēja ministrijas preses sekretāre Ilona Jurševska. Iepriekš uzņēmums “ALD Automotive” par līguma laušanu pieprasīja 3450 latu. Ministrija izšķīrās līgumu lauzt taupības režīma dēļ. Auto noma būtu izmaksājusi 7 tūkstošus latu gadā.

Jau ziņojām, ka, stājoties amatā aptuveni pirms diviem mēnešiem, ekonomiskās krīzes dēļ labklājības ministrs atteicās no iespējas nomāt dienesta auto un izlēma braukt ar ministrijas rīcībā esošu automašīnu, kas papildus izmaksas neradīs, iepriekš paskaidroja ministrijā. Tādējādi labklājības ministrs Uldis Augulis turpmāk brauks ar LM kapitālsabiedrības VSIA "Šampētera nams" 2004.gada izlaiduma automašīnu Volvo. Savukārt valsts sekretārs – ar 1999.gada izlaiduma auto.

Savukārt Tieslietu ministrijā, kur maijā beidzās līdzšinējais līgums par dienesta auto nomu ministram, izlemts jaunu līgumu neslēgt, bet iztikt ar jau esošajiem auto. Tādējādi ministrs Mareks Segliņš brauks ar līdzšinējo valsts sekretāra vajadzībām nomāto auto Audi A6. Tās nomas maksa mēnesī ir Ls 549,99 ieskaitot PVN, servisu, garantijas remontu un KASKO apdrošināšanu, portālam Diena.lv sacīja ministrijas pārstāve Jana Saulīte. Kopumā TM nomā trīs automašīnas un valsts sekretārs tupmāk braukšot ar Škodu. Ministrijas rīcībā vēl ir Renault mikroautobuss.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Par dienesta auto nomas līguma laušanu no LM prasa Ls 3450

Arī Vilnītis atsakās no ekskluzīvā Audi A6

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas