Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Loskutovs būs SCP ģenerālsekretārs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bērziņš
B
Jūs jau īstenībā domājat vienu un to pašu - potenciālie kukuļdevēji un stipendiju maksātāji tagad ies ar lielu līkumu apkārt SCP, jo tajā atrodas viņu lielākais drauds - Loskutovs. Agrāk es vēl nebiju tik drošs, vai varētu uzticēt savu balsi SCP, ja tajā ir gudrais, bet blēdīgais Liepnieks. Taču tagad ir Loskutovs ar stingriem principiem. Starp citu visi kaut kā aizmirsuši, ka Lembergs pirms 8. saeimas vēlēšanām lika lielas cerības uz Jauno Laiku, bet Jaunais Laiks parādīja Lembergam pigu. Tas vien jau ir pozitīvs signāls. Bet vidējais vēlētājs laikam nesaprot, kā var atteikties no tāda sponsora? Latvijā vajadzētu divas valdības - vienu daļu sabiedrības pārvalda godīgi politiķi, bet otru daļu, kas spēj sadzīvot ar korupciju - Lemberga tipa korumpanti, redzēsim, vai bez naftas pumpja viņš vispār ko iespēs?! Praksē gan būtu grūti īstenojams pasākums, jo teritorija tomēr viena.
no laukiem
n
Malači! Tā ir pareizā izvēle. Loskutovs ir gudrs, izglītots un arī godīgs cilvēks un viņa līdzdalība SCP noteikti būs lietderīga.Lai tie kranči rej tik cik grib- no tā jau neviens netīrāks nekļūst.Cilvēkiem pašiem ir galva uz pleciem un viņi pratīs novērtēt kur pelavas un kur graudi.Es tieši tagad noteikti balsošu par Sabiedrību Citai Politikai.
Zhuks
Z
Vot tur jau tā problēma, ka tādiem kā tev ir super samaitāta domāšana. Un tieši tādi kā tu ar tieši šādu domāšanu šo valsti ir noveduši līdz izmisumam un bankrotam. Un tas viss tādēļ, ka līdzšinējie politiķi ir iedibinājuši tradīciju, ka ar ziedojumu tu faktiski pērc uzvaru iepirkumā... Stulbums!!! Es domāju, ka SCP ziedo cilvēki dēļ viņu deklarētajiem mērķiem, kas jau kā gadu regulāri ir pārtapuši darbos! Lai izdodas SCP! Un es arī kaut nedaudz, bet noziedoju!
janis
j
nestādos priekšā kā kāds uzņēmējs varētu ziedot SCP gensekam Ļošam un lūgt palīdzību kādā konkursā...
Trockis
T
Sīva cīņa gaidāma vēlēšanās starp SCP ar Loskutovu un SC ar Rubiku. :D Visu zemju proletārieši, savienojieties! Veidojiet vienotu sarakstu - Štokenbergs taču riktīgs uztreknējis brežņevlaiku liekulis komunists pēc ģīmja un līdzības!
zvirbulēns
z
Sveika, Lelle, Tu neticēsi, bet pēdējās dienās manas domas raisījās ap Tevi, nemanīju Tevi rakstot savas domas un biju satraucies - kas noticies ar Lelli, kur palicis cilvēks, gribēju jau sākt tādu kā meklēšanu. Tagad redzu, nē, viskārtībā, esat sveika un vesela. P.S. Nu nepatīk man tas Loskutovs, un es pat nezinu kādēļ, varbūt tādēļ, ka viņš ir Maskavas students, neklātienē uzcepies diktorants, varbūt tāpēc, ka KNABĀ viņa neizglītotības, bezatbildības dēļ tika izzagti ievērojami naudas līdzekļi, varbūt tādēļ, ka viņš, būdams KNAB priekšnieks, braukāja pa n-tajām augstkolām desiņas peļņā, varbūt tādēļ, ka viņš ir siltumnīcas stādiņš memītis baltrocītis, kuru izaudzināja viens komunistiskās partijas darbonis, varbūt tādēļ, ka viņš vienkārš ir slikts jurists, kas laužas par advokātu? Nu nezinu, bet šitādi tipiņi, lai Dieviņš nogrābstās gar viņiem :(((
J.Biotops
J
Bija jau reiz partija, kas priekš turēja ģenerālsekretārus, nez, kur tā palika? Ja nu tik dikti vajag smalku titulu, varbūt – maršalsekretārs, majorsekretārs, der arī otrādi - ģenerālvadonis, ģenerālrīkotājs vai vienkārši ģenerāllietvedis...
Lelle
L
Nu ko Tu vari čiepstēt kā negudrs?! Skaties, ka pašam zirgābols neuzkrīt!
niks
n
Tā ir īstā izvēle! Apsveicu SCP, tas tagad dod arī manu balsi!
zvirbulēns
z
Ģenerālsekretāram tak darīšana ar partijas kasi, naudām, un, ja tā, tad Loskutovs nav tā pareizā izvēle. Viņa bijušajā kantorī KNAB, kuru viņš vadīja, nauda zagta gadiem, vēl tagad prokurore Velta Zaļūksne netiek gudra par Loskutova lomu un vietu šajās zagšanās :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas