Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs iesaistās aģitācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaigonis
Z
Vai Loskutovs aģitē vai nē-tas nav būtiski.Ja Tev ir domājoša galva uz pleciem,tad izšķiries iet vai neiet uz referendumu.Es iešu uz abiem referendumiem un balsošu par.Jo tautas "draugi" TP,ZZS, LPP/LC ,TB/LNNK dikti negrib ,ka LATVIJAS TAUTA viņus ar sūdotu koku no siles padzen pirms jaunas Saeimas vēlēšanām.Arī citi parazīti baidīsies, ka viņus varēs izsvilpt.
zagsims
z
Loskutovs sēdēja valstij uz kakla un kaut kā nesauca vārdā tos likumus,kurus Saeima pieņēma nepareizi.Viņa vadītais KNAB 5 gadu laikā izmeklēja tikai 200 lietas.Katra lieta valstij izmaksāja 1000000 latu.Mūsu miljoni tika ķēzīti uz nebēdu.Tagad saulcerīte pamodusies.Labāk Loskutov turpini gulēt,tā iznāks lētāk.
čiepa
č
Referendumu karsējiem ļļooti iedarbīgs "arguments"- TPJO. Smieklīgi, lai neteiktu nožēlojami. Vai tad TPJO nav latvieši?, vēl sliktu Latvijai?, nav balstiesīgi?, nav komentēt tiesīgi?, sliktāki par sorosiešu apstulbinātajiem jaunajiem liberastiem tipa dzeris? Manās acīs viņi ir latvieši, kas vēl labu Latvijai, ir balstiesīgi un komentēt viņiem būtu pat pienākums, lai stātos pretī sorosiešiem tipa dzeris.... :))))
Berta
B
Vai, vai, kā cenšas no ādas laukā līzdami TPJO ! :))) Tik karstā laikā piesēdināti dežūrēt pie datoriem, nabadziņi!
:)
:
O, jā, ja te ir iešņukurējušies Loskutovs ar JL, tad referendumā man arī nav ko dart.Ar'ar daudziem paziņām un draugiem esmu par šito runājusi, un arī viņi neies .
odziņa
o
Mums nav finanšu,lai apmaksātu reklāmas un mēdijus,lai aicinātu tautu pie vēlētāju urnām. ============================ Nu, Diena reklamēs bez mudināšanas un zviedru žīdi nofinansēs, LTV1 un Latvijas radio1 azartiskās sievietes nodokļu maksātāju naudu patērēs, gan jau arī sorosa kantori iesaistīsies, vispasaules p e derastu brālība šo to piemetīs. Galu galā, speciāla biedrība nodibināta naudas piesaistīšanai. Nauda būs. Vienīgā cerība uz latviešu iedzimto piesardzību, karstu vai lietainu laiku un augsto kvoruma slieksni, lai mūsu Satversme netiktu padarīta par valsti destabilizējošu instrumentu. (Ieteikums- Dieva vārdu velti nevalkāt. Jo Dievs ir viens un viņa ceļi neizdibināmi...)
odziņa
o
Maz iepriecinoša, bet patiesa "aina"....:((((
visu personiski
v
ja katrs ekonomiskais grupējums, vienalga vietējais vai ārzemju šeit Latvijā, varēs katru gadu altaist saeimu, tad šeit būs otrā Zimbave. Ok., sorosa "inteliģence" to savā prātā nespēj apjēgt un no viņiem nepieskaitāmības dēļ nekad nevarēs prasīt atbildību, bet tak lielie demagogi, kas aiz viņiem stāv, to labi apzinās! Pāris miljonu kampaņas medijos un referenduma izsludināšana gatava. Es saprotu, JL ar komandu, neskatoties uz milzīgo masu mediju atbalstu un slēptajām reklāmām (tajā skaitā par valsts līdzekļiem LTV 1) zaudēja vēlēšanas, bet tā vietā, lai izvērtētu paši savas kļūdas, no tām mācītos un gatavotos nākamajam uznācienam, šie dara visu, lai viņus vēl vairāk uzskatītu par marsiešiem un idiotiem. Interesanti, ka jo vairāk cenšas diena un sorosa "eksperti" jo zemāk krīt JL reitingi. Varbūt diena, tiek speciāli algota JL sistemātiskai kompromitēšanai? Nezinu kā to izskaidrot.
Mostiers!
M
Kāpēc esam nonākuši divu tautas nobalsošanu priekšvakarā? TIEŠI TĀPĒC: Bet Dievs mūsu rokās, tagad, ielicis 2.un 23.augusta referendumus.Nebūsim balamutes,bet gan darītāji.Labāk sacentīsimies, savā starpā,kurš no mums vairāk,pie balsotāju urnām pievedīs(arī ar transportu),noorganizēs,izskaidros,pār liecinās,pacels garā nošļukušos plecus,lai mēs visi kopā savāktu vairāk par 750000 balsu!!! Šis ir kosmisks cipars ,ņemot vērā visus apstākļus,arī to,ka ir spēki,kuri darīs visu,lai referendumus izgāztu.Mums nav finanšu,lai apmaksātu reklāmas un mēdijus,lai aicinātu tautu pie vēlētāju urnām.Arī laika ir gaužām maz.Mums nav arī laika, meklēt varoņus,kas tautu vestu taisnības cīņā,nedz ,arī, mums vajadzīgi elki. Es aicinu Tevi,Tu aicini mani,mēs aicinām savus namus,mūsu nami aicina mūsu radus,draugus,paziņas,darba biedrus,kopā aicinām pašvaldības,kopumā VISU LATVIJU! Starta šāviens ir izskanējis.Skrienam!Kurš vairāk? Mūsu patiesie darba augļi-referenduma rezultāti,parādīs cik mēs spējam,cik mēs esam vērti! Krustiņus(labos darbus) saliks Tas ,Kurš devis mums šo iespēju! Dievs ,svētī Latviju!
ciniķis
c
tava neadekvātā reakcija un uzvedība liecina par to, ka tev pat līdz mērkaķa līmenim kādi gadi 20 jādzīvo, bet normāla cilvēka līmeni tavas dzīves laikā nesasniegt. Bet, principā, tava uzvedība mani neizbrīna, sorosa "inteliģencei" dzīvnieciska agresija, primitīva lamāšanās un nespēja pareizi uztvert apkārtējo realitāti ir galvenā pamatiezīme. Šķiet tieši šī iemesla dēļ, visas dienas politiskās akcijas ir izgāzušās, jo no "inteliģences" tekstiem un uzvedības pulcēšanās laikā pa gabalu smird pēc šizofrēnijas un paranojas. Var jau ārdīties, bet, ja galvā ir izkārnījumi, tad par elementāru domāšanu nevar būt ne runas, bet, ja nav domāšanas, nav iespējams neko sakarīgu tās valsts labā sadarīt. Likteņa ironija, ka dienas un sorosa "inteliģence" ar savu uzvedību kompromitē šos "godīgos" biznesmeņus, kas "nesavtīgi cīnās Latvijas labā". Tā, ka never šeit savu muti vaļā un lieku reizi nepazemo savus saimniekus.
Altin Yildiz
A
Vienmēr ir izvēle. Var izvēlēties starp tiem, kuri kaut kāda iemesla dēļ nepatīk (Jl, KNAB, prokuratūra, sakarīga televīzija) vai tiem, kas ienīst mūsu valsti, kas nodarījuši reālus miljardu zaudējumus, kas turpina postīt valsti visiem spēkiem, kam sen jau bija jāsapūst cietumā - valdošo bandu. Man riebj SC, bet vēl vairāk riebj tie nelieši, kas ekspluatē "tautas"vārdu un tāpat kalpo Maskavai. Riebīgs ir streips, bet nesalīdzināmi pretīgāki ir čekas pederasti, kas maskējas zem dievvārdiem un sutanām.
Altin Yildiz
A
par kalnieti vai kristovski vispār domājošam cilvēkam nevar būt nekādu ilūziju, tā ir vecā LC ---------------------------------------------------------- ------------------------------ Ja tu, mērkaķi piemini LC un Latvijas izlaupīšanu, tad vispirms tūkstotskārt nosauc bodmani, bērziņu, pētersoni, leiškalnu un citus neliešus, kas, bailēs no taisnīga soda, pretojas referendumam.
es
e
Nu tagad gan neiešu uz referendunu, vai aī aiziešu un nobalsošu pret tautas tiesībām. Nekad nakādos apstākļos neatbalstīšu lietas, kuras aģitē JLvai kāds no zagļiem no KNAB vai prokuratūras. Tas pats attiecas uz tv3 , dienas vai Panorāmas aģitācijām.
ivs
i
Ši saima deputāti var sākt vākt mantiņas ,ceru ka daudzus ģīmjus nekad vairs valsts vadībā neredzēs.
monitors
m
Mani galīgi neinteresē, kas konkrēti aicina iet uz referendumu un kas aicina palikt mājās. Es domāju, ka citas iespējas pateikties valdībai par septiņiem trekniem gadiem vienkārši nebūs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas