Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs: KNAB šefa virzīšanas instrukcija ir absurda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi-hi
h
visu nost un pilnu anarhiju nevajag ne policistus, ne robežsargus , ne muitniekus ne tam līdzīgus, ne arī deputātus un premjerus, tad arī nevajadzēs arī KNAB. Nebūs kam zagt, nebūs kukuļu utt.
dzeris
d
Turies, Loskutov, šinī valstī daudz kas ir absurds, un, trakākais, ka tautai viss pie vienas vietas. Cik tur gadus Izraelas tauta staigāja pa tuksnesi, lai kļūtu brīva? Latviešiem noteikti būs jāstaigā divreiz ilgāk.
DD1
D
Loskutova k-gs, ceru Jūs atkal redzēt kādā valstiski ļoti nozīmīgā amatā, jo mums ir ļoti vajadzīgi kompetenti, godīgi, savaldīgi cilvēki.
mums viss ir kretīnisks
m
jo ir jāpierāda, ka projekts "Brīva Latvija" ir nerealizējams. Zinat, cik varēja zagt prof., skolas direkors, domājat , žēl nav aizgājušās laimes....
Tā tas ir...
T
Absurda skatoties no malas.Skatoties no koalīcijas puses normāla.Ja atceramies veco "labo"padomju laika teicienu: partija - gods,prāts un sirdsapziņa,tad viss ir kārtībā.Šoreiz to teicienu varētu paplašināti attiecināt uz visu koalīciju.Godmanis izvēlas kandidātu,pēc savas sirdsapziņas,pakonsultējas ar koalīcijas "godu, prātu un sirdsapziņu".Neaizmirst arī Nacionālās drošības padomi,ko pārstāv tā pati koalīcija,pārliecinājies ka viņa gods,prāts un sirdsapziņa saskan ar partijas un koalīcijas,pieņem lēmumu.Prokuratūru var tikai uzklausīt.
ka paskatās -
k
kam pašā laikā ....
kanna
k
Nevar jau riskēt,ja atklātā konkursā nejauši pieteiktos kāds cienījams kandidāts, kā paskaidrotu noraidījumu? Diemžēl, Godmanis, no savlaik cienījama cilvēka pārvērties par " politiskās loģikas" raustītu lelli.Nav jau pirmā reize, kad viņš atkāpjas no saviem izteikumiem.Būtu interesanti dzirdēt, kas viņam, pēc publiskā tēla tik apņēmīgam, rosīgam,spēj tik ātri un veikli ieborēt savu putru? Katrā ziņā, šis cilvēks ir zaudējis vismaz pašcieņu,žēl.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL

Kandidātus uz KNAB min, uzrunāti vēl neesot.

Par KNAB — slepena vai sabiedrībai saprotama izvēle?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas