Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs naudas pazušanā saskata dīvainas sakritības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
demisija
d
Viņam nebija nekādu bažu,ka viņa saimniecībā notiek kaut kas nepareizs.Nabadziņš,viņš nekā nenojauta.Lembergs par pareizo balsojumu brīvi drīkst apmeklēt Saeimu.Par kādiem nopelniem pa KNABu brīvi pārvietojas Šķēle taisa provokācijas,izņem naudu no slepenajiem seifiem,rīko seksuālas orģijas,nozog specdarbiniekiem morālo stāju.Kāpēc jālaiž šis milzu provakators labajā KMABā.?
Atigra
A
Tuvojas vietējās vēlēšanas,Loskotova kungs traucē kādiem darboņiem un nav jau aiz kalniem aŗi parlamenta vēlēšanas. Es ticu šim cilvēkam.Kaut tādi darbinieki būtu vairāk, šajā lieta - tas ir naudas pazušanas lietā, manuprāt, ir mākslīgi radīta, jo citādi , Loskotovs - ciets kā klints, tādēļ viņam neļauj strādāt ,atradīs kaut ko tādu...., kas tautai nav jāzin.
hik
h
Tāda' ccīņa, kanupat taps skaidrskur palikusi Latvijas nauda. tas nieks no KNAB seifa jau zudis tikai dēļ caurvēja no lielās naudas raušanas prom no Latvcijas
sivns
s
Tas ir ļoti skumji ja TP nevar sagādāt sev labāku advokātu kā zvirbulēns. :(
neļa
n
Loskutov,ko Tu brīnies?Īriem ir labs sakāmvārds:Tur bija tikai sludinātājs un mācītājs,bet mana maka vairs nebija."Pie mums Latvijā sen tā runā par mācītājiem,vai tu domāji,ka KNAB darbinieki ir svētāki par svētajiem.Augsts amats uzliek augstu pienākumu.Uz kādām sakritībām Tu cerēji,ja pat čigāns savā mājā nezog,bet Tu darbā kopojies ar savu padoto.Kļūda,kļūdaCitām meitenēm vienmēr tas nepatīk,ka priekšnieks viņas noniecina.Tur arī Bērziņš saņem ziņojumus.
Zagsims
Z
Loskutov,ja tu būtu strādājis nevis konspiratīvā dzīvoklī taisījis darbiniecēm bērnus,tad Tev tagad nebūtu jābrīnās par dīvainajām sakritībām.Tad Tu nebūtu pieļāvis,ka KNABā pārģērbies par tava bērna māti iezogas Šķēle-uztaisa no tevis bērnu ,iztīra seifus un pazūd mākoņos.Visnodevīgāk ir tas,ka viņš G.Bērziņam nosauca nozagto summu un šis visai Latvijai izbļāva Tavu negodu.Kontrolē ko tu mīli.
Vecs
V
"Loskutovs naudas pazušanā saskata dīvainas sakritības" Tāpēc jau viņš ir visu lietu garants. Nebrīnoš , j aatklāsies, , ka viņš savās darba metodēs izmanto šarlatānu pakalpojumus
bite
b
Vai tik tie ārējie KNAB darba vētītāji nav tās naudiņas sagrābušies, ja jau tik labi pirms fakta atklātībā nākšanas pat summu zināja.
Man ir jautājums
M
KAD noziedznieku bandas, ko sauc par Tautas partiju un par Latvijas Ceļu, nomaksās valstij parādus, ko? Latvija ir uz ekonomikas sabrukuma robežas, un Godmanis kā vienīgo izeju no krīzes saskata Krievijas "palīdzību", ieplūdinot Latvijā Krievijas naudu kopā ar kādu miljonu Krievijas iedzīvotāju, bet jūs, zagļi, nevariet iemaksāt valsts kasē pusotra miljona? Un tas pie Latvijā esošiem 1000 miljonāriem???
jānis
j
A.Loskutovs arī apgalvoja, ka skaidri zina, ka daļa naudas pazudusi novembrī re kā gudri juristi prot: naudas zagšanu lielos apmēros nosaukt vienkārši par pazušanu
AL
A
KNAB banda jāliek cietumā un lai atmaksā nozagto naudu. Nav slikts darbs, vieniem atņem un liec savā kabatā. Bet bandas vadonis Loskutovs tautai uz ausīm tin makaronus, tēlo nezinīti. Cietumā viņu un viņa bandu! Lētāk uzturēt viņus cietumā , nekā atmaksāt viņu nozagto naudu.
Uldis
U
Tu nu gan čivini! Laikam jau barojies no TP galda?
Uldis
U
Viens likums, viena taisnība VISIEM. Lai TP vispirms nomaksā savus parādus!
?
?
Esi kāds jaun-piensaimnieks Saeimā, no darba imitēšanas brīvajā laikā,kas to raksta?
to - stulbeņi
t
Tie, kas ar putām uz lūpām un puņķiem no deguna aizstāv Loskutovu, ir vismaz prātu un logikas paliekas izkūkojuši. Piedodiet, bet uz mīkstāku apzīmējumu roka neceļas un mute neveras. Tāda bardaka, noziedzības un bezkontroles, kā atklājies KNĀBī, izrādās esot daudz par maz lai nepatriektu tādu (bez)vadītāju. Pat, ja tā ir provokācija pret KNĀBi, arī tad Loskuts kā iestādes vadītājs ir nevis nullle, bet pat, vismaz, mīnus viens, - ja nespēj prognozēt un novērst kontruzbrukumus. Brūciet TPistiem u.c. koalicionistiem par daudz ko citu, ko sadarījuši, bet tikai ne par Loskutovu. Nožēlojamie! - kā teica Igo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒJUMS

Ko domā sabiedrība par Loskutovu un ko saka "lietussargu revolūcijas" atbalstītāji?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas