Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs nenosauc pazudušās naudas apjomu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edgars
E
Ko tas Bērziņš var līst, lai darbojas savā saimniecībā. ja jau viņš ir tik labi informēts, nestrādājot , tad jau ir kaut kāda noplūde, tusiņi ar draugiem no valsts iestādēm :D
Maijpuķīte
M
“Loskutova aizstāvēšana” bija dziļas būtības un tālejošu seku notikums, kuru ar lielu prieku atceros un par kuru lepojos. Taču mēs vēl arvien esam barbariska sabiedrība, kas met iepakojuma maisiņus un palstmasas pudeles uz ielas, no kuras zālājā birst konfekšu papīri un izsmēķi, kura netikdama ar to visu galā ierobežo cilvēka izgudrojumu pieejamību, aicinot nelietot plastmasas iepakojumus, fizisko brīvību telpā un tuvību dabai, neļaujot pieskārties zālei.Tā arī zādzība KNAB nav nekāds brīnums. Apbrīnojams ir Alekseja Loskutova spēks, spējas, griba un apņemība UZŅEMTIES GARĪGO LĪDERĪBU laikmetā, kad,dzirdot par simtiem tūkstošu lieliem privātiem naudas uzkrājumiem, pensionāru zem iztikas minimuma pensijām, nākas uzdot cilvēkiem jautājumu: KĀDA IR TAVA ATTIEKSME PRET NAUDU?” un vari saņemt atbildi:”Es ņemtu kukuli.” Tāpēc uzskatu Alekseju Loskutovu par mūsu Lāčplēsi, kas vēlas un dzird Latvijas tautas balsi, cīnās par tās nakotni –godīgu, labklājīgu, paša vidusslāņa sabiedrību. Viņš cīņā kā Lāčplēsis godam ir priekšplāna un uzņemas triecienu. Neapšaubāmi viņš ir labākais. Izturību visiem krietniem KNAB darbiniekiem! Spīdolas dimata gaismu Aleksejam Loskutovam!
Bijušais izmeklētājs
B
Te nav skara ar valsts drošību, kugki, nekāpiet uz grābekļa, KAUNS par jūsu "gādību» Vilku bars, pretkorupcijas apkarotāji atkal metas virsū savam apkarotājam, lai izolētu viņu un glābtos no apkarošanas pašu dārziņā. Šeit nav nekāda sakara ar drošības jautājumiem. Katrs izmeklē†ājs vai cits naudas glabātājs ir atbildīgs ar parakstu, cik naudas atradis un atvedis uz\ iestādi, cik nodevis un kam glabāšnā. Un te nav izslēgts, ka kāds nolūrējis, ka seifā ir palikusi atslēga un glabātājs izgājis uz tualeti, ielienn seifā un pagrābj kaudzi naudas. Pēc tualetes vai ja steidzami izsauc priekšnieks vai smēķētāji paaicina, glabātājs neiet pārskaitīt naudu. Paiet laiks un atrod - nauda nozagta, nevis pazudusi. Pazust var mazs bērns ļaužu pūlī vai mežā.
PaPa
P
Loskutova komentārs par GB izskan diezgan politisks, jo diezvai KNAB vadītājs drīkstētu neformāli izrunāties......jeb arī katik KNABam nav kautkas par GB, ja jau atļajas tādu ironiju/sakasmu...
Santīms
S
Pirmkārt, jāpārdomā, kam tas bija izdevīgi - iegāst Loskutovu? Naudas pazušana izskatās par kādas personas pasūtījuma izpildīšanu. Varbūt par to vēl ir papildus samaksāts. Otrkārt, jāpadomā, kas vienmēr ir izprucis no izmeklēšanām? Visneizdevigāk naudas pazušana ir pašama Loskutovam! Vai tauta to sapratīs? Drīz tuvojas vēlēšanas, dažs labs cenšās sakārtot spalviņas un atgūt tautas uzticību.
taacvpats kaa visi
t
Zheel,ka Loskutovs neatshjiras no paarejaam "amatpersonaam"...taapeec vinjam jaatkaapjas !!!!!!
Uzticos Loskutovam
U
Jo ātrāk izgaismosies visi KNABā iebīdītie Bodes un Veipas, jo tīrāks būs gaiss un KNABam būs vieglāk strādāt.
Vizma
V
Loskutovs: Indra Veipa ir izdarījusi cūcības. Atlaist no darba un nodot policijai! Godmanis: Šlesers jau 10 gadus dara cūcības. Lai turpina tādā pašā garā!
Mikus
M
Nesprotu, kaada maarutka dēļ nauda jāglabā seifā, īpaši jau sveša, konfiscēt naudu var tikai ar tiesas lēmumu. Tad kāpēc līdz tiesai, ja jau līdz tai nonāk, nevar naudu ieskaitīt bankā , lai tur glabājas....????
Jepis
J
nu ja uz visiem laikiem izmet no valdības un politikas vispār Šleseru - manis pēc, lai arī Loskutovs atstāj savu amatu.. korupcijas līmenis tak ar būs samazinājies.
KALVĪTIS slikts!!!
K
Loskutova vadītajā iestādē "vieninieks grāmatvedībā"... - Kalvītis slikts! Loskutova vadītās iestādes darbinieki pieļauj lietisko pierādījumu -- JL Rēzeknes burtnīciņu -- atgriešanu gaļas kombināta saimniekam iznīcināšanai... - Kalvītis ļoti, ļoti slikts! Loskutova vadītajā iestādē padotie nofenderē "desmitiem tūkstošu latu"... - Kalvītis ekstrā slīīīīīīkts!!! Pavisam oranžais taukmūlis aptracis!
B
B
Kādēļ lupatnieks vēl uz brīvām kājām,viņš taču traucē izmeklēšanai
janis
j
ar nepacietību gaidīšu Diena komentāru rīt... Šodien Diena ar putām uz lūpām rakstīja, ka Godmanim ir jāatbrīvo Šlesers par semināra organizēšana par Ls ~ 4 000. Vai rīt Diena mudinās Godmani izvērtēt Loskutova atbilstību amatam par daždesmit tūkstošu nozagšanu no KNAB biroja? Ja nē, tad Diena, Jūs kļūsit par tādu pašu pasūtījuma lapeli kā NRA un LA. Pagaidām vēl ceru uz Jums...
R
R
Ak tad lietussargotie beidzot aplauzās.
abacus
a
Kad par KNAB vadītāja ievēlēja Loskutovu, sabiedrība tā kā vīlās, jo tobrīd nešķita tā labākā kandidatūra esam. Tagad varam būt lepni par vadītāju, kuram, neraksturīgi vairumam Latvijas amatpersonu, ir mugurkauls . Un godaprāts. P.S. Eleganti komentēta Bērziņa viszinība !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas