Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs: pazudušās naudas lieta ir ļoti neticama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
šitas raksts ir burtisks intervijas pārstāstijums, īsināts un kā jau runu pa gabaliem atstāstot uz papīra ir neskaidri un pārprotami. Es noklausījos pilnu interviju pie Tomsona, kur Loskutovu pratināja žurnaļugas. Viņš turējās ka vīrs. Tie daži te gudrīši, kuri runa kā no kriminalistikas grāmatas, paši droši vien strādājuši ne augstāk kā policijas iecirknī.Loskutovs paskaidroja, ka ir nauda, kura var tikt iemaksāta, bet ir nauda, kura ir kā lietiskais pierādījums un ne jau tik vien elementāri kā gudrītis te izrunājās, ar pierakstītiem numuriem, Ļoša teica, ka viņiem ir bijis gadījums, kad naudai lai pierādītu ņēmēja vainu ir pat ne tikai daktiloskopiska bet pat DNS ekspertīze taisīta. Nu ja kādam ir kaut aptuveni skaidrs, ko nozīme taisīt DNS ekspertīzi, tad taču ir svarīgi, lai pēc iespējas mazāk svešas DNS nesējas šūnas būtu saskarē ar šo naudu. Kāda tur vispār var būt tad regulāra kontrolēšana, jeb nēsāšana pa bankām. Vai tiešām kāds nopietni var iedomāties tādu stulbumu, kādu mums te grib iestāstīt viņa nelabvēļi un visādi citi profāni, ka Loskutovs, katru nedēļu taisītu Veipas seifā kontroli un pašrocīgi pārskaitītu banknotes.Tas gan būtu darbs īsti priekš iestādes vadītāja. Tas tik būtu līmenis. Tā tik būtu vajadzīga kontrole. Un vai tie gudrīši paši gribētu strādāt iestādē, vidēja ranga vadošā amatā, ja lielais boss nāktu katru mīļu bŗīdi rakņāties pa viņu seifiem, rakstāmgaldiem un sazin kur vēl. Un spriedelēt ka dāmite jau pēc pērnā incidenta bijusi jāatlaiž arī ir muļķīgi. Tā ir ar darbu nesaistīta lieta un ne darba likumdošana, ne kriminalkodekss neparedz, ka persona kura tiek sodīta (pieņemsim ar naudas sodu un tiesību atņemšanu) būtu atlaižama no darba, pie tam, viņa pārsūdzēja un vinnēja. Tad ja Loskutoovs būtu viņu atlaidis, tad arī viņš tiesā zaudētu par nepamatotu atlaišanu. Viņam jau bija pieredze ar Bodi pirmo reizi, kaut tur incidents bija darbā -tātad būtu pamats, bet nekā, šamējo atjaunoja. Bet gudrīši kaut ko kunkst par šoferītes atlaišanu.Rimstieties TP istu rokaspuiši. Pat ja izdosies Loskutovu noņemt, viņš ir gudrs cilvēks un bez maizes nepaliks, bet tur jau ir vēl Juta u.c. Tik tā meitene, kaut laba kā opers, tomēr krunku netur, tikko trāpīja politiķu ķetnas tā nolūza savā amatā, viņai labāk strādāt Ļošas vīrišķigās muguras piesegumā.Turēsim īkšķi par Loskutovu un par to naudu man ir gan sava versija, bet lai paliek, rīt pastāstīšu.
PSRS
P
Grib nogremdeet KNABU - jeb sākam gremdēšanu !!
ku ku
k
Es gan nebrīnos, ka izskata - TP ir apdraudēta par veselu miljonu latu!!!
Šitā gan!
Š
Kurmītis vienkārši pieslēdzas brīdī, kad komenti sāk iet, viņaprāt, nepareizā virzienā. Iesaku uztvert to kā fona troksni, neko vairāk.
anna
a
Ļoša ej lasīt lekcijas!
S
S
Vai atbilde nevar but tada, ka JA SI NAUDA IR LIETISKS PIERADIJUMS ( banknotes ar noteiktajiem numuriem utt.) KAS TIKTU IZMANTOTA KA PIERADIJUMS TIESA KADA LIETA, TAD NAUDA PAZUSANA BUTU IEINTERESETA APSUDZETA PERSONA... vai sa persona butu Cinis vai Vilkaste nevar zinat..
ješka
j
Pasūtītas lapsenes, pasūtītas slepkavības, bet tagad pasūtīta naudas pazušana, bet kāpēc nē?! Ja pasūtītājam nauda netrūkst un ļoti vajag kādu novākt, tad, ka vēsture māca, mūsu valstī pasūtīt vat pilnīgi visu un visus.
Ak šitā!
A
Nu tad vienreiz man ir skaidrs, kuras iestādes darbinieku sarakstā "gozējas" Kurmītis - tā ir prokuratūra, jo kā gan citādi viņš varētu tik labi zināt, ko tur dara un ko tur nedara. Jeb varbūt viņa "gara ražojumus" jāuzņem kā mūsdienu modernās pasakas? Visticamāk, ka tā.
buzz
b
Varbuut Vashkevics jau sen ir atnaacis,savu naudu panjeemis(attieciigi iemaksaajot,kaadiem korupeetam KNAB'istiem) un ieguldiijis nekustamos iipashumos? Tagad sieva izliekaas par cietusho,jo ir iespeeja dabuut atpakalj dubultaa. Riktiigs bandiitu stils...
Kurmītis
K
Aha, aha ... „neticama” ... Man vispār patika jaunā zagšanas versija – ka neviens neko neesot zinājis, neviens neko neesot ņēmis, kājas naudai pašas pieaugušas un visi tur Knābā tik nevainīgi, tik nevainīgi .... Spriežot pēc tā, ka Prokuratūra jau otro nedēļu neko nedara, nevienu neapcietina, nevienu nenopratina, nekādu izmeklēšanu neveic, zaglēniem tiek dots laiks noslēpt visus galus ūdenī. No šī viedokļa „jaunā versija” šķiet izskatīsies sekojoši – neviens naudu neņēma, to no seifa nozaga Poltergeists. Vot to tad arī meklēsim un ķersim rokā .... the Truth is out there ... a Knāb darbiniekiem vēl nozīmēsim psiholoģisko konsultāciju, lai nabadziņierm palīdzētu ar pārdzīvoto šoku galā tikt ... :))) P.S. no pilnīgi drošiem avotiem ir zināms, ka Poltergeists bija nez kāpēc tērpies oranžās drānās ! P.P.S. Ņemot vērā visu augstākminēto Knab gatavo jaunu iesniegumu masu mēdijiem, kurā plānots paziņot, ka nauda ir nozagta TP sarīkotas sazvērestības rezultātā un līdz ar to no TP iekasējamā naudas summa par labu budžetam vairs nav miljons, bet gan pusotrs. Papildus uzcenojums radies zaudējumu segšanai par nodarīto morālo skādi Knab darbiniekiem, kuri sazvērestības rezultātā tika pataisīti bez vainas vainīgi ... :)))
Benjaminš
B
ja Loskotovu grib izmest tad tas nozimē ka tas nomelnos ar Maizīti, un ko no sākuma gribēja oligarhu partijas, gribēja izmest abus, Loskotovu un Maiziti, lai visas oligarhu lietas tiek izmestas miskastē... liels nopuderēšanas kampans ir iesācies pret abiem, loskotovu un maizīti, atceraties ka maiziti grib izmest uz ielas jau šo gadu, un neatjaunot viņu GP... tadēļ ka tad , škeles , lemberggu un Sleseraa lietas ieliks miskastē, un tāss pazudīs uz visiem laikiem..
nesaprotu
n
vai arī pasu lieta nebija nacionālās padomes jautājums, kur ir risinājums?
nesaprotu
n
un kad nacionālās drošības padomes sēdē runās par Šlesera vadītās iestādes kaitniecību - ja pēc VK atdzinuma, 17 milj katru gadu tiek pārmaksāti par ceļiem, tas nav nacionālās drošības jautājums, ja mūsu amerikāņu džipi un prettanku lielgabali nevarēs pietiekami ātri tikt līdz ienaidnieku pozīcijām?
peļķe
p
Savā laikā, kad Loskutovs pa ielu ejot manī nejauši iekāpa, es viņam teicu, apslāpē Jutas visatļautību, lai ķēdes suņi tiek turēti īsā saitītē. Bet to ko mēs redzējām, tas atgādināja biedra Džeržinska piekoptās darba metodes 20tajos gados Krievijā. Kratīšanas nakts laikā, viss pa gaisu, ko ņem, maisos iekšā ar vienu vārdu sakot, visatļautība. Sekas tādas, kādas ir. Bet domāju, kāpēc neviens tagad nepiemin Rīgas domē notikušās lietas, kad KNAB tika gandrīz līdz Skrastiņam. Padomāsim par to.
Ērglis
Ē
Kurš žurnālists no Dienas ir teicis, ka tā ir kampaņa? Tas ka komentētaji to saka - bet tas ir viņu viedoklis. Tavs viedoklis ir ka nav. Kāpēc tu uzreiz Dienai uzbrūc tad? :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas