Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs: Rīkojos atbilstoši valdības noteikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
didis
d
Kāpēc visi , iekaitot lielo juristu Segliņu, uzskaita, ka naudai bija jābūt depozītā, kamēr vēl nav pabeigta izmeklēšana un neviens nezina cik un kas ko paņēmis? Tie paši Ministru Kabineta noteikumis, ko visi citē, nosaka, ka arestētajai naudai jābūt vai nu depozītā (ja nauda nav lietiskai pierādījums) vai lietisko pierādījumu glabātavas seifā (ja nauda ir lietiskai pierādījums). Ja neviens vēl nav ticis skaidrībā, kas tā par naudu - lietiskai pierādījums vai nē, kāpēc apgalvo, ka kaut kas pārkāpts neiemaksājot naudu depozītā?
zvirbulēns
z
Nu kādēļ Loskutovam vajadzēja strādāt vēl sešās augstkolās, kādēļ? Nebūtu strādājis augstskolās, būtu tak atlicis laika izkontrolēt, vai nauda tiek skaitīta tajā noteiktajā kontā? P.S. A tagad, apsūdzība un kas zin, vēl arī cietums. Vispār drūmi :((( Tiko tak piedzima meitiņa, kas bērnu audzinās, kas? Kas atdos 108 000,- Ls parādu ?
tantiņa
t
izklausās, ka arī šī zādzības lieta ir safabricēta pret Loskutovu...
PaPa
P
Piekrītu Tev... Man tādas sajūtas, ka šīsdienas raidījums parādīja trauslo līniju, kas ir linča tiesa un tautas uzticība, kas viņu veido...ar ko tiek apzīmēts tautas viedoklis...un kurš veido "tautas" viedokli... Un tapēc vienmēr...piemēram...es...ce ntos un centīšos visās lietās gan objektīv,i gan subjektīvi izsvērt visus "A' un "B".........un varbūt arī "C"...
kaut kas nav tā
k
gribētos piekrist, ka tas ir pasūtījums, jo citādām metodēm atbrīvot no KNAB priekšniekiem Loskutovu nav iespējams...tāpēc persona X samaksā KNAB darbiniekam,lai tas izdara kaut ko nelikumīgu...KNAB darbiniekam tiek nolīgti labi advokāti un tas tiekot pie apaļas summas,ko nevarētu nopelnīt godīgi strādājot pat pa visu savu dzīvi tiek sveikā ar nosacīto....Vilks paēdis,avis dzīvas,Ļoha atlaists,bet KNAB priekšnieks ievēlēts no savējiem(protams Zoodārzā). Par naudu pat velns danco,tāpēc būsim pacietīgi,varbūt nāks gaismā jauni fakti.
Ērglis
Ē
3. Piekrītu, kolēģi šoreiz izrīkojās cūciski, izskatās, ka Loskutovs patiesi ir uzticējies viņiem; 2. Bet ko viņam citu teikt? Taisnoties? Nolikt sevi? Ne viens, ne otrs viņam nav jādara. Prokuratūra veic uzraudzību un veic izmeklēšanu; 1. Viņš laikam domāja to, ka jebkurš cits vadītājs tā būtu izdarījis. Pilnībā piekrītu. Kad uzzināju, ka nauda iesūkta nāsīs, lai iedzītu procentus, sapratu, ka KNAB ir praktiski izvilkusi netīro gultas veļu gaismā, ko citi kantori nedarītu ne pa kam; Ja godīgi, man pie kājas ko šoreiz tur muld koalīcija. KNAB nākotnes interesēs ir šo lietu noskaidrot līdz galam, iztiesāt un pateikt kurš un kāpēc ir vainīgs. Var jau būt ka Loskutovam jāatkāpjas, bet tad lai tas ir tiešām faktu pamata.
pasutijums no oligarhiem
p
pasutijums no oligarhiem gast loskotovu.
PaPa
P
1. Man nepatika Loskutova teiktais, ka izdevīgāk būtu atlikt naudu un noklusēt...ģimene...bet esot pieņēmuši lēmumu tā nedarīt... (jānoklausās vēlreiz fragments)... 2. Kad jautājumi bija netīkami, tad noskaldīja, ka lai lemj prokuratūra....līdzīgi, kā politiķi saka, par nevainības preumciju, kamēr nav notiesās.....tjip, ja nu nepietiek pierādījumi, tad...sveiks un vesels... 3. Bet kopumā man žēl Loskutova...ņēma un uzmeta viņu kolegas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas