Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs šoreiz pārsūdzēs Saeimas lēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Labāk,lai LOSKUTOVS IESŪDZ VISU vALSTI,KA VIŅAM ILGĀK NEATĻĀVA SĒDĒT TIK JAUKĀ VIETIŅĀ, MANUPRĀT VISI VAINĪGI ,TIKAI NE PATS.
INA
I
Un ko jūs Loskutova kungs vēl cenšaties pārsūdzēt,vai vispār sūdzēt,ko jūs esat darījis tai Knab,ja par šo iestādi tik daudz kriminināllietu ierosināts, naudas zādzības no pašpalīdzības kasītes ,,bet tālāk pat redziet neļauj meklēt,jo vēl daudzas aizdomīgas lietas ir tai knabī,tagad jau prokurors esot citu prokuroru nozīmējis UZRAUDZĪBAI,,,KA TIK NENODARA KO SLIKTU KNABĪTIM.Uz ko jūs cerat,visi šie darbinieki visu to ir sastrādājuši jūsu laikā.Labi,ka vēl pašu neiesēdina par paviršību.
LATVIETIS
L
lOSKUTOS MALACIS-TAK TEICA,KA LATVIJA NAV BIJUSI OKUPETA! rE,CIK DAUDZ GUDRU LATVIESU VINAM-PATRIOTAM PIEKRIT.
zvirbulēns
z
Vai tad Maizītis Loskutovam apsūdzību neizvirzīs par bezdarbību, kas izsaukusi smagas sekas? Prokurore Velta Zaļūksne, mēs gaidam, kad Jūs nāksiet ar saviem slēdzieniem par Loskutovu, cik zinām, tieši Jūs esat tā amatpersona, kura izmeklē naudas pazušanas KNABā apstākļus. Uz Veipu visu novelt taču būtu netikai negodīgi, bet, baidos, arī nelikumīgi, vai ne?
x
x
Striikje - to es saprotu. bet shitas tak ir klauns un pashiem lietussargu kriteerijiem neatbilst - pirms iecelshanas sanjeemis mazaa Aivara sveetiibu, okupaacijas faktu neatziist, draateejas pa labi un pa kreisi un peec tam par to veel preemijas paraksta, zina, ka tiesvediiba ir bezjeedziiga, tomeer teeree tiesu varas resursus. un galu galaa - nav atsaucies dizhenaa un sveetaa klaipinja aicinaajumam naakt par zaglju kjeeraaju uz prokuratuuru. nu un kuram veel pacelsies pirksti shamo aizstaaveet?
Dominika> Domino
D
Paldies par viedo ieteikumu, tomēr laikam atturēšos "mazliet paklausīties lekcijas pie Buka-Vaivada", bet gan sekošu līdzi iespējamajai tiesvedībai šajā jautājumā. Bet par saprātīgām šaubām jebkurā diskusijā iesaku "mazliet palasīt Kārli Marksu".
Elerte
E
"Diena" un ar to saistītie sorosīti cīnīsies līdz galam, lai Ļošu dabūtu atpakaļ par KNAB vadītāju un līdz ar to būtu kas piesedz savējos luksusa auto īpašniekus, villu saimniekus un zirgu tirgotāju.
dzeris - tam16.18
d
Jā, jā esmu jaunlaicēnu un Saskaņas centra apvienotais aģents, arī Sorosa un židomassonu iesūtītais diversants, pieķēri, atzīstos. Bet tev iesaku aiziet pie psihologa.
DD1
D
Par taisnību ir jācīnās. Nevajag izrādīt, ka politikāņiem (kā Jaundžeikars un Kalvītis) un korumpantiem aiz muguras (kā V...čs), nesodīti izdodas viņu manevri. Lai veicas, Loskutova k-gs!
lno
l
interesanti, vai endziņš varētu pārsūdzēt Saeimas lēmumu par to, ka viņš nekļuva par prezidentu? endziņš.... varētu, hi
k
k
cik apkaunojoši, DIENAS varonis!
> dzeri aizveries
&
dzeris nav jaunlaicēns, dzeris ir Jurkāna un SC pilnvarortais aģents tautas musināšanai
jūs
j
Izskatas, ka uz vēlēšanām Bitēm vai Saskaņas centram būs jauna lokomotīve :)
bac
b
Lai veicas!
edgars
e
Smieklīgi, ja Jūs atsaucaties uz administratīvo tiesību "korifeju" Buku - Vaivadu :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas