Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LPP/LC strostē savu jauniešu organizāciju par politikas jaukšanu ar uzņēmējdarbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums nopietns
j
Kas nu tie vairs par jauniešiem , vajadzētu zināt ko un kas notiek , kā arī to , kas patiesībā ir Lešinkis - šlesers. Nu ne jau nu Latvijas glābējs, jo pats iedzina valsti nabadzībā. Visi , kas ir ar Lešinski , ir Latvijas ienaidnieki NR. 1, SC JAU PATS PAR SEVI IR UN PALIEK mASKAVAS PROJEKTS.
riņķī apkārt
r
Piedalīšanos LPP/LC jauniešu organizācijā - biedrībā "Pirmie" nevajag jaukt ar uzņēmējdarbību, - sestdien biedrības "Pirmie" kongresā sacīja LPP/LC vadītājs Ainārs Šlesers +++ uzņēmējdarbībā ar Krieviju nevar iztikt bez politikas un LPP jaunieši to saprot tik pat labi kā pats Šlesers, tikai jauniešiem, kā jau jauniešiem - kas galvā, tas uz mēles :))
skolotāja
s
Vai tiešām autore un redaktori pirms publicēšanas nevar rakstu vēlreiz rūpīgi pārlasīt. Drukas kļūdu tā kā pirmklasnieka diktātā. Tas jau kļūst par diena.lv stilu.
jep
j
Tautai jāzina savi jaunākās paaudzes nodevēji - skat. šī raksta 4 un 5 bildi. Tas būtu katra pilsoņa goda lieta iezvelt pa seju šiem kangariņiem. Protams jāsit bez lieciniekiem, jo šie jau noteikti skries sūdzēties (pēc purna izskatās pēc mīkstajiem).
resnītis
r
Šlesera nākamais megaprojekts par izstāžu zāles kompleksa būvniecību ir pilnīgi noziegums pret Rīgas budžetu! It kā jau trūktu tās konferenču zāles un izstāžu zāles jo būvē Rīgā pie Daugavmalas taču Gaismas pili ar 17 konferenču zālēm. Manuprāt Šlesis ir garīgi slims un viņš esot ārstējies psihenē, bet tā arī varētu būt, jo stulbāks par stulbu!
jautājums nopietns
j
Katrs latvietis ir personīgi atbildīgs par to , lai Maskavas projekts SC un viņiem pietuvinātā LPP/LC nākamajās saeimas vēlēšanās netiktu pie varas. Šleseram un viņa partijai NAV svēta Latvijas valsts. Viņs to gatavs iztirgot Krievijai , lai tik pašam vara un nauda. Kāds viņš cilvēks varam redzēt par Rīgas domē pieņemto aizliegumu Leģionaru atcerei pie Brīvības pieminekļa. Kur redzēts , ka latvietis savā zemē nav nekas , bet 9, maijā krievi svinēs un Rīgas centrā lēks kazačoku uz nebēdu . Šleser , vai tu neņirgājies par Latviju un latviešiem?
as
a
UAHAHHAHAAAAAA!!!!!! LPP/LC aicina nejaukt biznesu ar politiku !!!!! lai nu kurš.......
www
w
Izskatas pec lokalizeta hitlerjugenda
realists
r
Lai Slesers un vina gimene ir muzu muzos noladeta, lidz 7 paudzei, ja kads no viniem tik talu izdzivos. Slesera noziedziga politka,kura tiek realizeta Latvija ir iznicinajusi desmitiem tukstosu Latvijas iedzivotaju un turpina to darit, iznicinat cilvekus, apzagt, nabadziba un pazemojuma cilveki dzivo no Slesera, Paula realizetas politkas. Lai jus visi Latvijas valst izlaupitaji, latviesu tautas iznicinataji muzu muzos esiet noladeti un lidz ar jums visi jusu pecnaceji......
Terminators
T
Kad sis zaglis, korumpants , sabiedriba degradats Sleseris tiks tiesats un sodits ar muza ieslodzijumu cietuma? Kapec Latvija banditi, zagli, korumpanti ienem valsts amatus? Kamer Latvijas sabiedriba neatbrivosies pati un natbrivos Latvijas valsti no zagla, bandita, korumpanta Godmana, Skeles, Gaila, Birkava, Kalvisa, Kraukla, Zalanam Demakovas, Nagla, Slesera, Lemberga......Berziniem, Riekstina, Zalana, Slaktera.......tikmer Latvijas sabiedriba dzivos nebrive, nabadziba un posta.
cony
c
Visu cieņu lielajai krievu tautai,bet man nav pieņemami viņu tautas politiķu ideoloģija,lielīšanās,tās izdarības ar Georga lentītēm un citu simboliku un karotāju ordeņiem.Tā ir klaja necieņas parādīšana pret citām tautām.Ja kāda tauta sevi ceļ augstāk no zemes,jo tā tik parāda sava garīguma mazvērtību.Pilnībā piekrītu jūsu komentā izteiktajam viedokļim.
Frost
F
Šleserjugends par agru izbāzis galvu. Tāpēc Šlesers labvēlīgi aprāja, sak, mazie, vēl nav pienācis īstais laiks...
Vodka
V
Aug jaunie kampēji un uzmetēji!
zzz
z
Šleser , esi nolādēts tu Latvijas iztirgotāj par ķrievu jūdasa grašiem. Tu neko citu nezini , kā grābt un melot. Saki , ko labu Latvijas valstij tu esi izdarījis. Vienīgi bļaustījies un solījis un solījis , bet nekas no tā nav piepildījies , tikai tava kabata. Tāpēc klusē .
ko viņi dara
k
Tā saucamās „Georgija lentes” akciju atbalsta Krievijas federācijas valdība un ar pasaules krievvalodīgo plašsaziņas līdzekļu palīdzību izplata un organizē krievu nacionālistiskās organizācijas dažādās pasaules valstīs. Kampaņu ietvaros masveidīgi un histēriski tiek slavināta staļiniskās padomju Savienības uzvara Otrajā pasaules karā, ignorējot jebkādus citus notikumus pirms kara, kara un pēckara laikā, ignorējot padomju režīma pastrādātos noziegumus un paša totalitārā komunistu režīma kriminālo būtību. Viens no kampaņas galvenajiem atribūtiem ir melni-oranžās strīpainās lentes publiska nēsāšana, lai demonstrētu nēsātāja atbalstu staļiniskajai 20. Gadsimta vēstures interpretācijai. Strīpainās lentes bieži tiek kombinētas ar Krievijas karogiem ar impēriskā ērgļa attēlu (kas kļūst aizvien populārāks pēc 2008. Gada Gruzijas kara), kā arī nebūtībā zudušās padomju savienības sarkano karogu. Kampaņa vērtējama kā Putinistu akcija krievu nacionālās pašapziņas celšanai, sajaucot gan Padomju revanšismu, gan Lielkrievu impēriskā šovinisma elementus ar patieso mērķi konsolidēt dažādās valstīs izkaisīto krievu nacionālo apziņu uz Padomju/Krievijas impērisko identitāti. Aiz formālajām runām par „Lielo uzvaru pār fašismu” paslēpies „lepnums” par pagātnes iekarojumiem, bijušo padomju militāro varenību, ksenofobisks naids pret visiem citādi domājošajiem, nekritiska un sajūsmināta bijušās padomju Savienības cildināšana, rūgtums par zaudēto Padomju Impēriju, sapņi par atkalapvienošanos un „Lielkrievijas” atjaunošanu. Kampaņas organizatori ignorē faktu, ka PSRS uzvara pār nacistisko Vāciju nenesa brīvību daudzām Eiropas valstīm, bet bija tikai formāla totalitārā režīma nomaiņa ar tai sekojošām gadiem ilgām represijām pret vietējiem iedzīvotājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas